Top 8 Dove kosteusvoide Tyylit elämässä

Dove on yksi johtavista kansainvälisesti tunnetuista kosmeettisista ja henkilökohtaisista hygieniatuotteista, joka tarjoaa laajan valikoiman iho- ja hiustenhoitotuotteita. Yleensä Dove: n pääotsikko on pitää ihosi tai hiukset, mitä tahansa, pehmeä ja joustava. Jokaisella Dove-tuotteella on optimaalinen pehmeys käyttötakuulla ja tämän päivän artikkelissa puhutaan yhdestä tällaisesta tuotteesta Dove, kosteusvoiteet. Kosteusvoide voi olla sekä ruumiillesi että kasvoillesi, yleensä kermainen koostumus, joka ravitsee ja täydentää ihoa pitäen vauvan pehmeänä. Tässä artikkelissa pyydämme kaikkia tunnettuja kosteusvoiteita yrityksen Dovesta ja siitä, miten ne hyödyttävät ihoa.

1. Dove Essential Nutrition Body Milk Lotion:

Kyyhkynen essential nourishment body milk lotion

Kyyhkyn olennainen ravinto-kosteusvoide huolehtii kehostasi yhtä paljon kuin sinäkin. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi tämä eteeristen öljyjen ja syvään hoito-kompleksin runsaasti kehitetty vartalovoide ottaa täydellisen huollon iholle, joka syvästi hydratoi sitä samalla kun ravitsee sitä tasoltaan solutasolla. Se soveltuu normaalille iholle.

Ohjeet: Sovita kynän kostutuskerma tarpeen mukaan ja anna sen imeytyä.

Se sisältää vettä, glyseriini, palmitiinihappo ja steariinihappo, kapryyli / CapricTriglyceride, dimetikoni, glykolistearaatti, PEG-100-stearaatti, Cyclopentasiloxane, Vaseliini, glyseryylistearaatti, Helianthus annuus (auringonkukka) siemenöljy joukossa monia muita ainesosia. Se on luokiteltu 4,4, ja hinta on 333 INR 400ml.

2. Dove Summer Glow ravitseva kosteusvoide:

Kyyhkynen summer glow nourishing lotion

Dove'n kesän hehku-kosteusvoide on eräänlainen sävytetty kosteusvoide, joka ravitsee ja välittää ihoa samalla kun antaa iholle pehmeän hehkun, melko luonnollisen auringon suutelevan ulkoasun, joka jättäisi sinut kultaiseksi ja pehmeäksi nahaksi ympäri vuoden. Patentoitu syvähoito-kompleksi eteeristen öljyproteiinien kanssa parantaa ihon kuivumista ja täyttää sen kosteudella. Tämä on myös hyvä kasvovoide.

Ohjeet: hieronta varovasti koko kehoon ja anna sen kuivua. Se soveltuu parhaiten kohtuullisen keskikokoisille nahkateille.

Se sisältää aqua (vesi), glyseriini, isopropyylipalmitaatti, steariinihappo, Dihydroksiasetonin, glykolistearaatti, Peg-100-stearaatti, dimetikoni, Cyclopentasiloxane, joukossa monia muita ainesosia, ja on hinnoiteltu 1299 INR 250ml. Sen arvosana on 4.3.

3. Dove Sensitive Skin Face Lotion:

Kyyhkynen sensitive skin face lotion

Hajuton ja värjäävä, Dove-herkkä kosteusemulsio on täydellinen ratkaisu herkälle karkealle tai kuivuvalle iholle, jossa kosteusvoidetta ei aiheuta ihoärsytystä tai sivuvaikutuksia. Tämä Dove kasvohoito kuivalle iholle auttaa ihon kosteuttamiseen ja ihon hiukkasten elvyttämiseen..

Ohjeet: Suunniteltu kuivalle iholle, käytä tätä kyyhkysen kosteusvoidetta kuivalle iholle pyöreässä hierontakuvassa ja anna sen kuivua hyvin ennen kuin käytät talkkia.

Se on luokiteltu 4,4 ja on hinnoiteltu 67 dollaria 120ml. Sillä on hyvää ihoa ravitsevia vitamiineja ja ravinteita, jotka ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Sen luokitus on 4.4.

Katso lisää: Neutrogena Face Moisturizer

4. Dove Shea Voi Cream Oil Body Lotion:

Kyyhkynen Shea butter cream oil body lotion

Shea voita on tärkein ainesosa tässä kehon kosteusvoide, joka lisää armoa ja raikkautta iholle pehmentämällä karkea yläkerroksen ja syvällä sisällä ravitse ihoa solutasolla. Tämä kevyt ruumiinlisä voiteilee Shea-voikermaa, mutta imee sen painon nopeasti jättäen ihon tahmeaksi ja virkistäväksi.

Ohjeet: Levitä vartalovoide kaikkiin altistuneisiin kehon alueisiin varovasti hieromalla. Se sopii kaikentyyppisille iholle.

Se sisältää vettä, glyseriini, steariinihappo, kapryyli / kapriinihapon triglyseridi, dimetikoni, glykolistearaatti, Peg-100-stearaatti, Vaseliini, ButyrospermumParkii (karitevoi), Cyclopentasiloxane joukossa monia muita ainesosia. Se sisältää hintaan 155 INR 420ml ja sen luokitus on 4.6.

