Top 9 Homemade Lemon Face pakkaukset Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Top 9 Homemade Lemon Face pakkaukset Tyylit elämässä

Sitruuna Face Packs

Alla on lueteltu sitruunan hyvyydelle indusoituja kasvopaketteja.

Sitruunapakkaus:

Tässä on top 9 sitruuna kasvopaketit seuraavasti.

1. Honey and Lemon Face Pack:

Sitruuna Face Packs 1

Tämä kasvopakkaus sopii kuivalle ja hajanaiselle iholle. Laita kulhoon kaksi rkl tuoretta sitruunamehua, rkl hunajaa ja muutama tippa manteliöljyä. Sekoita se hyvin. Sitten käytä sormenpäitä tai tuplaa puuvillapalloa seokseen, jotta se sopisi tasaisesti kasvoillesi ja kaulalle. Jätä se 15 minuutiksi. Pese sitten pois kylmällä vedellä. Se on yksi parhaista kotitekoisista sitruunapakkauksista.

2. Multani Mitti ja Lemon Face Pack:

Sitruuna Face Packs 2

Tämä kasvopaketti helpottaa ihon keventämistä. Laita kulhoon kaksi rkl multani mitti-jauhetta tai fuller-maapähkinäjauhetta, kaksi rkl tuoretta sitruunamehua ja tarvittava määrä ruusuvettä muodostaaksesi tahna. Sekoita ainesosat hyvin tekemään sileä liete. Käytä sormenpäilläsi seosta tasaisesti kasvosi ja kaulasi päälle. Jätä se siihen asti, kunnes se kuivuu ja pese se sitten haalealla vedellä.

3. Jogurtti ja sitruunan kasvopakkaus:

Sitruuna Face Packs 3

Tämä on anti-inflammatorinen kasvopakkaus, joka auttaa myös keventämään ihoa. Lisää rkl jogurtti kulhoon yhdessä rkl tuoretta sitruunamehua. Lisää sitten kaksi tippaa santelipuuöljyä ja sekoita ainesosat hyvin. Levitä seos iholle ja hieronta hyvin. Jätä se 10 minuuttia ennen pesun pois kylmällä vedellä.

4. Tomaatti- ja sitruunan kasvopakkaus:

Sitruuna Face Packs 4

Sinun tarvitsisi kauraa tätä reseptiä varten. Ota kulho ja lisää rkl rkl rukiia, puoli rucka tomaattimehua ja yksi rkl sitruunamehua. Sekoita ne hyvin muodostaen tahna. Kun olet valmis, käytä seosta koko kasvoillesi ja kaulalle ja anna sen levätä 15 minuuttia. Huuhtele sitten kylmällä vedellä.

5. Egg White And Lemon Face Pack:

Sitruuna Face Packs 5

Tämä kasvopaketti tekee ihmeitä akneelokuvasta. Yhdessä kulhoon yhdistä yksi munanvalkuainen, yksi rkl tuoretta sitruunamehua ja muutama pisara rosevettä. Sekoita ne hyvin, kunnes se muuttuu juoksevaksi tahnaksi. Sovita sitten seos ihoon pyöreillä liikkeillä. Kun se kuivuu, voit pestä naamasi kylmällä vedellä.

Katso lisää: Viinirypäleet Face Pack

6. Gram-jauhoja ja sitruunaa Face Pack:

Sitruuna Face Packs 6

Tämä on loistava resepti, joka toimii myös sieppauksena. Kulhoon lisätään puolet rkl ruokamäärää grammaa jauhetta, puolet rkl jogurtti ja kaksi teelusikallista sitruunamehua. Sekoita ainesosat hyvin muodostamaan sileä liete. Kun se on tehty, levitä seos tasaisesti kasvoillesi ja iholle. Anna sen levätä 20 minuuttia ennen pesemistä kylmällä vedellä. Tämä on hyvä sitruuna kasvot pakkaus pimples.

7. Raaka maito ja sitruunan kasvopakkaus:

Sitruuna Face Packs 7

Tämä resepti toimii erinomaisesti poistamalla aurinkoa. Yksinkertaisesti sekoita yhteen puolet ruokalusikallista jauhoja, kaksi teelusikallista tuoretta sitruunamehua, yksi rkl raakamaitoa ja kaksi teelusikallista ruusuvaa vettä. Sekoita hyvin tahnan muodostamiseksi. Levitä se iholle ja anna sen tehdä taikaa 10 minuuttia ennen huuhtelua kylmällä vedellä. Jatka tämän kasvopakkauksen käyttämistä 15 päivän ajan, ja voit varmasti poistaa rusketuksen.

Katso lisää: Punajuuren kasvosuoja

8. Tulsi ja Lemon Face Pack:

Sitruuna Face Packs 8

Tämä kotitekoinen kasvopakkaus resepti on erinomainen vähentää akne arvet. Kun tehosekoitin, pop muutaman tulsi tai basilika lehdet ja lisätä kaksi rkl sitruunamehua. Sekoita tasaisen liiman muodostamiseksi. Puhdista kasvosi haalealla vedellä ja pasta teidän kasvoillesi ja anna sen levätä 20 minuutin ajan. Pese se sitten jälleen haalealla vedellä. Tämä on yksi parhaista sitruunapakkauksista kotona.

9. Etikka ja sitruunan kasvopakkaus:

Sitruuna Face Packs 9

Tämä on vielä yksi resepti vähentää tummia pisteitä ja akne arvet. Kaada kolme rkl jääkylmää vettä kulhoon puoli rkl tuoretta sitruunamehua ja pisaraa etikkaa. Sekoita ainesosat ja pistä puuvillapallo siihen. Levitä se kasvoillesi ja anna se 5 minuuttia. Pese sitten pois kylmällä vedellä.

Katso lisää: Tulsi Face Pack -etuja

Kuvat Lähde: suljinpakkaus 1.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map