Top 9 Honeymoon paikat Uttar Pradeshissa Tyylit elämässä

Uttar Pradeshia kutsutaan "Intian Heartlandiksi". Paikka ylpeilee rikasta kulttuuriperintöä. Vietä unelmiesi kuherruskuukausi tutustumalla tähän kauniiseen paikkaan hämmästyttävän ruoan ja visuaalisten juhlien kanssa. Alla on joitain parhaita kuherruskuukaupunkipaikkoja Uttar Pradeshissa.

Kuuluisat kuherruskuukauden paikat Uttar Pradeshissa kuvat:

1. Taj Mahal:

häämatka places in Uttar Pradesh

Kukaan paikka ei parane kuin rakkauden muistomerkki itsellesi juhlistamaan häämatkaasi. Taj Mahal sen puhdistavan valkoisen ulkoasun ja henkeäsalpaavan käsityötaidon kanssa on ehdottomasti täydellinen kuherruskuukauden paikka Uttar Pradeshissa. Löydä rakkautta ja kauneutta tämän kuuluisan maailman ihmeen kanssa.

2. Agra Fort:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_agra-Fort

Tutustu paikkaan ja löydä rakkautta aidatun kaupungin hämmästyneiden näkymien joukossa. Fort on voiman, voiman ja kimmoisuuden symboli. Hiekkakiven punainen sävy oli kiillotettu peiliin, kuten loiste, joka loi upean näky. Sen lisäksi, että se on hieno historia, Fort on upea romanttinen kävely.

3. Lucknow:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_lucknow

Lucknow on valtava turisti vetona Nawabi-kulttuuristaan ​​ja modernista, saumattomasti rinnakkain mahalaiskulttuuriin ja keittiöön nykypäivän näkymien kanssa. Tämä on kaupunki, joka viehästi vie sinut ajoissa romanttisen aikakauden ja kulttuurisen rikkauden. Lucknow on hämmästyttävä ruoka ja sen biryani listan kärjessä. Hemmottele juhlia ja hauskaa Nawabin kaupungissa. Tämä romanttinen kaupunki on kiistatta yksi parhaista kuherruskuukauden kohteista Uttar Pradeshissa.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Uttaranchalissa

4. Allahabad:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_allahabad-Fort

Allahabad on pyhä kaupunki, joka on kuuluisa kirjallisuudesta, pyhistä jokista ja sen historioista. Se isännöi kuuluisa Kumbh Mela 12 vuoden välein. Allahabadilla on myös runsaasti historiaa ja sielu-kaupunki, joka tunnetaan synnyttämästä kirjallisuutta. Tutustu rakkauteen tämän taiteellisen kaupungin kaduilla.

5. Sarnath:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_sarnath

Sarnath on pieni kaupunki, jonka Ganga ja Gomti sijaitsevat, jossa Gautama Buddha antoi ensimmäisen saarnansa ja opetti Dharmaa. Tämä on historian ystäville. Siellä on Dhamek Stupa, massiivinen ja suuri sylinterimäinen stupa, joka on peräisin keisari Ashokan rakentamasta kolmannesta vuosisadasta eKr. Eloisa temppelin rauniot, joissa Buddha vietti ensimmäisen sadekautensa, on hyvä paikka tutkia. Sarnathin arkeologisessa museossa on näytteitä buddhalaisesta taiteesta ja kulttuurista. Tämä rauha Sarnathilla on paikka, jossa on onnellisuutta.

6. Mirzapur:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_mirzapur

Mirzapur on kaupungin keskellä Vindhyas. Se on viehättävä kolmella joella, neljällä linnoituksella, kukkuloilla ja vesiputouksilla sekä maton kudontaperinnällä. Ganga-joen ja pankkien pihoilla on paljon matkailijoita joka vuosi. Tutustu upeaan Chunar Fort, Vindham ja Sirsi vesiputouksia ja hemmotella itseäsi kellotorniin, jota pidetään Lontoon Big Benin sisarina. Älä unohda tutkia luolamaalauksia rakkaasi kanssa.

Katso lisää: Häämatkapaikkoja Tripurassa

7. Jhansi:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_jhansi

Jhansillä on puistoja, järviä, temppeleitä ja linnoitus upeissa ympäristöissä. Jhansi on historiallinen kaupunki, jolla on paljon tutkimusta. Tämä on välttämätöntä niille, joilla on maistua paikallista taidetta, kulttuuria ja ruokaa. Tutki linnoituksia, ota siunaustasi temppeleissä ja nauti romanttisesta kuherruskuukaudesta luonnonkauniilla järvillä ja puistoilla.

8. Pilibhit:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_pilibhit

Pilibhit on luonnonkaunis tiikeriraha Intia-Nepalin rajalla. Paikka on hämmästyttävä kasvien ja eläinten monimuotoisuus. Ota romanttinen kävely luonnossa tässä kansallispuistossa ja tee häämatka hauskaa. Hanki seikkailunhaluinen kumppaninne kanssa ja tutustu paikan ympäri.

9. Fatehpur Sikri:

häämatka-paikkoja-in-Uttar-pradesh_fatehpur-Sikri

Fatehpur Sikri on 1600-luvun kaupunki, jonka on rakentanut kuuluisa Mughal-keisari Akbar. Kaupungissa on henkeäsalpaava arkkitehtuuri, joka tekee siitä ikuisesti kuuluisan. Palatseja kuvastavat menneisyyden aikakauden arkkitehtonista loistetta. Tutustu Panch Mahalin, Diwan-i-Khasin, Buland Darwazan, Johbhain palatsin ja Lotus Throneen arvostamaan sen todellista arkkitehtonista hallintaa.

Katso lisää: Honeymoon kohteet Telanganassa

Nämä olivat joitakin parhaita kuherruskuukauden pisteitä Uttar Pradeshissa. Mughal-arkkitehtuurista jumalallisiin ghatit ja hämmästyttävä ruoka Uttar Pradeshilla on kaikki. Tämä on kuva täydellinen paikka viettää häämatkaasi.

Leave A Comment

+ 20 = 21