Top 9 hiusvaatteet pitkille hiuksille Tyylit elämässä

Pitkät hiukset voivat olla valtava asia tai valepuvussa oleva siunaus. Kun hiuksesi ovat todella laadukkaita, voit vain antaa sen alas ja mennä yksinkertaisella - en tarvitse muotoilua - katsoa. Jos kuitenkin pyrkii näyttämään hieman hienostuneemmalta, niin kaikki on mahdollista tehdä hiustenne kanssa.

kampaukset for long hair

Kaikki nämä tyylit alkavat kampaamalla hiuksiasi, kunnes ne muuttuvat tyylikkäiksi ja kiiltäviksi. Voit jopa käyttää kuvioitua hiuslakkaa, jotta se näyttäisi maksoisalta huoneestasi kallista vierailua, jos tiedät, mitä tarkoitan. Mutta kaiken kaikkiaan seuraavat kampaukset ovat helppoja tehdä, eivätkä ne vie liikaa aikaa.

Paras hiukset Long Hair:

1. Twisted Ponytails:

kampaukset FOR LONG HAIR1

Tätä kampausta varten sinun on ensin erotettava hiuksesi kolmessa osassa ja kiinnitettävä ne erillisiin ponytaileihin. Ota sitten ensimmäinen ja taita se itseensä ja lisää se toiseen. Toista prosessi toiselle. Lopullinen ilme on tällainen.

2. Yksinkertainen Let's Loose Style:

Kampaus long hairstyles 2

Jos sinulla on pitkät suorat hiukset, sinun ei tarvitse tehdä paljon. Yhdistä ja varmista, että sen rakenne on oikea ja anna sen sitten irti. Sinun täytyy tietysti puhaltaa kuivata se, jotta se olisi suora ja esitettävä, mutta sen jälkeen hiukset tekevät loput työstä.

Katso lisää: Helppo Braid kampaus pitkät hiukset

3. Korkea leikattu pulla:

kampaukset FOR LONG HAIR3

Tämä on melko helppo tehdä hairstyle ja ei kestää yli minuutin. Vielä vähemmän, kun olet tottunut tekemään sen päivittäin. Pidä hiustesi korkealle ja kierrä samalla tavoin, kun teet ponnahtaa. Anna sen kiertyä itsensä yli ja leikkeen yläosaan. Anna päiden pudota takaisin viimeistelemään ulkoasua.

4. Side Braid:

kampaukset FOR LONG HAIR4

Jos olet valmistautunut puolueeseen ja etsit jotain monimutkaisempaa kuin yllä, mene tähän ulkoasuun. Kerää hiuksesi toiselle puolelle. Ota sitten ylhäältä puolelta ja punos se aluksi vasemmasta yläkulmasta. Kun luet oikean, siirrä punos takaisin ja leikkaa se puolivälissä, anna loppua sekoittaa muiden hiusten kanssa.

5. Knotted Hair:

kampaukset FOR LONG HAIR5

Tämä on helppo tehdä ja voidaan tehdä myös poniin tai pullaan. Jaa hiuksesi kahteen osaan - vasemmalle ja oikealle. Ota molempien puolien keskiosat niin, että sinulla on hiuksia jäljessä ja solmu ne. Ota sitten molempien puolikkaiden jäänne ja sitota ne uudelleen.

Katso lisää: Söpö kampaukset pitkille hiuksille kouluun

6. Formal Look:

kampaukset FOR LONG HAIR6

Yksinkertainen, mutta muodollinen ilme on sellainen, jossa pidät hiuksesi auki, mutta etusarja pyyhkäisee pois. Erota hiustesi etuosa puolelta. Jakaa etupuolen puolin kahteen ja ota sitten puolet vasemmalta puolelta ja lakaise se takaisin ja kiinnitä se oikealle puolelle. Ota sitten oikea puoli ja pyyhkäise se takaisin, kierrä se leikattuna vasempaan puoleen ja pistä tämä pää.

7. Messy Braid:

kampaukset FOR LONG HAIR7

Yksinkertainen puoli punos, jossa on muutamia irtonaisia ​​säikeitä, jotka on suunniteltu tekemään kasvosi näyttäväksi, on myös erinomainen kampaus.

8. Rintaliivit:

kampaukset FOR LONG HAIR8

Kiinnitä hiustenne alaosasto poniin. Ota sitten yläsegmentti ja punos se molemmista päistään keskelle. Sitten lisää se ponnahvelle.

Katso lisää: Hairstyles pitkälle hiuksille

9. Pihdit:

kampaukset FOR LONG HAIR9

Mies hienostunut ranskalainen kääpiö alusta hiuksistasi. Sitten taita ja kiinnitä se yläosaan. Anna päiden pudota ja käyttää nastat kiinnittää löysät säikeet.

Kuvat Lähde: Suljinpakkaus 1, 3, 4, 6, 8, 9.

Leave A Comment

+ 31 = 39