Top 9 Hair Transplant Centers in Pune | Tyylit elämässä

Pune tunnetaan usein Mumbain eläkkeelle ja näin kaljuus on tavallista tässä kaupungissa asuvien miesten ja naisten keskuudessa. Pungen asukkaat ovat yhtä tyylikkäitä ja seuraavat trendit kuin Mumbaissa asuvat. Vaikka joskus kaljuus, joka on aiheuttanut olen peruuttamaton, eikä sitä voida palauttaa huolimatta eri menetelmien soveltamisesta, mutta kirurgiset hiustensiirrot. Ja jos aiot kääntää hiustenlähtöongelmia ja etsit klinikkaa, jossa saat hiustensiirron tekemällä suljetuilla silmillä ja rennolla mielellä, lue tämä artikkeli, koska se korostaa parhaita hiustensiirtopalveluja klinikoita Pune.

hiukset transplantation centres in Pune

Hair Transplant Centers Pune:

Tässä on luettelo yhdeksästä parasta hiustensiirtopotilasta työstä ympäri kaupunkia.

1. Dr. Batra's:

www.drbatras.com

Dr. Batran klinikka on levinnyt lähes kaikkiin Intian kaupunkeihin. Tämä on erikoistumisketju, joka on todella vaikea voittaa. Heillä on asiantuntemusta ihon ja hiusten homeopaattisissa hoidoissa, mutta he ovat myös siirtyneet uudempaan kirurgiseen toimenpiteeseen, kuten hiustensiirtoon. Tämä on luultavasti yksi Punehin parhaista hiustensiirtopotkiloista.

Yhteystiedot - Tontti nro -2, 1. kerros, Akshay-kompleksi, Pushpakin puisto, vastapäätä Sulzar Intia, Above Fab-Intia, ITI-tie, Aundh Pune - 411007, Maharashtra, Intia

Puh. 020 6601 2552

Katso lisää: Hiustensiirtokeskukset Jaipurissa

2. Adhi Intia:

www.besthairtransplant.com

Koska niillä on useita myymäläketjuja, jotka ovat levinneet Intian suurimpiin kaupunkeihin, Adhi-kosmetiikkaketju on käynyt kohtuullisessa osassa kauneudenhoidoista ja kosmeettisten kirurgisten markkinoiden markkinoista. Adhi klinikka on saavuttanut paljon menestystä Pune ja muissa kaupungeissa käyttämällä follikulaarisen yksikön uuttamismenetelmää hiustensiirtoa varten.

3. Skin City Intia:

www.skincityindia.com

Ihon kaupunki Intia on ehkä yksi suurimmista esteettisistä dermatologiaketjuista, jonka on perustanut tri Niteen Dhepe. Yli 12 vuoden kokemuksella Skin kaupunki on myyntipisteitä ja franchiseja levittäytynyt 16 Maharashtran piiriin, mukaan lukien Pune. Asiantuntijat käyttävät follikulaarisen yksikön uuttamismenetelmää menestyksen saavuttamiseksi hiustensiirron alalla.

Katso lisää: Hiusten siirtokeskukset Lucknowissa

4. Luonnollinen hiustensiirtopotilas:

www.naturalhairtransplant.co.in

Luonnollisilla hiustensiirtopotilailla on myös myyntipaikkoja eri puolilla maata, mukaan lukien Pune. Heillä on kokemusta jo vuosia, mikä on johtanut heitä saavuttamaan menestys kosmetiikka-alan yrityksessä. Siirry heidän virallisilla verkkosivuillaan hankkimaan entistä enemmän tietoa hoidostaan ​​ja muista yksityiskohdistaan.

5. Dezire Hair Transplant Clinic:

www.hair-transplant-pune.com

Tämän klinikan puheenjohtajana on Dr. Prashant Yadav, jolla on pitkä kokemus hiustensiirto-leikkauksen alalla, jolla on korkea menestysaste ja myös korkeat arvosanat. Hän on hyvin perehtynyt erilaisiin hiustensiirtomenetelmiin. Ja on vain oikeudenmukaista, että tuomitset hänet vasta, kun olet varannut tapaamisen kokemuksesta.

6. Richfeel Trichology Clinic:

www.richfeel.com

Richfeel-trikologiaklinikka tunnetaan innovaatioista ja huippuosaamisesta. Richfeel-trikologiaklinikan asiantuntijat suorittavat hiustensiirto-leikkauksen käyttämällä follikulaarisen yksikön uuttamismenetelmää, joka on turvallinen turvallisille ja tehokkaille hoitomenetelmille.

hiukset transplant centers in pune

7. Täydelliset hiustensiirrot:

www.perfecthairtransplant.com

Täydellinen hiustensiirto on veteraani, kun kyseessä on hiustensiirtoprofiileja. Tämä klinikka on levinnyt Intian tärkeisiin kaupunkeihin Puneen lisäksi, ja se on myös saavuttanut vaikuttavan määrän menestystä. Tämän klinikan puheenjohtajana toimii Dr. Ruchi Shrivastava ja tohtori Amitabh Shrivastava ja on perheyritys.

Katso lisää: Hiustensiirtolaitokset Keralassa

8. Aasian Institute of Hair Transplant:

Aasian Institute of Hair Transplant on suosittu hiustensiirtoasemien Pune, jolla on yli 15 vuoden kokemus. Tämä taideklinikka on hyvin varusteltu ja turvallinen ja tehokas varsinkin hiustensiirtoprosessin yhteydessä.

Osoite - Karve-patsas, lähellä AB: n luonnon jäätelöä, Kothrud, Karve Nagar, Pune - 411029, Maharashtra.

9. Tohtori Parag B. Sahasrabudhe:

www.hairtransplantpuneindia.com

Kehittyneiden maiden, kuten USA: n ja Ison-Britannian asiantuntijoiden, jotka ovat erikoistuneet follikulaarisen yksikkösiirron ja follikkeliryhmän louhinnan, tohtori Parag joutuu arvioimaan.

Saat varmasti parhaan hoidon ja hoidon näiden klinikkojen ammattilaisten keskuudessa.

Leave A Comment

− 2 = 1