Top 9 Iskconin temppelit Intiassa Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Top 9 Iskconin temppelit Intiassa Tyylit elämässä

Iskcon seisoo Kansainvälisen Krishnan tietoyhteiskunnan. Tämä tunnettu organisaatio toimii väsymättä tavoitteenaan parantaa yhteiskuntamme. Se löytyi 1800-luvulta, ja tähän asti järjestö on tällä hetkellä vastuussa monista uskonnollisista parannuksista ympäri maailmaa ja sillä on yli 100 keskusta maailmanlaajuisesti. Intiassa on useita Iskconin temppeleitä, joista parhaita keskustellaan jäljempänä.

1. Iskcon Bangalore (Sri Radha Krishnan temppeli):

Iskcon Bangalore

Koska se on perustettu 1800-luvulla, tämä on yksi suosituimmista uskonnollisista paikoista kaupungissa ja maassa. Temppelit näyttävät upealta ulkopuolelta ja voidaan sanoa olevan samanlaisia ​​sisältä. Tämä temppeli vierailee vuosittain keskimäärin miljoonalla ihmisellä. Temppelissä on runsaasti vieraanvaraisuutta, kuten vieraille tarkoitettu vierailijaryhmä, miesten miesten araksien, koko elämän jäsenyyden järjestelmiä jne.

2. Iskcon Vrindavan (Sri Krishna Balaramin temppeli):

Iskcon Vrindavan

Tämä temppeli rakennettiin vuonna 1975 ja urheilu hurmaava arkkitehtuuri. Ihmiset kaikkialta maailmasta tulevat näkemään ainutlaatuisen arkkitehtuurin näyttö. Temppelihenkilökunta tarjoaa loistavaa palvelua palvojalle ja vierailijoille.

3. Iskcon Mayapur (Sri Mayapur Chandrodayan temppeli):

Iskcon Mayapur

Tämä temppeli on ISKCONin päämaja ja rakennettiin vuonna 1972. Tämä temppeli tarjoaa paljon vierailijoille. Temppelin tiloissa on useita virkistysvaihtoehtoja vierailijoilta. Temppelin sisällä löydät lahjatavaraliikkeet, ravintolat jne. Ashram-henkilökunta on palveluksessasi 24 × 7.

4. Iskcon New Delhi (Sri Sri Radhikaraman-Krishna Balaramin temppeli):

Iskcon New Delhi

Rakennettu vuonna 1984 tämä temppeli on yksi kuuluisimmista Krisha Balaram temppeleistä maassa. Se rakennettiin uudelleen vuonna 2005 ja siirrettiin kokonaan uudelle kompleksille, jossa se on tällä hetkellä. Jos vierailet tällä temppelillä, sinulle tarjotaan guest house, ashram jne. Ja monia muita palveluja. Tämä erityisesti temppelissä on useita ohjelmia, jotka kuitenkin on tarkoitettu yhteiskunnan parantamiseksi.

5. Iskcon Mumbai (Sri Sri Radha Rasabihari Ji-temppeli):

Iskcon Mumbai

Mumbain ISKCON-temppeli rakennettiin vuonna 1978, ja sitä pidetään yhtenä maamme upeimmista temppeleistä. Se saa vuosittain miljoonia harrastajia. Temppelivalvojat ovat järjestäneet mielenrauhanpalve- luita ihmisille palvijöille ja vierailijoille.

Katso lisää:  Vishnun temppelit Intiassa

6. Iskcon Pune (Sri Sri Radhavrindavanchandra-temppeli):

Iskcon Pune

Tiedä myös, että ISKCON NVCC: n temppeli vihittiin käyttöön vuonna 2013 nykyisen maan presidentin Pranab Mukherjee. Tämä temppeli nimitettiin maailmanperintökohteeksi, koska sen erinomaiset tilat ovat käytettävissä vierailijoille, palvojille ja pyhiinvaeltajille.

7. Iskcon Hyderabad (Sri Sri Radha-Madanmohan Mandir):

Iskcon Hyderabad

Tämä uskonnollinen sivusto on ISKCON: n pääkonttori Etelä-Intiassa. Koska tämä temppeli on perustettu 1800-luvulla, tämä temppeli tarjoaa lukuisia palveluja Radha Krishnan omistautuneille seuraajille, jotka tulevat vierailemaan temppelissä.

Katso lisää:  Luettelo aurinko temppeleistä Intiassa

8. Iskcon Noida (Sri Sri Radha Govind Mandir):

Iskcon Noida

Tämä temppeli rakennettiin hyväksi syyksi, jotta Krishnan tietoisuus kasvaisi ja levisi paikallisten ihmisten keskuudessa. Temppeli tarjoaa elinikäisiä jäsenympäristöjä, kodinohjelmien palveluja ja toimii myös viikonloppuisin.

9. Iskcon Ahmedabad (Sri Sri Radha Govind Dham):

Iskcon Ahmedabad

Tämä on yksi Intian kauneimmista temppeleistä ja tunnetaan arkkitehtuuristaan. Vieraiden kanssa tämä temppeli saarnaa myös opetusten tärkeyttä, jonka Radha Krishna opetti ihmisille.

Katso lisää: Sikh-temppeli Intiassa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map