Top 9 häät hairstyles kanssa Bangs Tyylit elämässä

Häät hairstyles ja otsatukka ovat parhaita siellä voisi olla. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja hienostuneita ja näyttävät hyviltä lähes kaikenlaisista hiuksista. Morsiamen kampaukset ja otsatukka näyttävät hämmästyttävältä kiharoilta, aalloilta, lisävarusteilta jne. Äskettäin he ovat saaneet valtavan tunnustuksen ja ovat tällä hetkellä kuluneet joidenkin huippuluokan julkkisten maailmassa.

1. Kudottu aurinko:

Häät Hairstyles with Bangs1

Braided Sun on yksi kauneimmista häät kampaus koskaan. Tällöin hiusten etupuoli toimii haarana ja loput ovat edelleen punottuja ylöspäin. Tämä sassy kampaus voidaan tehdä keskipitkäksi ja pitkiksi karvoiksi. Naiset, joilla on pitkät ja soikeat kasvot, kallistuvat tämän ilmeen.

2. Ponytail:

Häät Hairstyles with Bangs2

Tämä ei ole tavallinen laukka. Tässä hiuksilla on reunus edessä ja loput sidotut köysipussiin. Se näyttää rohkealta ja soveltuu kaikille kasvojen muodoille. Mitä kauemmin hiukset ovat kauniimpia, ne ovat lonkero.

3. Bouffants:

Häät Hairstyles with Bangs3

Tämä vintage kampaus on upeilla otsaleilla edessä ja mahdollistaa loput hiukset pysyvät punottu. Pitkä ja keskipitkä hiukset voidaan muotoilla tällä tavalla. Se kuvastaa sinua leikkisä luonto ja kiinnittää huomiota.

4. Floral Crown:

Häät Hairstyles with Bangs4

Tämä kuninkaallinen häät hairstyle on show stopper. Tässä kampauksessa hiukset muodostavat haaran edessä ja leikkaus sidotaan oikein ja kiinnitetään kukkakruunuun (myös keinokaappua tai liitetiedostoja). Keskikokoisia hiuksia suosittelee stylistit, koska hiusten pitäisi näyttää yksinkertaisilta eikä liian pitkiä.

Katso lisää: Kerroksittain kampaus Bangs

5. Päänauhat:

Häät Hairstyles with Bangs5

Tämä klassinen häät hairstyle on yksi miljoonasta. Siinä on muodikas updo ja eturaajat. Se määrittelee sinut ja hiuksesi. Hiukset ovat hyvin kuvioituja ja näyttävät luonnollisilta. Modernit morsiamet rakastavat tätä kampausta ja käyttävät omien malliensa toteuttamista hieman houkuttelevammaksi.

6. Banging Beehive:

Häät Hairstyles with Bangs6

Se on vanhanaikainen kampa ja näyttää mehiläispesältä. Naiset 60-luvulla käyttivät hiustensa muotoilua tällä tavoin. Stylistit modernilla kosketuksella ovat tuoneet esille yhden hämmästyttävän häät kampauksen. Hius on kauniin ja herkän reunuksen edessä, joka on otsan yli, joka on tämän kampauksen tärkein vetovoima.

Katso lisää: Bob leikkaus Bangsilla

7. Fishtail Plait:

Häät Hairstyles with Bangs7

Fishtail plait on viileä kampa, joka näyttää vielä paremmalta, jos se tehdään pitkillä hiuksilla. Perustetaan hienostunut luusto, joka kääntyy otsan yli. Hiusten pää on sidottu muodostamaan täydellinen fishtail. Sileitä hiuksia suositellaan tätä ulkoasua varten, paksut hiukset saattavat aiheuttaa paljon ongelmia.

8. Matala pulla Updo's ja lantionkielellä:

Häät Hairstyles with Bangs8

Tämä kampauksessa on enemmän kuin yksi updo ja ainutlaatuinen ponnahdusliina. Suurin osa hiuksista muotoilee pulla, mutta pysyy alhaisena. Tässä hiukset on räätälöity näyttämään päänauhat. Jos hiukset on kiinnitetty vastaaviin lisävarusteisiin, se näyttää hyvältä.

Katso lisää: Front Bangs Hairstyle

9. Takakannen Ponytail:

Häät Hairstyles with Bangs9

Takakappaleet ovat makea ja suloinen leikkaus. Hiusten etu heilautuu kulmakarvojen tasolle. Takana hiukset puhalletaan kuivaksi ja harjataan tehokkaasti muodostaen täydellisen lonkaturvan ilman tarpeettomia käänteitä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =