Top 9 + Home korjaustoimenpiteitä ihon Allergia | Tyylit elämässä

Kehomme flaunts sen suurin elin ulos, eli ikioma iho. Iho muodostaa koko ruumiinosan, eri väristä tekstuuriin. Tämä muodostaa ulomman kerroksen lihaksille, kuiduille ja kudoksille. Voidaan helposti kuvitella, koska äskettäiset saastutukset ja epäpuhtaudet usein kehon kaikkein altistunein elin on velvollinen soittamaan sairastuneille kertaakaan. Sairaus iho on sitten nimeltään ihon allergia, joka on yksinkertaisesti mitään, mutta nahat reaktio tietyn elementin tai lajin. Nämä useimmiten ovat vaarattomia ja yleisiä, joita pidetään vain ihon ohimenevänä vaiheena. On olemassa erilaisia ​​elementtejä, jotka aiheuttavat meille allergioita; kuitenkin jokaiselle henkilölle se tulee eri pakkauksissa.

Kehomme immuunijärjestelmä toimii suojana elementtejä vastaan, jotka eivät ole yhteensopivia kehomme kanssa. Näitä kutsutaan ulkomaisiksi elementteiksi, jotka kehon havaitsemien tietojen mukaan suorittavat raskaita tarkkailijoita kehon antigeeneistä ja vasta-ainevalmistajista, jotka ristiriidattomuudella hylkäävät elementit. Paljon kuin tunnetun FBI: n virkailija, ruumiimme vasta-aineet, kuten sotilaat, muistaa ja perehtyä tuotteisiin ja elementteihin, jotka ulos kehosta ovat epäröimättömiä. Ensimmäinen näkee, että elementit yksinkertaisesti hylätään. Ainoastaan ​​toinen kerta, kun elementti haluaa päästä sisään kehomme sisällä, antigeenit ja vasta-aineet alkavat tuottaa ja erittää hormoneja peittämään sen. Tämä yli tuotanto ja erittyminen syyttää allergisten reaktioiden syntymiseen kehossamme.

Koti remedies for skin allergy

Yleensä ruumiin reaktio kyseiseen aineeseen tulee allergiasta. Joillekin ehkä pölyhiukkasten rakennusalueella ja joillekin voi olla kukkien siitepölyä. Joillekin se voi olla hajustetun hajustuksen voimakas myski ja monille se voi olla tietty tuote, joka on kosketuksissa ihon kanssa. Tavalliset oireet paljastavat fyysisesti epämukavuutta ihossa. Tämä tulee punoituksen ja turvotuksen muodossa ajoittain yhdessä ihottumien ja koomien kanssa. Kutinaa ja kipua voi seurata yhteisenä sekundaarisena oireena edelliseen yhdessä vaalean hiutaleisen ihon kanssa, joka on altis kuorille tai naarmuuntumisesta voi muuttua tarttuvaksi.

Paitsi yli lääkitys lääkkeitä tässä on joitakin yhteisiä kotiin korjaustoimenpiteitä yhteisiä ihoallergiat.

Yksinkertainen ja helppo Home korjaustoimenpiteitä ihon Allergia:

1. Aloe Vera:

aloevera gel leaf

Ihmeellinen tuote kaikentyyppisille iholle ja terveydelle ei ole mikään muu kuin aloen Vera -kasvi, joka kasvaa takapihallasi. Aloe Vera -geeliä on ihoystävällinen kasvi, jota käytetään laajalti kaikkialla maailmassa ehkä pakatuissa ja esipakkauksissa tai suoraan ihon vaivoihin. Leikkaa aloe leaf, päänahka ulkoisen lehtikerroksen ja käytä läpinäkyvää nokkamassaa ja mehevä osa sisäosista luomaan tahna ja soveltaa sitä. Se välittömästi rauhoittaa kutinaa ja punoitusta ja antaa sinulle jäähdytysvaikutuksen.

2. omenakastikeetikka:

Top 9 + Home korjaustoimenpiteitä ihon Allergia | Tyylit elämässä

Tämä on vielä yksi tehokas elementti, jota voidaan soveltaa suoraan puuvillapallolla tai pyyhkäisyllä vaurioituneilla alueilla. Asiantuntijat antibakteeriset antifungaaliset ominaisuudet auttavat ihottumaa ja kutinaa tekemällä ihottumaa vähentääkseen niitä merkittävästi voimakkaassa ajassa.

