Top 9 hiiliteräsampullit Tyylit elämässä

Oletko koskaan käyttänyt kivihiiliterva shampooa? Tiedätkö kivihiiliterva shampooista ja kuinka ne ovat hyödyllisiä hiuksillesi? Joten, katsotaanpa tämän artikkelin ja lue se tarkkaan, jotta tietää enemmän? Kivihiiliterva on todella paksu neste, yleensä musta, joka on väriltään ruskea. Se on seurausta kaasutuksesta ja hiilen hiilenpuhalluksesta, ja lisäksi sillä on paljon lääkekäyttöä, sillä se on tärkein elementti shampoosissa. Terapeuttisia shampoja, joilla on kivihiiliterva elementteinä, käytetään hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksiin liitettyjä ongelmia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin hilse, seborrooinen dermatiitti, päänsärky ja psoriaasi.

Kivihiilitervapohjaiset shampoot sisältävät vaikuttavaa puhdistusta, antiseptistä ja desinfioi ihon. Se myös vähentää bakteerikasvua, rentouttaa ja lievittää päänahan vaaita ja lisäksi leikata päänahan rakeutta, kutinaa, sileyttä ja aridia. Kivihiiliterva on äärimmäisen paksu ruskea, muutoin musta neste, hiiltymisen johdannainen ja kivihiilen kaasutus, joka on löytänyt paljon lääkekäyttäytymistä, kuten esimerkiksi lääketieteellisten saippuoiden, shampoiden ja voideen maailmanlaajuisesti. Hiiliteräs on kiinteä nestemäinen tuote, joka on peräisin kivihiilen hienosäätömenetelmästä.

Top 9 hiiliteräsampullit:

1. Ionil T - hiiliterässhampoo:

kivihiili Tar Shampoos 1

Tämä saippua sekä puhdistusaine puhdasta puhdistusaineita tarjoavat tehokkaan terapeuttisen vaikutuksen päänahan kutinaan, psoriasikseen ja muihin päänahkoja aiheuttaviin ongelmiin. Se hillitsee ihon solujen valmistamista ja kasvaimia päänahalla, mikä lisää rakennustöiden kohoamista.

2. Denorex 2 in 1 Therapeutic Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 2

Tässä puhdistamossa on kivihiilitervan enimmäistaso, joka on saatavissa ei-ohjeellisessa shampoolla. Se auttaa hukkaan romutettavaksi; reaktioita ja muita päänahkoja toisiinsa liittyviä ongelmia ja välttää niiden uudelleen ilmenemisen. Ilmastointimahdollisuudet auttavat rohkaisemaan hiuksia, kun taas mentolin läsnäolo tuo virkistävää, rauhoittavaa ja rauhoittavaa vaikutusta päänahkaan.

3. MG 217 Tar Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 3

Tämä lääketieteellinen tervaa sisältävä puhdistamot puhdistaa olosuhteissa hiukset ja päänahka pehmeiksi yhdessä hallittavien hiusten kanssa, kun taas sen erityinen formulaatio auttaa tehokkaasti hoitamaan päänahan ongelmia, kuten psoriasis, epämuodostuma seborrheic dermatiitti jne. Lisäksi välttää sen uudelleen ilmestymisestä.

4. Neutrogena T / Gel Shampoo-Extra Voima:

kivihiili Tar Shampoos 4

Tämä ihotautilääkäri kokenut shampoo, joka sisältää 1% kivihiiliterva, käsittelee päänahkahäiriöt kaksinkertaisella teholla vastakohtana alkuperäiseen T / Gel Therapeutic Formula Plus -tuotteeseen, tekee hiuksista myös pehmeän, kestävän ja kätevän.

5. Psoriatrax Coal Tar Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 5

Tämä shampoo sisältää 5% kivihiilitervaa; tämä shampoo haluaa hoitaa seborrheic dermatiitti, psoriaasi ja lisää ajankohtaisia ​​ihosairauksia tehokkaasti. Sitä voidaan käyttää usein ja jättää ei-toivottua hajua myöhemmin kuin hiusten huuhtelu.

Katso lisää:  Biotiinin sisältävä shampoo

6. DHS Tar Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 6

Tämä lievä puhdistusaine 0,5%: n kivihiilitervapitoisuudella auttaa helpottamaan suonikohjujen, hilseilytyjen jne. Hiivapitoisuutta samalla kun se on lievä hiuksilla, jotta se pysyy terveinä yhdessä vahvan.

7. 5- Protar K shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 7

Tämä lääketieteellinen shampoo sisältää 4% kivihiilitervaa ja auttaa hävittämään hiuspohjan hilseen, ekseeman ja psoriaasin. Normaali käyttö tekee hiuksista myös päänahan terveeksi.

Katso lisää: Ketokonatsoli Shampoo Intiassa

8. 9- DHS Tar Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 8

Tämä shampoo hiljaa puhdistaa päänahan plus lievittää hilseensä ja kutinaa. Kuten siinä on vain pieni prosenttiosuus kivihiilitervasta (0,5%), hiukset ovat edelleen vahvoja ja terveellisiä.

9. Salytar Shampoo:

kivihiili Tar Shampoos 9

Tämä shampoo, mukaan lukien kivihiiliterva (1%) ja salisyylihappo (3%), auttaa hoitamaan päänahkaa seborrheaalisen dermatiitin, hiutaleen kutinaisuuden ja psoriasiksen aikana sen syvälle läpäisevässä, pinta-aktiivisena ja lisäksi onnistuneessa terapeuttisessa kaavassa.

Toisaalta, koska nämä kivihiiliterva sisältävät shampoot ovat luonteeltaan karsinogeenisiä, kestävä käyttö voi aiheuttaa ärsytystä suussa, nivuksessa, silmissä, nenässä ja peräsuolessa, mikä muutoin aiheuttaa terva-aknea. Kun olet reagoinut auringonvaloon, tämä shampoo ei ole sinua varten. Shampoon ohi, on parasta varmistaa terveydenhuollon asiantuntija.

Katso lisää: Salisyylihappo Shampoo Intiassa

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 46