Top 9 alushousut miehille Tyylit elämässä

Naiset ja miehet ovat nyt sopineet olkapäistä jatkaakseen ja ottamaan maailmaa ja tässä maailmassa, naiset ovat tänään avannut itselleen uudempia valintoja, ja tämän miehen sisällä on myös kehittynyt.

alittaa hairstyles for Men Main

Nyt päivä naisilla on laaja valikoima vaatteita ja lisävarusteita, erilaisia ​​kampauksia, jotka he voivat valita ja seisovat aivan naisten vieressä, ovat miehiä. Siksi tässä on klassinen valikoima kuinka alitavat kampaukset voivat sopia miehille ja valita ja muotoilla niitä paremmin.

Lyhyt takaosa:

alittaa hairstyles for men - Short back brush

Lyhytkestoinen harja on hyvin ainutlaatuinen kampaus, joka toi alusvaatteen kampauksen. Se on oikeastaan ​​osa hyvin taitavia kampauksia, jotka näyttävät hienolta ja lisäävät jokaisen miehen maskuliinisuutta, joka haluaa koristaa tätä kampausta. Sekä yhteiskunnallisiin että virallisiin tapahtumiin soveltuva lyhytikäinen harja on ensimmäinen ja paras alittavasta luokasta.

Spikes:

alittaa hairstyles for men - the spikes

Tikit, joissa on aluskerrokset, on toiseksi paras kampaus, joka on saatavilla tänään. Hairstyle on ehdoton kauneus, kun tarvitset sopivan suuren maskuliinisen kampauksen sekä yhteiskunnallisiin tapahtumiin että virallisiin juhliin.

Katso lisää: Miten valita hairstyle poika

Kiiltoakseli:

alittaa hairstyles for men - Flattened undercut

kun joku ajattelee haalistuneesta kampauksesta, heillä on aina selkä harja tai piikkejä, mutta tässä tapauksessa tämä on myös hyvin suosittu kampaus, joka vaatii vain, että sinulla on kohtalainen pituus hiukset pään päällä. Ainoa ongelma tämän kampauksen kanssa on, että se ei tue kaikenlaisia ​​kasvotyyppejä.

Nerd look:

alittaa hairstyles for men - The nerd look

Toinen hieno kampaus, joka on erinomainen haalistuneille ideoille, on nörtti ilme. Nartun ulkonäkö vaatii kohtalaisen pituuden hiuksia, jotka voidaan helposti muotoilla haalistuneella kampauksella.

Pompadour: alittaa Pompadour

Pompadour on monimutkaisempi versio Mohawkista, mutta entistä retrovaikutteisempi. Pompadour on helppo luoda ja se ei vaadi mitään ylläpitoa. Upea lähes jokaiselle tapahtumalle pompadour on hieno retro ja silti moderni päivän hiukset miehille.

Katso lisää: Pitkät kampaukset miehille

Lyhyt mohawk, jossa vinot etuakselit:

alittaa hairstyles for men6

Äärimmäisen nykyaikaisen kampauksen voit tehdä vääriä, kun saat tämän kampauksen sen erittäin monipuolisen luonteen vuoksi. Lyhyt Mohawk on tarkka esitys siitä, mitä varsinainen Mohawk näyttää lyhyemmältä hiuspituudeltaan ja suuremmilta piikiltä, ​​jotka kaltevat suuntaan valintasi edessä.

Etupussi:

alittaa hairstyles for men - Front pouf

Erittäin radikaalinen kampaus verrattuna muihin hiuksiin saatavilla tänään pupu on äärimmäisen käsite. Pohjakerros ulottuu paljon enemmän kuin mikä tahansa tavanomainen haalistunut kampa ja etupuromi mahdollistaa entistä paremman kampauksen..

Normaalit piikit:

alittaa hairstyles for men - normal spikes

Sinun ei tarvitse olla pitkälle hiustyyliä, kun etsit hyvää haalistua kampausta. Normaalit piikit, jotka sopivat erinomaiseen alittavaksi kerrokseksi, antavat mahdollisuuden muodikkaaseen kampaukseen, joka ei varmasti koskaan mene muotiin. Piikit menevät hyvin kaikenlaiseen pukua ja tarvitsevat mitään huoltoa lainkaan.

Katso lisää: Spiky Hairstyles miehille

Undercut Ponytail:

alittaa hairstyles for men9

Hairstyle vaatii, että sinulla on paljon pidempiä hiuksia verrattuna tavalliseen haalistuneeseen kampaukseen, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kampauksen puute on tyyli tai missä tahansa muualla. Paras osa tästä kampauksesta on sen monipuolisuus sopeutumaan mihinkään valitsemaan tapahtumaan.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

83 − 79 =