Top 9 Braid Kampaukset miehille Tyylit elämässä

On olemassa erilaisia ​​kudottu afrikkalaisia ​​ulkoasuja, joita henkilö voi harrastaa urheilua. Nämä on tehty maineikkailta parlamenteilta tai henkilö voi ottaa joitakin auttavia käsiään ihmisiltä, ​​jotka tietävät, miten he voivat tehdä niitä. Nämä voidaan tehdä kermalla ja usein lämpöä käytetään, jotta säikeet aaltoilevat ja sitten ne tehdään. Nämä ovat melko muodikkaita, mutta samaan aikaan nämä vaativat huoltoa.

Punos Hairstyles for Men

Niitä on puhdistettava asianmukaisesti syväpuhdistusaineilla. Nykyään monet julkkikset urheilevat näitä ja myös näitä voidaan käyttää kaikenlaisten funky get ups ja muut tarvikkeet. Jos henkilö haluaa sitten poni voidaan tehdä, jotta tämä muodollinen.

Braid Hairstyles For Men:

Alla on paras 9 tyyppiä punos kampaukset miehille, jotka henkilö on ehdottomasti kokeilla.

1. Epäsymmetriset muotirenkat:

Epäsymmetrinen fashion braids

Ne tehdään harmailla kuvioilla, joita yleensä vaikea hallita, ja siksi ne asetetaan säikeiden pituuteen asti vinkkeihin.

2. muodikkaat ohut punokset:

Muodikas thin braids

Tämä on muodikas ja hyvin funky näköinen. Nämä voivat olla urheilua melko helposti kaikentyyppisten funky out -tuotteiden kanssa. Nämä tehdään usein voiteilla ja muilla suihkeilla. Jos henkilö haluaa, niin he voivat harrastaa näitä puolueille. Takana oleva palo tekee tästä muodollisemmaksi, mikä myös minimoi sotkuisen ulkonäön.

3. Jaksoinen paksu poni:

poikkileikkaus- thick pony

Tämä on ulkoasua, jossa osien köydet on siirretty etuosaan ja myös paksu poni takana. Tämä on funky ja sitä voidaan myös harrastaa muilla rentoilla ja jopa muodikkailla t-paitoilla.

Katso lisää: Kampaukset miehille, joilla on suuret etuosat

4. Tilapäiset keskipitkät lukot:

tilapäinen medium length locks

Härkäleikkaukset ovat erittäin suosittuja. Nämä ovat väliaikaisia ​​leikkauksia, jotka tehdään lämpöä ja muita tuotteita. Nämä ovat hyviä urheiluun joskus. Henkilö voi tehdä nämä, kun he menevät ulos juhlille ja myös muodolliselle kulumiselle. Maineikkaat salongit voivat tarjota tällaisia ​​muotoiluja.

Katso lisää: Virtual hiustyyliä miehille

5. Kuvioidut rivit pitkällä pituudella:

Kuviollinen rows with long length

Tämä on toinen trendikäs asia, että pitkään kestävät ihmiset voivat harrastaa urheilua. Nämä voidaan tehdä takaisin poni, jotta tämä näyttää rento.

6. Afrikkalaiset köydet:

afrikkalainen ropes

Epäsymmetriset reunukset voidaan tehdä kuvassa esitetyllä tavalla. Nämä ovat hyviä puolueiden ja funky night outs.

Katso lisää: Keskipitkän pituiset kampaukset miehille

7. Ombre Hair Look:

Ombre hair look

Tämä on takana poni ulkoasu jossain kuvio yläosassa. Nämä ovat melko fiksuja ja monet teini-ikäiset pojat pitävät tällaisesta käytöstä. Näitä harrastetaan usein koululaisille tai opiskelijoille, joilla on hallitsematon rakenne. Vihjeitä tai tietyn osan pituudesta voidaan antaa värejä, kuten edellä olevassa kuvassa.

8. Osittainen kuvio, pitkä pituus:

poikkileikkaus- pattern with long length

Tämä on hyvin suosittu julkkikset. Monet julkkikset pitävät urheilusta tällaisia ​​ilmeitä, jos he haluavat pysyä trendinä. Nämä voidaan tehdä bobby nastat ja myös voidaan tehdä ammatillinen salit, jotka ovat erikoistuneet näihin. Nämä voidaan tehdä lämpöllä ja siksi ne voivat kestää seuraavaan pesuun asti. Näitä voidaan tehdä virallisen ulkoasun luomiseksi, ja niitä voi myös yhdistää joidenkin funky-disko-levyjen kanssa.

Katso lisää: Paras kampaukset miehille

9. Trendit punottu pitkät korut:

muodikas braided long hairs

Tämä on ulkoasua, joka voidaan tehdä, jos henkilöllä on hyvin pitkiä osia. Nämä ovat varsin suosittuja rap-trendien kaltaisille ihmisille. Niitä voi myös tehdä ihmisillä, jotka haluavat käydä diskot tai käyttää funky-lisävarusteita, kuten korvakoruja tai rannerenkaita.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9.

Leave A Comment

− 2 = 6