Top 9 Australia Honeymoon kohteet kuvia

Australia on yksi hämmästyttävistä paikoista kuherruskuukauden. Koska kuherruskuukausi kohde Australia on suosikki vaihtoehto monille. Muutamaa vuotta sitten se on tullut hyvin suosittu tähän tarkoitukseen. Australia kuherruskuukausina on kuin romanttinen satu maisemistaan, rannoistaan ​​ja laaksoistaan. Matka on varmasti ikimuistoinen niin kauan kuin asut. Tässä mainitsemme luettelon 9 parhaasta kuherruskuukaupunkikohteesta Australiassa, jossa on kuvia sinulle.

Paras Australia kuherruskuukauden paikkoja kuvia:

1. Whitsundays:

Australia Honeymoon Destinations

Whitsunday on vain loistava paikka, jossa palmuja ympärillä pari. Siniset sävyt vettä yhdessä kynttilän kevyt illallinen on paljon yllättävää vaimosi. Pariskunta voi viettää ihastuttavan ajan jonkin yksinäisen saaren varrella valtavan taivaan alla. Siellä on seitsemänkymmentä neljä saarta, joista jokaisella on erilainen kauneus. Se on yksi kuuluisimmista häämatka kohteista Australiassa pariskunnille.

2.Melbourne:

Häämatka Places in Australia Melbourne

Se on yksi dynaamisimmista kaupungeista täynnä viihdettä. Kaarevat kaistat, perinteiset rakennukset, tyylikkäät ravintolat ovat tehneet paikalle halutun kuherruskuukauden. Kuitenkin keskuudessa Australia kuherruskuukauden kohteisiin, Melbourne on vain täydellinen. Kaupunki on sisustettu kahviloilla, kasvitieteellisellä puutarhalla jne.

3.Queensland:

Häämatka Places in Australia Queensland

Paikka on täynnä romanttista tunnelmaa ihanaa häämatka parit. Voit käydä sademetsässä, auringonpaiste rannikolla, Suuren Valliriutan avulla nauttia yksittäisten paikkojen kauneudesta. Rannat yöllä kuutamon läsnä ollessa ovat erittäin upeita. Näköön kiinnittyvä näkymä yrittää käydä kengurupisteiden kalliolla.

Katso lisää: Häämatka Kohteet Singaporessa

4. Uudet eteläiset valaat Australiassa:

Häämatka Places in Australia New South Whales

Paikan ympärillä olevat rosoiset vuoret ovat kuin taivaan autuus. Laaksot ja hiekkarannat ovat luoneet paikan hyvin kiehtovaa. Paikallisia paikkoja, kuten Hunter Valley, Blue Mountain Range, Byron Island jne. Voi käydä sighting kuherruskuukauden matkan.

5.Tasmania:

Häämatka Places in Australia Tasmania

Paikka on vieraillut sen loputtomasti trooppisessa metsässä. Paikan villi elämä on myös erittäin lumoava ja jännittävä. Luonnonkaunis luonnon kauneus on vain avioparin parhaana. Jos olet tarpeeksi rohkea, voit nauttia metsän safari-kiertueesta tiheässä metsässä. Paikka tuntuu vaikuttavan vehreys. Se on yksi täydellisistä kuherruskuukausipaikoista Australiassa koko ajan, mikä tekee sinusta onnelliseksi ja unohtumattomaksi.

6. Suuri Barrier Reef of Australia:

Häämatka Places in Australia The Great Barrier Reef

Jokainen haaveilee käydä tässä paikassa kerran elämässä. Se on maailman suurin koralliriutta. Näin voit jättää mahdollisuuden käydä tässä paikassa. Kauniin riutan sininen vesi on tehnyt parhaimmat kuherruskuukauden kohteet, jotka ovat täysin vierailun arvoisia.

Katso lisää: Parhaat paikat Malesiassa Honeymoon

7.Kangaroo Island:

Häämatka Places in Australia Kangaroo Island

Se on Australian miellyttin ja rauhallinen paikka. Kaikista kuherruskuukaupunkipaikoista Australiassa koskettaa eniten sydäntäsi. Saari on kengurien pieni koti. Ehkä heille vain luonnon kauneus valaisee enemmän. Se voi olla paras osa elämääsi ja viettää aikaa heidän kanssaan.

8.Kimberly:

Häämatka Places in Australia Kimberely

Se on vanha tasanne. Paikkaa muutetaan vuorilla, jokilla ja maisemalla. Se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, jossa on vain suihkulähettä. Voit viettää laadukasta aikaa tuntea luonto ilman häiriötä tässä kuherruskuukauden paikka vierailla Australiassa.

9.Victoria:

Häämatka Places in Australia Victoria

Paikan luonto on hämmästyttävää trooppiselle ilmastolleen. Voit kokea jännittäviä vesiurheilulajeja, saariretkiä jne. Paikka takaa houkuttelevimmat Australian kuherruskuukauden kohteet verrattaessa muita. Ihmiset näyttävät paljon innokkaita käymään tämän paikan valtavalle vuoristoalueelle, joka ympäröi maata. Kuitenkin paikka on paljon häikäisevä sen vihreä ruoho maa.

Katso lisää: Parhaat Honeymoon paikat maailmassa

Kaikesta näkökulmasta Australia on hämmästyttävää. Se on oma kauneutensa, eikä sitä voi vertailla muiden kanssa. Lisäksi häämatka on romanttisin paikka aviopareille. Luonnon vaikutus tekee niiden sidoksen voimakkaammaksi elinaikana. Maalla ei ole mitään luonnollista kauneutta. Metsä, vuoristo, laaksoihin, suihkulähteisiin kuuluu koko häämatka-paketti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =