Top 9 harjoitus rintojen suurentamiseksi Tyylit elämässä

Leikkaus ei ole vaihtoehto mistään ja kaikesta. Itse asiassa veitsen alla pitäisi olla viimeinen keino. Tämä on kuitenkin maailma, jossa välittömiä tuloksia halutaan. Maailma etsii nyt parempaa itseään ilman, että haluaa odottaa heidän arvoaan. Tämä hetkellinen käyttäytyminen on pakottanut meidät tekemään kauheita päätöksiä, joissa ilman kipua he haluavat saada tilanteita. Joillekin, jotka kuitenkin valitsevat orgaanisen tavan paremmalle elimelle, harjoitukset tulisi olla elävän mantraasi. Hyvä harjoittelu voi auttaa sinua korjaamaan abssiasi, mutta myös auttaa sinua kasvattamaan rintasi kokoa. Seuraavan kerran sinulla on ajatus; vain valita käyttää ei leikkausta.

Paras harjoittelu Rintojen koon lisäämiseksi:

1. Penkkipuristimet:

harjoitukset to increase breast size

Jotta penkki puristetaan, tarvitset asianmukaisen penkki ja raskaan painon tiukasti kiinni. Kohdista itsesi penkkiin etupuoli ylöspäin. Varmista, että lonkat, selkä ja nokka ovat linjassa penkkiin. Nyt painolla edessäsi nosta painoa venyttämällä käsiasi ja viemällä ne kokonaan alas leuan tasolle, mutta älä anna sen koskettaa kehoa. Kun paino laskee, käsivarret työnnetään takaisin aiheuttaen hinaajan rintakehääsi.

2. Pyyhekunto:

rinta increase 2

Tämän harjoituksen päätavoite on käyttää kotitaloustarvikkeita rintakehän supistumiseen, jotta rintakipu tuntuu supistumiselta ja kasvaa. Tätä varten tarvitset yksinkertaisen pyyhkeen, vaikka käsipyyhe tekee. Aseta kädet ulospäin ja olkapäät leveä. Nyt vedä ja hinaa molemmin puolin pyyhe aiheuttaa lihasten supistumisen.

3. Push-up:

rinta increase 3

Seuraavaksi paras harjoitus rintojen lihasten lisäämiseen ja tehostamiseen on työntö, joka voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla tai jos sinulla on kokenut tarpeeksi, voit valita muokatun tyylin, jossa jalat ovat taipuneet ja paine on vain rajoitettu yläpuoliin. Push-ups eivät ainoastaan ​​toimi hyvin absisi, vaan myös parantaa rintojen lihaksia.

Katso lisää:  Yläraudan harjoittelu

4. Hinaaja ja vedä:

rinta increase 4

Seisota selkeästi toisella jalalla toisen edessä, selkä suora, leuka lukittu. Käytä nyt käsivarsi hihnan tai vedon luomiseen. Yhdellä jalalla toisen edessä, käytä vastakkaista kättä ja aseta se hieman taaksepäin tukevaan tukeen. Käytä hiukan paineita kädestä ja tunnet lihasjännityksen rintakehässä. Tätä voidaan vuorotellen millä tahansa muulla venytyskäytännöllä.

5. Auringon tervehdykset esittävät:

rinta increase 5

Tämä on tyypin jooga pose, jota käytetään vahvistamaan rinnat ja abs. makaile edessäsi käsivarrella kummallakin puolella kehoa. Nosta käsivartesi ylös ja käytä kämmentä ylös yläosassasi, kohottakaa rintakehäsi, kun taitat pääsi.

6. Perhoset:

rinta increase 6

Vahvimmalle rintakehälle voit valita perhostamon. Tarvitset koneen, jossa on käsinpitimet. Aloita vetämällä käsiäsi tai kyynärpäät yhteen kun rintakehä imee sisään. Avaa kätesi niin kauas kuin mahdollista ja rintakehääsi hengittäessäsi.

Katso lisää:  Harjoittelu Biceps kotona

7. Seinäpainike:

rinta increase 7

Nosta seinää vasten kahden jalat etäisyydellä sinun ja seinän välillä. Varmista, että jalat ovat kohdakkain olkapäille ja käytä kämmentenne seinälle. Pidä kämmenet suoraan seiniin ja taivuta taivuttamalla käsiasi. Taivuta tarpeeksi, kunnes nenänne koskettaa seinää ja ylläpitää sitä.

8. Dips:

rinta increase 8

Dips ovat jälleen yksi onnistunut harjoittelu parantaa rintojen lihaksia. Käytä pidikettä, joka on yhdensuuntainen maanpinnan kanssa. Kun teet niin, varmista, että kätesi ovat suorat jopa ilmassa.

9. Vapaa käsipainot:

rinta increase 9

Voit helposti valita vapaan käsipainon noston tai lattian puristimet luonnollisesti parantaa rintasi kokoa.

Katso lisää: Parhaat olkapääharjoitukset

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

53 + = 55