Top 9 Hanes Bra tyypit Tyylit elämässä

Bran ei ole pelkästään alusvaatetta. Siellä on paljon enemmän tekemistä. On oikea tyyli rintaliivit jokaiselle mekolle tai alkuun kuluvat. Et voi vain yhdistää jokapäiväisen olennainen rintaliivit kalliin halter topin kanssa. Siksi on tärkeää tietää eri tyylejä, leikkeitä ja muotoja bras saatavilla markkinoilla erilaisiin huippu kulumista. Hanes on vaatemerkki, joka on peräisin vuodelta 1901, kun se aloitettiin Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Kerro meille, että 9 parhaan rintaliivityypin on tarjottava meille.

Eri tyyppiset Hanes Bra:

1. Hanes Cotton Comfy Everyday Essential ei-langallinen Bra:

Hanes bra 1

Tämä on jokapäiväinen olennainen rintaliivit, jota voit käyttää rentoina. Se on 100% puuvillaa ja siinä on kolme poikkileikkaukseltaan kaksikerroksista kangaskuppia vaakasuoraa saumaa muotoillun muodon ja pystysuoraa saumaa varten. Sen pehmustetut kupit parantavat rinnan muotoa. Se tarjoaa täydellisen kattavuuden ja langattomien kuppien ansiosta voit tuntea olosi mukavaksi. Hihnat on valmistettu pehmeästä elastista ja ne ovat säädettävissä. Reunat ovat joustavia ja tarjoavat siten paremman istuvuuden.

2. Piiloitavan terälehdet langoitujen Hanes Bra:

Hanes bra 2

Tämä hanes-rintaliivillä on sisäänrakennetut terälehdet, jotka eivät enää näytä läpi. Se on sileä kangaspeitteinen subwired kupit tukea. Sen kevyesti pehmustetut kupit tarjoavat täydellisen kattavuuden. Sen saumaton tyyli mahdollistaa pukeutumisen parhaiten sopivien yläosien päälle. Siinä on joustavat, ei-elastiset säädettävät hihnat. Nylon- ja spandex-kangas tekee sinusta mukavan koko päivän.

3. Hanes Convertible Shaping Bandini Bra:

Hanes bra 3

Se on joustava tyylikäs bandeau ja maksuton kokoinen villapaita. Se on täysin saumaton ja siinä on muovattu kuppi, jossa sisäänrakennettu puoli on terävämpi. Se tarjoaa kaiken muotoisen muotoilun ja tuen. Se on pehmustettu ja siinä on monipuoliset monisäikeiset hihnat. Se tarjoaa myös pohja-alueen, joka pitää rintaliivit paikallaan. Valmistettu polyamidista ja elastaanista, se on saatavana melkoisin värein.

4. High Impact Contour Urheilu Hanes Bra:

Hanes bra 4

Tämä urheilullinen rintaliivit, joissa hanet, ulottuu sopivaksi täydellisesti ja voittaa kosteuden pitämään sinut kuivana ja mukavana. Se on pehmeät kupit ja pehmeä kangas peitetty joustava kaistaleen alla runsaasti tukea. Puuvillan ja spandexin kankaan koostumus on kaksisuuntainen. Siinä on koukku ja silmäsuoja, jossa on kaula-aukko. Se soveltuu hyvin esimerkiksi lenkkeilyyn, tennikseen ja lentopalloon.

5. Hanes Piilossa terälehdet Olkaimeton Bran:

Hanes bra 5

Et voi vain käyttää vyötärönauhoja, mutta myös ristikkäin selkänojaa, kaulanauhan yläpuolella tai perinteisellä vyölenkillä. Tämä rintaliivit pysyy paikallaan ja sopii täydellisesti. Sen luistamaton takaa pitää rintaliivit paikallaan. Sisäänrakennetut terälehdet tarjoavat sinulle täydellisen kattavuuden. Se luonnollisesti nostaa, muotoilee ja tukee. Valmistettu nailonista ja spandexista, se on saatavilla eri kokoisina mustavalkoisena.

Katso lisää: Paras puuvillainen rintaliivit

6. Saumaton kevyesti pehmustettu muoti Hanes Bra:

Hanes bra 6

Tämä hanes-rintaliivit sopii vaatteesi vaatimuksiin pehmeillä, saumattomilla kupeilla, joissa on erittäin ohut pehmuste, joka on erittäin sileä. Kangaspäällysteinen kantokangas tarjoaa erinomaisen kuppihissin ja upean mukavuuden koko päivän. Siinä on liukastumattomat, pehmeät, säädettävät hihnat. Se on valmistettu nailonista ja spandexista, ja ne ovat saatavana kahdessa tulosteessa.

7. Hanes Puuvilla Sileä Sopivuus Wired T-paita Bra:

Hanes bra

Tämä puuvillaa ja elastaania valmistettu t-paidan housuissa on saumattomat kupit, joissa on kevyt pehmuste. Se on alusvahvistettu hissin ja tukeen joustavilla säädettävällä hihnalla. Käytä sitä sopivissa yläosissa ja t-paidoissa täydellisen mukavuuden ja tuen ansiosta.

Katso lisää: Olkaimeton rintaliivit Intia

8. Shirred Slip On Urheilu Hanes Bra:

Hanes bra 8

Tämä urheilu-hanen rintaliivit ulottuvat sopivaksi ja niissä on kaksisuuntainen tekniikka. Se on vetoketjullinen rintaliivit, jossa on kaksinkertainen rypytetty etupuoli. Kiinnitetty joustava nauha takaa tuen ja mukavuuden. Siinä on joustavat suojatut olkahihnat. Valmistettu nailonista ja spandexista, se sopii hyvin jooga-, pilates- ja painokoulutukseen.

9. Hanes No-Show Concealer Wire Free Bra:

Hanes bra 9

Se on valettu lanka vapaa hanes-rintaliivit, joissa on terälehtisiä peitevoide, joka ei näy vaatteiden alla. Se on erittäin ohut pehmuste sileäksi viimeistelyksi. Valmistettu nailonista ja spandexista, se on kolmen neljänneksen päällinen rintaliivit, joka parantaa rintakuvaasi muotoilua.

Katso lisää: Enamor Bras

Leave A Comment

4 + 5 =