5. Dove Essential Nutrients Face Lotion:

Kyyhkynen essential nutrients face lotion

Tämän Dove-kosteuttava kerma kohokohta on herkkää kevyttä kosketus, joka sekoittuu ihon kanssa, jolloin sinusta tuntuu kevyt ja elinvoimainen, kun taas tämän kosteusvoidetta suojaava aurinkosuoja auttaa sinua palauttamaan ihon ja elvyttämään rusketuslaastareita suojellen samalla ihoa kovilta UV-säteiltä.

Ohjeet: Käytä tätä Dove kasvojen kosteusvoidetta rasvaiselle iholle ennen kuin astut ulos ja tuntuu olonsa koko päivän suojaamaksi, hieromalla varovasti pyöreällä liikkeellä. Käytä sitä kahden tunnin välein tai useammin, jos jatkuvasti hikoile.

Se sisältää vaikuttavia aineita, kuten oktyylimetoksikinnamaattia (5,5%), butyylimetoksidibentsoyylimetaania (2,0%), oktyylisalisylaattia (3,0%), fenyylibentsimidatsolisulfonihappoa (2,0%). Sen luokitus on 4.4

6. Dove Go Fresh Nutrition kehon kosteusemulsio:

Kyyhkynen go fresh nourishment body lotion

Tuoreen tuoreen kuplien kaltaiset kuplat nousevat ihon alla, kun Dove siirtyy tuoreeseen kosteusvoiteeseen. Viileän kurkun murto-osa sekoittuu vihreän teeuutteen kanssa, joka tarjoaa jäähdytysilman, mutta unohtaa koskaan ruokkimaan ja hoitamaan ihoa niin, että voit urheilua joustavaa ihoa, jossa on virkistävä tunne.

Ohjeet: Kallista kynän kosteusvoidetta koko kehoon säännöllisesti, ennen kuin astut ulos.

Se on hinnoiteltu 140 INR 100 ml ja se sisältää vettä, glyseriini, palmitiinihappo ja steariinihappo, glykoli, stearaatti, isopropyylipalmitaatti, dimetikoni, glyseryylistearaatti, Trietanoliamiini, HelianthusAnnuus (Sunflower) siemenöljy, hydroksietyyliselluloosa, isomerisoitu Linolihappo, Maitohappo , Kaliumlaktaatti, natrium-PCA, urea. Sen luokitus on 4.4.

Katso lisää: Vaseliinin kasvovoide

7. Dove Extra Dry Cream Oil Body Lotion:

Kyyhkynen extra dry cream oil body lotion

Dovesta valmistettu ylimääräinen kuiva kermaöljy vartalovoide on muotoiltu erityisesti karkealle hiotulle kuivalle iholle, joka vain ei kuuntele sinua. Suojaa ihosi kovaa kerrosta, tämä kehon kosteusvoite tunkeutuu syvälle antaen sinulle pitkäikäisen nesteytyksen ja pienen tuoksun takana takana.

Ohjeet: Levitä kosteusvoidetta koko kehon päästä eroon kuivasta ihosta.

Se on hinnoiteltu 5433 INR: ssä 13,5 oz: n kohdalla, ja sen arvo on 4.4.

8. Dove Intense Repairing Body Lotion:

Kyyhkynen intense repairing body lotion

Voimakkaasti työskentelevät vaurioitunut kuollutta ihoa, voimakas korjaus vartalovoide henkiä voimakkaita kosteudensäilyttäjillä joka nopeasti imeä jäänteitä voidetta niin, että öljy lika ei painaa kasvoja, kun tämä voide korjaa ja elvyttää skin.This Kyyhkynen kosteusvoidetta tekee ihmeitä kuiva iho.
Suunta: Tämä toimii hyvänä Dove kasvojen kosteusvoide kuiva iho ja on sovellettava ennen laskeutumista auringossa.

Se sisältää aqua, glyseriini, steariinihappo, kapryyli / kapriinihapon triglyseridi, dimetikoni, glykolistearaatti, PEG-100 stearaatti, Cyclopentasiloxane, Vaseliini, tokoferyyliasetaatti, kollageeni Aminohapot, Helianthus Annuus Hybrid Oil, isomeroidun linolihappo, maitohappo, kaliumlaktaatti ja muita ainesosia. Se on hinnoiteltu 317 INR 650ml.

Katso lisää: Clean & Clear kosteusvoide

Sivuvaikutukset Dove kosteusvoiteet:

Varo kehon tai kasvojen palamista tai pistelyä, kun käytät niitä. Jotkin tuotteet käyttävät korkean energian kemikaaleja, jotka eivät välttämättä ole ihon kannalta hyviä.

Toinen yleinen sivuvaikutus on pigmentaatioongelma.

Kun kosteusvoiteet ovat äärimmäisen tärkeitä iholle, sinun on myös kiinnitettävä riittävästi huomiota käyttämääsi tuotteeseen ja tuotteiden laatuun. Näiden tarkoituksena on pitää iho pehmeänä ja joustavana ja tehokkaasti hydrata niitä. He myös lupaavat elvyttää ihoa antamalla energiaa ja elämää. Kokeile niitä tänään!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 7 = 3