Top 9 Collection Brasso Sarees kanssa kuvia Tyylit elämässä

Brassoa käytetään usein Intian muotissa, pääasiassa sareeille ja muille vaatekudoksille. Brassokudoksen tekniikka tunnettiin keskiajalta ja sitä käytti elite-luokan ryhmä heidän rojalteistaan. Muu kuin sitä käytetään myös kodintekstiileihin. Brasso on samanlainen kuin burnout-muotoilu, siksi se tunnetaan myös nimellä "poltettu kangas." Vaatteiden joukossa Brasso sarees ovat häätarkoituksiin, kaikkiin yhteiskunnallisiin tapahtumiin tai erityisiin tilaisuuksiin. Aluksi puuvillaa käytettiin pääasiassa brasson kankaana, mutta myöhemmin muita vaatteita käytetään uusien lajikkeiden lisäämiseen tähän tyyliin.

Erinomainen Brasso Sarees With Pictures:

Brasso sarees ovat suosittuja nykypäivän naisten keskuudessa ja heitä lyödään nuorten kanssa. Joten läpi tämän artikkelin saat tietää top 9 eri brasso sarees kanssa kuvia.

1. Harmaa ja tomaatti Värillinen Brasso Saree:

Brasso Sarees

Tässä tyyliin brasso saree, se koostuu kahdesta osasta. Harmaa osa, joka on läpinäkymätön ja tomaatin värinen pallu, jolla on brasso-muotoilu kaikkialla. Oranssi ja kultainen raja korostavat tämän saree. Brasson muotoilu tekee pallusta läpikuultavaa vaikutusta. Joten voit peittää pallun ilman laskostusta. Hihaton pusero näyttää kauniilta tässä pukussa.

2. Keltainen Net Brasso Saree:

Keltainen Net Brasso Saree 2

Tämä keltainen saree on puhtaasti verkko, jossa on brasso. Punainen ja kultainen raja tämän keltaisen saree kanssa antaa kontrastin vaikutus koko. Se voidaan yhdistää punaisella muotivaatteella. Tämä on yleinen lajike brasso sarees pukeutunut nykyisen sukupolven naisten.

3. Dark Maroon-Cream Half Velvet ja Half Brasso Suunnittelija Saree:

Tumma Maroon-Cream Half Velvet And Half Brasso Designer Saree 3

Näytät vain upealta tässä pukussa. Maroon-kerman yhdistelmä, vaikkakaan ei usein käytetty, mutta samettinen tummanruskea tekstuuri vaatii sinua kokeilemaan tätä saree-lehteä. Tumma samettinpallu, jossa brassolle suunniteltu toinen puoli on yksinkertaisesti täydellinen asu mihinkään erityiseen tilaisuuteen. Et voi pysäyttää itseäsi vetovoiman keskuksena.

4. Vihreä kukka Tulosta Brasso Saree:

Vihreä Net Brasso Saree 4

Vihreä brasso net saree, jossa on laajempi kultainen raja, tekee sinusta näyttävän yksinkertaiselta mutta kauniilta. Erityinen kosketus on sinun vaatteesi yllään yksinkertainen sininen täysi hiha pusero.

Katso lisää: Kudotut puuvillaiset Sarees

5. Rajanumerointi Brasso Saree:

Punainen And Off-White Brasso Saree 5

Yksinkertainen kirkkaanvärinen puoli on vastakohta punaisen valkoisen suunnitellun pallun kanssa. Tämän brassovaran pallu koostuu myös monivärisistä nauhoista, jotta sen näkymät paranisivat. Voit yhdistää värillisiä lisävarusteita, jotka sopivat kellosi kanssa.

6. Musta ja oranssi kontrasti Brasso Saree:

Musta And Orange Brasso Saree 6

Vaikka punainen ja musta on loistava yhdistelmä, oranssi-musta yhdistelmä näyttää myös loistavalta. Jos haluat pelata eri väreillä, mene siihen. Tämä on puoli oranssi ja puoli musta brasson suunniteltu saree.

Katso lisää: Tulosta Saree-mallit

7. Vaaleanpunainen ja beige Brasso Saree:

Vaaleanpunainen And Beige Brasso Saree 7

Tämä vaaleanpunainen ja beige värillinen saree antaa häät. Tämän sareen alaosassa on leveä, kullanvärinen, monimutkainen kukkakuvio purppurapohjaan. Tämä suunniteltu saree liitetään violetti puseroon.

8. Valkoinen Designer Net Brasso Saree Mustalla reunalla:

Valkoinen Designer Net Brasso Saree 8

Valkoinen netto brasso saree yksinkertaisesti näyttää upealta tyylikäs musta, vihreä ja vaaleanpunainen raja. Tämä saree on yksinkertainen sen valkoiselle värille ja roiskuu muutamia muita värejä, jotka tekevät siitä tyylikkään tyylin kaikissa tilanteissa.

Katso lisää: Käsin puuvilla Sarees

9. Suunnittelija Red-Beige Net ja Brasso kirjonta morsiamen Saree:

Suunnittelija Red-Beige Net And Brasso Embroidery Bridal Saree 9

Punainen brasso saree -kirjonta sopii täydellisesti morsiamen kokoelmaan. Punainen osa, joka on verkossa ja kirjonta toimii rajan varrella, antaa beigen väristä punaista vastakappaletta. Huomattava raskas työ on sopiva erikoistilaisuuksiin kaunistaa ulkoasua.

Brasso sarees voidaan käyttää missä tahansa erikoistapauksessa, jossa on ylimääräistä kosketusnäyttöä. Edellä oleva artikkeli korostaa brasso sareesin päätyyppejä. Niitä käytetään yhtä hyvin yksinkertaisissa tilaisuuksissa, jotka ovat hyvin yleisiä naisia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 4 =