Top 9 Jockey pikkuhousut, jotka ovat parhaimpia naisten alusvaatteita

Jockey on yksi tunnetuimmista alusvaatemerkistä maailmassa. Jockeyn pikkuhousut ovat erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä. Tämä brändi on suosikki kaikkien nuorten tyttöjen keskuudessa, ja naisten, jockey-pikkuhousut ovat myös mukavat käyttää.

9 Jockey pikkuhousujen paras laaja kokoelma naisille:

Hanki jotkut hyvät jockey-pikkuhousut laaja valikoima housut.

1. Super Soft Jockey pikkuhousut:

Super Soft Jockey panties

Nämä ovat sinulle parhaita Jockey-pikkuhousuja, koska ne on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu hyvältä kehossa. Bikinityyppiset pikkuhousut ovat täydellinen istuvuus ja voit saada ne kaikkiin väreihin. 3-pakkaus toimii hyvin, koska se on taloudellista.

2. Puuvilla Jockey Alushousut:

Puuvilla Jockey Briefs

Näissä Jockey-hyvät pikkuhousuissa käytetty puuvilla-aine on paras laatu. Alushousut on painettu upeisiin tulosteisiin, jotka toimivat parhaiten kaikille naisille. Käytetyt värit ovat yleensä kirkkaita ja rohkeita.

3. Packed Jockey pikkuhousut:

Pakattu Jockey Panties

Jockey-pikkuhousut tulevat yleensä 2, 3 tai 4-pakkauksille. Nämä Jockey-naisten pikkuhousut ovat eri pakkauksissa. Pakkauksissa voi olla myös joitain painettuja ja joitain kiinteitä värejä, jotka kaikki sopivat yhteen.

4. Full Cut Jockey pikkuhousut:

Koko Cut Jockey Panties

Tässä on yksi mukavimmista klassisista täysikokoisista Jockey pikkuhousuista naisille. Pikkuhousuissa on viileä pitsireunus, jossa on sana Jockey painettu sen päälle. Värit ovat tavallisesti pastellisia ja sopivat täydellisesti päivittäiseen kulutukseen.

5. Laaja vyötärö Jockey pikkuhousut:

leveä Waist Jockey Panties

Tässä on toinen Jockeyn mukavuuspukuista. Tämä leveä vyötärönauhallinen Jockey tekee täydellisestä litteälle vatsa-tuntumukselle. Tässä käytetty laaja elastinen materiaali on pehmeää ja ei leikkaa ihoa. Valitse ostaa laaja vyötäröhousu, joka tuo ylimääräistä mukavuutta. Leveänä vyötäröinä tämä on suositeltavampi sinulle.

Katso lisää: Naisten pehmustetut alushousut eri tyyliin

6. Jockey Boyshort pikkuhousut:

Kuski Boyshort Panties

Pikkuhousujen tyyli on pojan lyhyt tyyli, joka näyttää tiukka pikkuhousun. Jockey-housut on valmistettu joustavasta materiaalista, joka sopii hyvin vyötäröön ja pohjaan. Housut ovat erinomaisia ​​urheiluvaatteita varten, kun ne peittävät ja pitävät kehon paikoillaan.

7. Jockey Thong Panties:

Kuski Thong Panties

Nämä alhaisen nousun Jockey-puuvillaiset pikkuhousut ovat tyylikkäästi lisätty alusvaatekokoelmaan. Pienet hihnat ovat puuvillasta valmistettuja, vaikka ne ovat hihnoja, jotka ne sopivat mukavasti. Valitse ne, joissa on vastakkaiset joustavat nauhat.

8. Ei Panty Line Jockey pikkuhousut:

Ei Panty Line Jockey Panties

Monet leningit ja vaatteet, joita käytämme, ovat tiukka ja kaareva. On hienoa olla saumattomat pikkuhousut, jotka eivät näytä panty-linjaa ulkopuolelta. Nämä Jockey housut naisille valmistetaan ohut joustava, joka ei näytä viivoja, kun kuluneet tiukka vaatteita. Saat hyvän venytyksen valitsemasi mukaan.

Katso lisää: Paras Sheer Panties of Ladies vuonna 2017

9. Nude Jockey pikkuhousut:

Alaston Jockey Panties

Yksi tyyppisistä on oltava pikkuhousut naisten vaatekaappi on alaston pikkuhousut. Tämä väri sopii loistaville leningeille ja valkoisille vaatteille, koska ne eivät näytä housunväristä ulkopuolelta. Alastomainen väri sopii ihosi värin kanssa, mikä tekee siitä sekoitus hyvin. Tytöt voivat käyttää tätä pikkuhousut myös farkkuilla tai hameilla.

Jockey pikkuhousut ovat maailman tunnetuin pikkuhousun merkki. Niiden tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne tekevät niistä eri tyylejä. Eri leikkaukset kuten bikinit, matala nousu, hihnat jne. Ovat kaikenlaisia ​​pikkuhousuja, joita naiset suosivat kaikkialla.

Katso lisää: Naisten Tanga-pikkuhousut laajalla alueella

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 + = 95