Top 9 Calvin Klein hajuvettä Tyylit elämässä

Muoti- ja kauneusalan osalta Calvin Klein on yksi maailman huippuosaamattomista brändeistä. Ei ole tuskin mitään muotikuvaa, jolla ei ole mitään Calvin Klein -mallistosta. Myös nimellä CK tämä brändi ei käsittele vain miesten ja naisten tarvikkeita ja vaatteita, mutta myös erilaisia ​​tuoksuja ja hajuvesiä. Se voi olla hieman raskaana taskussa, mutta sitten omistaa Calvin Klein hajuvettä on ehdottomasti sen arvoista.

Jos haluat tietää parhaista vaihtoehdoista, joita voit tehdä CK-hajusteiden joukossa markkinoilla, tutustu alla olevaan huipputasoon. Se varmasti auttaa sinua tekemään oikean päätöksen:

Paras Calvin Klein hajuvesi:

1. Iankaikkisuus:

Calvin-klein-hajusteita

Ikuisuus on yksi hajuvesi, joka tehtiin Calvin Kleinin avioliiton inspiraationa ja niin nimeksi. Se on yksi naisellisimmista hajusteista, joita kohtaat koskaan. Perhe, rauha ja rakkaus kunnianosoitus heijastuu tämän tuoksun kautta. Se on yksi parhaista valinnoista.

2. Calvin Klein:

CK one perfume

Tämä on ensimmäinen CK: n käynnistämä hajuvesi, joka tekee siitä yhden tyylikkäistä vaihtoehdoista valita. Tuoksun pehmeys on ensimmäinen asia, jonka huomaat siitä. Vadelman, puutarhan, persikan ja vesiviljelyn huomautukset tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka rakastavat ainutlaatuista kukkien ja hedelmien yhdistelmää. Myös ruusu, lilja, neilikka ja jasmiini voidaan kokea.

3. Escape:

CK escape perfume

CK Escape -merkkiset tuoksut sekä muistiinpanot, kuten lyyt, omena, santelipuu, luumu ja persikka, tekevät siitä täydellisen tuoksun naisten naisille. Se käynnistettiin vuonna 1991 ja on täydellinen romanttiselle puolelle sinua.

4. Kauneus Calvin Klein:

CK beauty perfume

Se on yksi hajuvesi lanseerattu vuonna 2010 ja se heijastaa hienostuneisuutta ja eleganssia naisen. Ambrette-siemenet, setri- ja jasmiinilehdet tekevät harvinainen ja täydellinen yhdistelmä hajusteen ystäville.

Katso lisää:  Juhlamekko miehille

5. ristiriita:

CK contradiction

Tämä on yksi trendikäs hajuvesi, jonka CK lanseerasi kaikille uskollisille asiakkailleen, jotka rakastavat tuoksujaan. Se on yksi hajuvesi, jonka kaupunkien nainen voi helposti yhdistää hänen kanssaan. Ruusun kukannut muistiinpanot ovat pioni, jasmiini ja lilja, joka johtaa tonga-pavun ja sandaalin tuoksuaan. Se käynnistettiin vuonna 1998.

6. CK IN2U:

CK IN2U perfume

Nuori sukupolvi rakastaa tätä CK: n hajuvettä ja mehukas maku, jossa on puinen kukka, kun pohja pakataan houkuttelevaan pulloon ihanteelliseen viimeistelyyn. Cedar, greippi, vanilja, bergamot, orkidea, punaherukka ja kaktus toteaa ainutlaatuisesti sekoittaen IN2U: n.

Katso lisää:  Vihreä tee parhaat brändit

7. CK One Shock:

CK one shock

CK One Shock otettiin markkinoille vuonna 2012 ja on yksi nuorten hajusteista. Hajuveden gourmand-maku tekee siitä erottuvan muusta. Sekoitus bergamotin, luumun ja mandarin sekä puinen pohja antaa hyvän tuoksun. Amber, patchouli, santelipuu ja muskin maku on myös osa tuoksua.

8. CK IN2U Heat for Her:

CK IN2U Heat for her perfume

Se on parfyymi, joka auttaa täydentämään kesän yötä ja nauttimaan eroottisia sävellyksiä, jotka ovat cedri, omena ja martini, punainen omena, inkivääri ja orkideat. Musk- ja santelipuu on pohjaseinä.

Katso lisää:  Opium hajuvesi miehille

9. CK IN2U Pop:

CK IN2U pop perfume

Tämä hajuvesi aloitettiin vuonna 2008 ja se oli CK: n rajoitettu painos sekä naisille että miehille. Se on kukkainen haju naisille ja kalkin, puun, vaniljan ja papayan muistiinpanoilla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9

Leave A Comment

69 − = 65