Top 8 Jooga Asanas painon nousua varten Tyylit elämässä

Painonnousu on jotain, mitä monet ihmiset haluavat, joskus on erittäin vaikeaa saada painoa, koska ensinnäkin useimmiten jokainen johtaa erittäin kiireistä elämäntapaa ja toiseksi tämän kiireisen elämäntavan vuoksi ihmisten on vaikea noudattaa kiinteää ruokavaliota. Nämä kaksi syyt, joita seuraa korkea aineenvaihdunta, varmasti pitävät sinut ohutta ja vähän energiaa. Jos olet vakavasti haluamasi vahvempi asentaja, on aika tehdä jyrkkiä muutoksia elämääsi. Aloita ensin säätelemällä parempaa ruokavaliota itsellesi. Syödä kotiruokaa ja syödä runsaasti kaloreita, juoda runsaasti vettä ja toisaalta aloittaa harjoittelun, harjoittelu tulee monessa muodossa, mutta parhaiten sopiva ja joustava elin on jooga. Jooga on helpottaa painonnousua, jota monet ihmiset ovat käyttäneet satoja vuosia ja on erittäin kompakti ja täysipainoinen tekniikka. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka jooga helpottaa painon nousua:

Cobras Pose -hengitysmenetelmä:

Jooga cobra pose

Tunnetaan myös nimellä bhujangasana, jossa meidän on valehdella meidän edessä ja nostaa ylävartalo ja pidämme sitä käsien avulla. Hengitys- ja uloshengitysprosessi jatkuu sitten. Tämä on perustavanlaatuinen jooga poseeraa hoidettaessa ja toning vatsan lihaksia. Se on tehtävä 15 sekunnin sarjoissa, kymmenen sekunnin tauon välillä.

Katso lisää: Kuinka nousta kuukaudessa?

Sarvangasana Jooga:

jooga to reduce belly fat2

Sarvangasana, joka tunnetaan myös olkapään seisomisena poseana, on pikanäppäin hyödyistä, kuten kilpirauhasen toiminnan optimointi, veren puhdistaminen. Takaa alaspäin alempi osa pakotetaan ylöspäin ja pidetään siinä asennossa olkapäiden avulla. Olkapää kantaa koko kehon koko taakan. Kädet käytetään vyötärön tukemiseen. Tämä helpottaa painonnousua onnistuneesti, jos oikeaa ruokavaliota noudatetaan joogaa asanan rinnalla.

Vajrasana Jooga:

Vajrasana

Tunnetaan myös nimellä timantti pose tai ukkosen aiheuttaa on toinen jooga tekniikoita painonnousua. Polvistuvat lattialla istuessaan kantapäässä, selkäranka pystytään ja polvien polvisuojat hengittävässä ja hengästyneessä kämmentässä tapahtuu hitaasti.

Katso lisää: Paras ruoanlaitto painonnousuille

Pavanamuktasana:

Pavanamuktasana

Tuulen lieventävä poseeraus auttaa hyvin kehon värjäytymisessä ja painonnousun helpottamisessa. Terve ruokavalio tämän asan rinnalla varmasti antaa sinulle tuloksia, joita tarvitset epätoivoisesti.

Matsyasana Jooga:

matsyasana

Matsyasana tai kala pose on toinen suuri jooga, jossa henkilö istuu yhdessä jalat yhdessä ja sitten taipuu taaksepäin kaaren tukema kyynärpäät, kun käsi on piiskattu lonkat. Pää menee taaksepäin, kunnes se koskettaa maata. Tällä tavoin verenkierto pään päällä avaa ja auttaa parempaan hiusten olosuhteisiin.

savasana:

savasana

Savasana on toinen loistava tapa painonnousuun, koska se antaa sinulle loput tarvitset. Se on helppo asento ja usein nimeltään ruumiin pose, jossa täydellinen on sijoitettava yhteen asentoon silmät kiinni. Se on loistava jännityskysely, jonka ansiosta voit saada painoa ajan mittaan.

Katso lisää: Kuinka painoa tytöille

Uttasana Jooga:

utasa

Henkilö seisoo pystyssä jalkainsa taipuu koko pituudelta ja saaliit pitävät nilkkoja käsiinsä. Kuten tavallista, hengitystiehilaan seuraa. Tämä on toinen loistava tapa saada painoa.

Kapalbhati-jooga:

kalapabathi

Tämä muoto tunnetaan nimellä kapalbhati tai etulohkon puhdistustekniikka, jossa hengitysliikkeet ovat vahvasti mahalaukun lihaksia parantamaan hengitys. Kun ilmaa hengitetään, mahalaukun lihakset pyörivät, kun uloshengitys johtaa mahalaukun deflatointiin. Tämä aiheuttaa muun muassa etuja helpottaa aineenvaihduntaa, jolloin voimme painostaa helposti.

Vaikka jooga liittyy normaalisti laihtuminen, se on myös yhtä hyödyllinen painonnousu. Jooga auttaa painonnousua lisäämällä ruokahalua ja kehon aineenvaihduntaa. Lisäksi se myös vahvistaa lihaksia ja tuo joustavuutta kehossa.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

4 + 5 =