Top 9 Kaunis Red Carpet hiustyylit Tyylit elämässä

Red Carpet on yksi parhaimmista paikoista, joilla pääset katsomaan julkkis hairdon todellisuutta, sekä kuvaamaan nykyistä tyyliä, muotia ja lisävarusteita. Ja älä unohda maailman ulkopuolelta kampauksia, joita jotkut julkkikset urheilevat, on sääli, että ihmiset eivät yritä saada näitä tehtäviä.

punainen carpet hairstyles

Uusimmat ja houkuttelevat Red Carpet Hairstyles with Pictures:

Joten tässä on luettelo eräistä naisellamme olevista naisista, jotka eivät vastoin meitä pelokkailla kampauksillaan juuri sinulle. Mitä odotat? Hanki puolueen kutsusta nyt!

1. Jessica Alba-Side Braid Bun:

yksi

Sivupalkkien kreikkalainen hiusleikkaus on todella rakastettu Celebrity-punaisella matolla. Jessica Alba pudottaa kuitenkin hieman matalaksi, ikään kuin se olisi syövytetty eikä rullattu. Se parantaa hänen koko ulkoasua ja antaa miellyttävän virneen, kun hän kävelee punaista mattoa.

2. Michelle Williams-Pixie Cut:

kaksi

Michelle Williams, paras näyttelijä, ehdolla hänen osuutensa "My Week with Marilyn", saapui 84. Oscar-palkintoon Hollywoodissa, Kaliforniassa 26. helmikuuta 2012, näyttäen upealta kuin hänen roolinsa elokuvassa. Michelle asettui ultra-lyhyt pixie hiukset hämmästyttävä punainen puku. Pixie leikkaus on tällä hetkellä erittäin suosittu, kaikki kiitos Hollywoodin kuuluisuuksia, kuten Victoria Beckham ja Emma Watson.

Katso lisää: Chic Bun kampaus

3. Angelina Jolie-Vedä takaisin:

Angelina Jolie Pull Back

Vaikka kiertäminen ja rullaaminen ovat ikivihreitä hiuslääkkeitä edunsaajien erilainen rakenteet, Angelina Jolie päätti vain vetää hänen irrotettu säikeet takaisin ja leikata se sotkuinen tapa. Röyhkeys on koko tämän ilmeen todellinen houkutus, kun se näyttää fiksuilta ja virtaa herkillä kierroksilla, jotka näyttävät veden rippeiltä. Jokainen rakastaa tätä Jolie-kierrosta.

4. Vanessa Hudgen-Boy Cut:

neljä

Hänen vuosikerta alas-dos Hollywood-leikkaus ei ole pitkä jäljessä rotuun big name hiustenleikkuja. Tämä vuosikertainen hiustyyli tunnetaan jatkuvasti lisäämällä fabulousness mihin tahansa outfit, antaa hämmästyttävä julkkis keskeinen ilme. Vanessa Hudgenin vieressä oleva "High School Musical" -henkisyys ei ole millään tavoin valmistanut meitä tämän upean ulkoasun korostetuilla poskipuilla ja aallotetuilla mustilla hiuksilla.

Katso lisää: Messy Curly Hairstyles

5. Taylor Swift-Side Pull Curls:

Taylor Swift Side Pull Curls

Kun et ole mielenkiintoinen vierailla salissa tai saada kosmetologi, voit epäilemättä näyttää upealta parhaiten tämän perus-mutta rikas punaisella matolla leikkauksella. Taylor Swift näyttää sinulle miten. Kun pidät sivusi erottavan keskeltä, ota kaikki hiukset kohti toista puolta putoamatta esteettömästi. Anna hyvä harjaus vähintään 15 minuutin ajan ja kaada sitten kuumavalssaimilla. 30 minuutin kuluessa voit saada erinomaisen sivulankan kiharaa.

6. Milla Jovovich- Yksinkertainen Bob:

kuusi

Julkkisartisti Milla Jovovich saapuu 84. Oscar-palkinnot Hollywoodissa, Kalifornia, 26. helmikuuta 2012, upeassa valkoisessa huivissa ja siitä maailmasta, joka on kokonaan hänen kruununsa takana. Hänen suoraviivainen bob, jossa sivureunat ja kiharat tekivät yhteistyötä loistavan punaisen huulipunan kanssa, auttaa meitä muistamaan päivän.

Katso lisää: Kiinan Haircuts for Kids

7. Jennifer Lopez-High Raise Bun:

seitsemän

Siinä tapauksessa, että luulit ainoaksi paikalla, että tunnistat tämän hiusten leikkauksen, on väärässä. Tunnettu naisen ylpeänä hiustyyliä, korkea korotuskyky korostaa naisen terävää ulkonäköä ja muotoa. Häntä ei saa luovuttaa, mutta tyylikäs ulkoasu on sen värikkyys, kun hän on tuhottu. Jennifer Lopez tuntee hänen juttunsa.

Katso lisää: Hairstyles for Girls with Images

8. Cameron Diaz - Sleek Short Hairdo:

Cameron Diaz Sleek Short hairdo

Emme voi unohtaa näyttelijä Cameron Diazia ja hänen silmiään tarttuvia hiusleikkuja. Hänet nähdään saapumassa 84. Oscar-palkinnot Hollywoodissa, Kalifornia, 26. helmikuuta 2012, jossa on tyylikäs lyhyt kampaus. Suhteellisen harvat naiset voivat pitää sen lyhyenä ja silti näyttää niin ilahduttavalta ja naiselliselta välin!

9. Emma Stone-Side Sleek Bun:

emma Stone Side Sleek Bun

Näytön näyttelijäpalkinnolla Emma Stone nähtiin puoli sileä pulla. Hänen kauneudenhoitajansa Mara Roszak yritti jäljentää kiillotettua up-mallia modernin 50-luvun maulla, joka moitteettomasti napsautti häntä.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

96 − = 89