Top 8 Wella Professional shampoot Tyylit elämässä

Hiukset kulkevat paljon, yrittäen saavuttaa tämän kiiltävän muodin. Kuitenkin lehden malleja näissä kiiltävissä sivuissa käyvät läpi hiusten ammattilaiset, jotka pukeutuvat haluttuun suuntaan, mutta voimme todella valita hiustenhoidon ammattilaiset joka kerta, kun haluamme näyttää parhaimmiltaan? Paljon kuin Schwarzkopf tai Neutrogena, Wella Professional voidaan tunnistaa täydelliseksi huippuluokan hiustenhoitotuotteiden valikoimaksi, joka käyttää palkittuja hiustuotteita alkaen hiusväreistä shampoot. Brändin saavuttaminen hiuksillasi ei voi koskaan olla helppo tapaus. Se on joko laaja tai kallis ja täällä torjua sekä turvallista edullista valikoimaa ammattimaisia ​​tuotteita, Wella Professional shampoo. Seuraavassa luetellaan Wella-ammattimainen shampoo-valikoima sekä niiden toiminta ja edut tietämyksesi mukaan.

1. Wella Professionals Enrich Moisturizing Shampoo:

Wella Professionals Enrich Moisturizing Shampoo

Ammattilaiset rikastuttavat kosteuttava shampoo on täydellinen ravitsemuspaketti, joka sisältää eteeriset öljyt ja monimutkaiset uutteet, jotka ravitsevat, täydentävät ja kosteuttavat hiuksia optimaaliseen hoitoon. Avokadoöljy- ja kashmiruutteet jättävät hiukset elävöityneinä, kun taas silkkiuute-uute pehmentää ja vahvistaa kynsinauhoja ammatillista hienovaraisuutta.

2. Wella Professionals puhdistaa hilseilevä shampoo:

Wella Professionals clean anti dandruff shampoo

Puhdas hilseilevä shampoo käyttää samppanjauutteita, jotka muovat ja hiovat hiuksiasi, kun nauhat puhdistavat korvaavan hilseen ja niihin liittyvät ongelmat. Tämä Wella-shampoo ei vain puhdista hiuksiasi, vaan lisää pehmeää, hohtavaa ylellisyyttä ylhäältä ulkoasuksi, joka antaa sinulle täyden voluminous-hiustyön..

3. Wella Professionals Brilliance shampoo:

Wella Professionals brilliance shampoo

Wella brilliance shampoo on loistava ratkaisu värillisiin hiuksiin, ja se on kevyt ja täynnä äärimmäistä kosteutta, joka ravitsee ja hierontapäätäsi parantaen mikroliikennettä, koska ainutlaatuinen timanttihiukkasten hiukset peittävät hiukset kuten timanttihiukkaset. Lisää vilkasta loistoa ja kosteutta puhaltaa ulos ja tehdä päitä kääntymään.

4. Wella Professionals SP Color Save Shampoo:

Wella Professionals SP color save shampoo

Värilliset hiukset tarvitsevat ylimääräistä hoitoa ja pidentävät vaaleiden tai ruskeiden kohokuviesi vuosia, tässä on Wellan värin säästö shampoo. Värillisten hiusten värjäämisen estäminen ja tehokas suoja ja hoitoaine tekevät kolmiulotteisesta värisuojausteknologiasta lisää elämäntyösi lukkoihin.

Katso lisää:  Satinique shampoo

5. Wella Professionals Age Resist Shampoo:

Wella Professionals age resist shampoo

Wella käyttää Roobis-uutetta ja erityistä ainesosaa Kariteä, joka kestää ikävastinsa, elvyttää hiustensa menettäneen kosteuden ja nuorekkaan ulkonäön lisäämällä samalla harmaata tekstuuria. Limp tomainen hiukset voidaan nyt palauttaa ja elvyttää erittäin tyylikäs hehku.

6. Wella SP Hydrate Shampoo:

Wella SP hydrate shampoo

SP-sarjan Wella Professionalin hydraattinen shampoo on pitkäikäinen kevyt shampoo, joka käyttää glukoosin, panthenolin, glyseriinin ja perusteellisen hydraation olennaisia ​​ominaisuuksia pitääkseen lukkoasi varovasti hoidettaessa samalla kosteutta ja ylellisyyttä hiuksillesi.

Katso lisää:  Keratin Shampoo Brands

7. Wella Professionals Sun Hiukset ja vartalosuojus:

Wella Professionals sun hair and body shampoo

Toisin kuin muut tuotteet, tällä kertaa et tarvitse mitään aikaisempaa aurinkosuojaa, vaan perusteellinen aurinkosuojauksen jälkeen. E-vitamiinilla rikastettu aurinko hiukset ja kehon shampoo paitsi puhdistaa hiuksesi, myös suojaa, korjaa ja elvyttää auringon vaurioita, kuten ennenaikaista vanhenemista, värin häviämistä ja UV-säteilyvaurioita.

8. Wella Pro Series Repair Shampoo:

Wella Pro Series repair shampoo

Korjaussarjan shampoo on inspiroinut stylistit ja asiantuntijat, jotka työskentelivät ahkerasti antamaan sinulle loistavan korjausjärjestelmän. Hiuksesi kulkee paljon päivittäin, kun on käsiteltävä lämpöä ja ulkoisia värejä. Tämä korjaus shampoo ravitsee jokaisen säikeen yksilöllisesti ja antaa salongin ammattimaisen herätysterapian hiuksillesi.

Katso lisää: Shampoo Argan Oililla

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 22 = 31