Top 8 Honeymoon paikkoja Mizoram kanssa kuvia

Mizoram on yksi Intian pienimmistä valtioista ja yksi valtion seitsemästä sisaresta. Se tarjoaa rauhaa, kauneutta ja täydelliset puitteet romanttiseen lomailuun. Tässä on luettelo vierailukohteista, kun on kuherruskuukautta Mizoramissa.

Parhaat Honeymoon kohteet Mizoramissa Kuvia:

1.Mizoramin pienet vuoret:

Häämatka Places In Mizoram

Näillä vuorilla on erityisen kuuluisa huippu Phawngpui. Tämä huippu on osa jännittävää vaellusreittiä, joka kulkee näiden vuorten läpi. Tyypillisesti vaellus saattaa kuulostaa liian kuumalta kuherruskuukaudelta. Mutta energia-parit, jotka kukoistavat energinen toimintaa, Phawngpui Seikkailu Trekking Tour kautta sininen vuoret on satu kuherruskuukauden täydellinen sivustoja ja vielä parempi ympäristö.

2.Sibuta Lung:

häämatka places in mizoram-Sibuta Lung

Tämä on muistokivi, joka sijaitsee kylässä Aizawl Mizoramin valtion pääkaupungissa. Vaikka kylä itsessään on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Mizoramissa, muistokivi on juuri se - kivi, siihen liittyvä tarina tekee siitä mielenkiintoisen vierailun. Sanotaan, että vuosia sitten Sibuta, useiden talojen päällikkö rakastui Darlai-nimiseen tyttöyn. Mutta tyttö hylkäsi hänet. Hän meni hulluksi hulluksi hylkäämisen jälkeen ja kostoksi, heitti hänet kaivoon ja asetti tämän kiven sen päälle luomaan muistomerkin. Joten tämä suuri kivi nimeltä Sibuta Lung, tuli hautakiviä tyttö, joka haudattiin elossa.

3.Mizoram State Museum:

häämatka places in mizoram-Mizoram State Museum

Kun Aizawlissa on vieraileva Sibuta Lung, sinun on myös tehtävä vierailu Mizoramin valtionmuseolle. Se on upea näyttö, joka esittelee Mizoramin kulttuuria, perintöä ja lahjakkuutta. Tämä on yksi täydellisimmistä kuherruskuukausikohteista Mizoramissa.

4.Burra Bazaar:

häämatka places in mizoram-Burra Bazaar

Myös sijaitsee kylässä Aizawl on Burra basaari. Voit tehdä kaiken matkamuistomyymälän täällä. Näytöllä näkyvät värit ja monipuolisuus tekevät halusta jatkaa kävellesi ylös ja alas kaduilla. Tämä on paikka, joka todella tarttuu Mizoramin olemukseen ja jonka avulla voit käyttää rahaa ja ottaa sen kotiin kanssasi.

5.Shiv Mandir, Aizawl:

häämatka places in mizoram-Shiv Mandir, Aizawl

Shiva Mandirilla on kaunis rakenne, vaikka se on vaikea päästä sisäänkäynnille. Yksi on noustava useita portaita, mutta lopputulos on sen arvoinen. Vaikka rakenne itsessään on kaunista, ilmakuvat tästä korkeudesta ovat vielä enemmän oikeinkirjoitusta. Tämä on yksi parhaista kuherruskuukauden paikoista Mizoramissa.

6.Thorangtlang Wildlife Sanctuary:

häämatka places in mizoram-Thorangtlang Wildlife Sanctuary

Tämä on yksi parhaista kuherruskuukaupunkipaikoista Mizoramissa etenkin eläinten ystäville. Vaikka sillä ei ole niin paljon kasvilajien eläimiä, se on hiljainen paikka, joka sopii erinomaisesti romanttiseen vetäytymiseen.

7.Lawngtlai:

häämatka places in mizoram-Lawngtlai

Intian ja Bangladeshin rajalla sijaitsevalla paikalla on useita villieläinten suojelualueita ja pieni luonnon ystävän paratiisi, jossa on täydellinen luonnonelementtien yhdistelmä. Lohawka Wildlife Sanctuary ja Sinemon Wildlife Sanctuary ovat vain kaksi eläintarhojen läsnä täällä. Tämä on yksi parhaista kuherruskuukausikohteista Mizoramissa.

8.Serchhip:

häämatka places in mizoram-Serchhip

Pieni kaupunki viehättävästä kauneudesta, Serchhip ansaitsee myös maininnan täällä. Vantawngin vesiputoukset ovat tämän paikan kruunaava helmi. Se on täydellinen paikka romanttiselle kävelylle. Thenzawl Deer Park on toinen luontokulttuurin paratiisi, jossa voit nauttia safari ratsastaa rauhassa.

Kuten näet, Mizoramilla on paljon tarjouksia romanttiselle lomalle puolisoineen. Se on hiljainen ja eristäytynyt, antaen sinulle täydellisen ympäristön nauttia toistenne yrityksestä ja edellä mainituista nähtävyyksistä, kun kyllästyitte siihen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

85 + = 87