Top 9 Kaunis Aasian pitkät kampaukset Tyylit elämässä

Eri kulttuureista, rodusta, heimoista ja kastista riippuen naiset ympäri maailmaa ovat nimenneet hairstyles ja hairdos, jotka muodostavat perustapeilun. Paljon kuin värilliset alkuperät naiset ovat yleensä paksumpia ja täyteläisempiä hiusten päätä, jossa on ruskettunut iho, Aasian alkuperää olevat naiset ovat aina harjoittaneet hiusten hiukan ohuempia ja tasaisempia posliinisen ihon sävyyn. Nykyisessä artikkelissa puhumme erilaisista aasialaisista inspiroiduista kampauksista, joita voit harrastaa urheilua, ottamalla tämän artikkelin.

1. Sivun pyyhkäisy:

aasialainen long hairstyles

Aloita pyyhkäisemällä hiukset sivulle ja tämä sisältää pehmeät etulukot. Hiukset täällä pudottavat pehmeästi otsaansa, peittävät sen, kun taas muut hiukset ovat vapaita lyhyissä askelmissa ja kerroksissa. Tämä ulkonäkö voi olla täydellisesti yhdistetty kesäkorkkiin ja slip-oniin tai johonkin korkeaan kaulaan. Pieni leike tai bändi saattaa näyttää kauniilta.

2. Pony Up:

aasialainen long hairstyles2

Ponytails on ikuisesti ollut tytön mennä katsomaan. Olkoon se aikaisin aamulla tai myöhäisillan kävelyllä, ponnahdusnauha on jokaisen naisen kiinnittimen yläosa ja ottaa perusta tuolta, tässä on aasian etsiä lanttihaalari. Toisin kuin toiset, hiukset putoavat pehmeisiin kiharoihin poni pään suuntaan, kun pohja on kiinnitetty kauniilla nauhalla.

3. Klassikot:

aasialainen long hairstyles3

Etulohkojen yli otsa on luultavasti yleisin kampaus, jota näet aasialaisella naisella. Se on usein niiden allekirjoitus näyttää, jos voimme ja täällä olemme ostaneet klassikon ulos meidän A-pelissämme. Hiukset peittävät yleensä koko otsa ja sitten putoavat suoraan sivuille.

4. Slight Emo:

aasialainen long hairstyles4

Emo-ilme ei välttämättä ole päällä, mutta kuten aina, jokaisella aasialaisella kampauksella on pehmeä kohta siihen. Täällä myös emo-ilme koostuu täydellisistä suorista hiuksista, joiden etuosan lukko on hieman sivuttaissuunnassa ja muodostaa karkeat reunat kohti päätä. Suuri keulapidike sivussa viimeistelisi söpö tekijä.

Katso lisää:  Long Shag Haircut

5. Top Bun:

aasialainen long hairstyles5

Toinen klassisesta kampauksesta on korkea kulttuuri, joka on vallitseva näissä kulttuureissa. Hiusten irrottaminen hiuksista etupuolelta hiukset kerääntyy korkealle, pään kruunun ympärille ja kierrätetään sitten tiukkaan pikkupeittoon. Usein johtuen hienojen hiusten säilyvyydestä, pulla karsitaan tai jotkut löysät lukot päästetään ulos.

6. Swanky Waves:

aasialainen long hairstyles6

Aallot ovat ikuisesti monien naisten suosikki ja urheilevat täydellisiä aaltoja täällä on tämä kampaus. Aallot ovat yleensä erilaisia, tärkeimmät ovat ranta-aallot, prinssi kiharat ja niin edelleen. Paras tapa saada ne on joko hiukset hiukset yön yli tai käyttämällä kuumia rullia kostealla hiustesi. Kummassakin tapauksessa frilly-turkki yhdistettynä tähän olisi vain mennyt täydellisesti.

Katso lisää:  Söpö pikku kampaukset pitkille hiuksille

7. Feathered Look:

aasialainen long hairstyles7

Aasialaiset ovat tunnettuja hienoista, ohut hiuksistaan ​​ja usein lisätä tilavuutta omalle sileälleen, voit valita tämän shag-höyhen-leikkauksen ulkoasun, joka välittömästi antaa hiuksenne pomppinnan ja luo paksumman hiuksen illuusion. Voit jättää hiukset vapaana tai yksinkertaisesti sitoa sen poniin.

8. TYHE Half updo:

aasialainen long hairstyles8

Saadaksesi tämän ulkoasun aloita poistamalla hiukset ja sitten kallistamalla hiukset puoliksi pulla. Anna pulla olla pehmeää ja vapaata, kun rullaa se paikalleen ja kiinnitä se alas. Jätä loput hiusten vapaaseen laskuun.

Katso lisää:  Updo kampaus pitkät hiukset

9. Etupussi:

aasialainen long hairstyles9

Tämä on söpö etsiä arjen kampauksia, joissa hiusten etuosa on leikattu ulos ja sidottu pehmeään poniin edessä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 1 =