Top 9 Indigo Sarees | Tyylit elämässä

Indigo sarees ovat pohjimmiltaan sininen värillinen sarees. Tässä säeessä käytetty materiaali on varsin suotuisa ja mieluummin naiset. Nämä saree usein tulevat mustat, ruskeat, kultaiset jne. Rajat ja se on mitä houkuttelee ihmisiä näistä saree mallit. Jos haluat käyttää näitä erityisesti saree, niin tämä artikkeli sopii sinulle. Paras Indigo sarees käsitellään tässä artikkelissa ja sinä ilmeisesti ihastat niitä.

1. Chanderi Zari Indigo Saree:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 1

Tämä Indigo saree -muotoilu on melko ainutlaatuinen, ja se on jotain, joka näyttää selkeältä ja tyylikkäältä samanaikaisesti. Suunnittelun aikana tehty valkoinen kuvio on tärkein asia, joka tekee tämän kuvion näyttävän niin ainutlaatuiselta. Se voi olla urheilullinen sininen ja valkoinen saree.

2. Indigo Saree White Pattern:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 2

Rajojen ohella tämä koko sinisen värikäs saree näyttää peitetyksi valkoiseksi. Malleista se näyttäisi hyvin taiteelta ja silmiinpistävä ja luultavasti jokainen rakastaa heitä. Jos aiot osallistua uskonnolliseen festariin, niin tämä on yksi hienoimmista asioista siellä.

3. Indigo Cotton Saree Design:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 3

Tämä Indigo saree tulee todella mahtava kuvio. Valkeat linjat, jotka on tehty, toimivat pystysuoraan kuvioon verrattuna satunnaiseen kuvioon, kuten edellisessä saree-mallissa. Rajoilla on erilainen muotoilu, jonka voidaan sanoa olevan yksi tämän Indigo saree -suunnittelun parhaista houkuttelevista ominaisuuksista.

4. Suunnittelija Indigo Saree:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 4

Tämä on yksi niistä sareeista, joita voidaan käyttää suunnittelija sininen väri pusero ja koko suunnittelija kokoelma näyttää upealta. Ei ole mitään liian fancy tästä saree, mutta se voi urheilua erityisiä tapahtumia. Saree urheilu hieman vaalean värinen kuvio keskellä osa, joka sijaitsee rinnassa.

Katso lisää: Gray Silk Sarees

5. Vilkas Indigo-malli:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 6

Tämä on luultavasti yksi parhaimmista Indigo saree, että tulet koskaan läpi. Sareen tehtiin puseron värin perusteella, mutta voit harjoitella sitä eri tavalla, esimerkiksi valkoisella. Kultainen ja sekoitus valkoisia kuvioita tehty tässä erityisesti saree on hyvin houkutteleva ja se sopii melkein kaikille siellä.

6. Striped Indigo Saree Design:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 6

Jos etsit Indigo color sarees, niin tämä raidallinen on sopivin sinulle. Tämä erityinen muotoilu on niin mukava, että melkein jokainen pystyy urheilemaan sitä (kaiken ikäisiä naisia) lähes kaikissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Sen sijaan, että olisikin melko yksinkertainen, se on hyvin erilainen kuin jo tässä artikkelissa käsitellyt.

Katso lisää: Orange Pattu Sarees

7. Kukka-painettu Indigo Saree:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 7

Tämä kasvistonpainetut saree on se, mikä tarjoaa tämän mallin tässä kuvassa juhlava ulkoasu. Voit myös saada tämän ilmeen. Pienet kuvioinnit ovat hyvin kauniita ja pystyt urheilemaan sitä äärimmäisen luotettavasti, koska etsit kaunista tätä suunnittelijaa saree.

8. Indigo-ecru Saree Design:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 8

Etsitkö jotain ainutlaatuista urheilua varten tänä kesänä? Tämä on yksi niistä parhaimmista. Se voi harrastaa hihatonta sekä puoli hihan puseroa. Valkoiset kuvioinnit ovat hyvin kauniita, ja sinä pystyt tekemään tämän erityisen suunnittelija saree monissa muissa tapahtumissa, kuten perheessä, festivaalissa jne,

Katso lisää: Violet Color Sarees

9. Indigo Printed Saree mustapuseroon:

Suunnittelija Indigo Cotton Sarees 9

Jos musta on suosikki väri, mutta et voi vain unohtaa indigoa, niin tämä on yksi parhaista sareeistä sinulle ja se on tehty kuljetettavaksi mustalla puserolla. Onnekas päiväsi, huh?

Et todellakaan usko, että indigo on väri juuri nyt, jota ei käytetä vain sareeissa, vaan myös puvut, kurtit ja naisten mekot. Indigon väri toimii hyvin myös solmio- ja väriaine-kankailla. Paras indigo väri sarees, meillä on tämä edellä luettelo sinulle.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Leave A Comment

63 − 57 =