Katso lisää: Kuinka vähentää diabetes kotona korjaustoimenpiteitä

3. Fuller's Earth:

ubtan besan

Going au luonnollinen saattaa vain olla paras sinulle tällä hetkellä, sillä Fullerin maa on osoittautunut tehokkaaksi tuotteeksi käsittelemään näitä tuskallisia ihottumia. Täyteemman maaperä on pohjimmiltaan vakiintunut kirkasta maata tiivistetyksi ja myydä missä tahansa läheisessä huumekaupassa joko kalliomuodossa tai maaperässä. Tee tahna siitä ja käytä. Välitön jäähdytysvaikutus antaa heti helpotusta.

4. Kaurapuuro:

kaurapuuro

Joka aamu, kun tartut viljakasvillesi komean kaurajauhon aamiaiseen, valmistele sitä enemmän ilman sokeria tai lisäravinteita ja levitä se suoraan iholle. Voidaan jopa käyttää raakaa muotoa sekoittamalla sen maidon ja muiden ainesosien kanssa. Yhdessä anti-tulehdusominaisuutensa kanssa se tarjoaa myös viileän rauhoittavan vaikutuksen.

5. Bentoniittisavi:

bentoniitti Clay

Bentoniittisavelma on jälleen ihme tuote erityisesti niille ilkeille ihottumille kasvoillasi. Tämä on tehokas kasvot tai ihonpakkaus kutinaa naarmuuntuneiden allergiapäivien aikana. Aivan kuten täyteläisemmän maan, tee paksu pasta siitä, levitä se tasaisesti sidehana tai puuvillapohjaan ja kiinnitä tahmea seos iholle.

6. Sitruuna:

Sitruuna

Sitruuna tai kalkki, joista jokainen niistä on kuuluisa Yhdysvaltojen osavaltioissa, tehokkaista tuloksista allergialle. Ei ole mikään salaisuus, että kalkki ja sitruuna ovat usein kahta yleisintä vaatimusta talossa tehdystä sairaudesta tai kauneudenhoidosta ja tässä myös sama pätee. Näiden elementtien antibakteerinen tulehduksellinen säätely toimii ihmettelemällä ihoa.

Katso lisää:  Etusivu korjaustoimenpiteitä paksusuolitulehdukselle

7. Hydratoitunut:

vesi woman

Tällä hetkellä pidä vettä käytännöllisenä, koska suurin osa naarmuuntuneesta kuorinta-ihosta saattaa lisätä ylimääräistä rasitusta, ellei kehoa ole kunnolla täydennetty ja hydratoitunut. Vähäisempi vesipitoisuus kehossa johtaa kuivaan ihoon, mikä tarkoittaa enemmän kutiavaa ja hiutalevaa ihoa.

8. Piparminttu lehdet:

Piparminttu Leaves

Jos piparminttulehden tuore jäähdytystuntuma ei toimi sinussa, huomattava vähennys on punoitusta hetken varoitusajalla varmasti. Usein ajoittain kipu vähenee, koska viileä virkistävä lehti levottelee jonkin verran aluetta. Tee tahna siitä ja lähetä se suoraan.

9. Juniper Marries:

marjat 4

Tämä saattaa olla jotain sinisestä, mutta luota minuun, paikallinen ruokakauppa on tyytyväinen tarjoamaan sinulle joitain. Nämä marjat olivat antiikin menetelmiä kotitekoisille ihon vaivoille, perimäksi, jota me vielä ylläpidämme. Ne eivät ainoastaan ​​poista kipua vaan näyttävät myös kärsivän alueen fyysistä kehitystä.

10. Kynsilakka:

mausteneilikka 3

Tämä on kuin sivupotki katajanmarjoille, joissa molemmat täydentävät toisiaan. Kynsissä on eugenolia, jolla on suuri numbing-vaikutus, joten kun laitat sen suoraan tekemällä tahnaa, alue pilkkaa ja kipu pienentää.

11. Sooda:

Leivonta soda

Juokseva olkapää olkapäähän aloe Veran kanssa on vielä yksi kauneustuote, sooda, joka on vaiva useimpiin iho-ongelmiisi ihottumasta ja kutinaan akneihin ja infektioihin.

Katso lisää: Luontaiset korjaustoimenpiteet paaluille

12. Basilika:

Basilika

Saatat vain tietää basilikaa sen laajasta käytöstä ruoanlaittoon ja maistelemiseen, mutta tämä yrtti voi tehdä ihmeitä teidän allergia välittömästi antaa pois jäähdytys rauhoittava vaikutus.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

77 + = 87