Top 8 Belly Mehndi mallit Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Top 8 Belly Mehndi mallit Tyylit elämässä

Mehandin levittäminen iholle on ollut menneisyydessä. Se on taideteos, joka ei koskaan näytä olevan ikä. Muinaisina aikoina enimmäkseen aasialaisten ja afrikkalaisten alkuperää olevat naiset soveltavat Mehndiä, mutta viime aikoina Mehendin soveltaminen on muuttanut. Se on tullut trendi eniten naisia, jotka elävät eri puolilla maailmaa. Koska Mehandi on helppo, kivuton ja ei ole pysyvä merkintä elimistössä, on tullut suosittu koko maailmassa tilapäisen tatuoinnin muodossa.

vatsa mehndi designs

Vaikka Mehndin käyttö on yleistä käsien ja jalkojen kohdalla, naiset soveltavat Mehandiia myös heidän rintaansa. On erilainen tosiasia, että joissakin Intian kulttuureissa Mehndin soveltaminen raskaana oleville naisille on jotain tapana, mutta vatsa Mehendi on tullut myös uusi trendi naisten keskuudessa. Tässä on luettelo eräistä kauniista vatsa Mehndi suunnittelee kuvia, jotka ehdottomasti arvostaisit.

Parasta Belly Mehndi -valokuvausta valokuvilla:

1. Flower Belly Mehendi Suunnittelijat:

Vatsa Mehendi Design 1

Jos haluat näyttää sinusta tasainen vatsa kauniilla väliaikaisilla tatuoinnilla, tämä malli tekee sinulle tempun, koska se ei ole vain kaunis, vaan on myös hyvin kaunis tarkastella. Levitä tämä Mehndi-muotoilu ja leviää litteä vatsasi.

2. Yksinkertainen vatsa Mehandi Design:

Vatsa Mehendi Design 2

Tämä on yksinkertainen ja pienikokoinen Mehendin muotoilu napin alueen ympärillä, ja se on täydellinen keuliminen litteä vatsasi ilman, että sinä katselet tahmeaa. Ja paras osa tätä mehandi-muotoilua on, että se tulee jopa länsimaisiin asuihin.

3. Creeper Belly Mehendi mallit:

Vatsa Mehendi Design 3

Tämä on erittäin kaunis mehndi-muotoilu, joka on tehty vatsaan, ja se on täydellinen paitsi lannistua litteä vatsasi, mutta myös houkutella seremonioissa ja muissa tilaisuuksissa.

4. Spider Belly Mehndi Suunnittelu:

Vatsa Mehendi Design 4

Tämä on söpö monimutkainen mehendi-muoto, joka ei tarvitse sanoja kuvaamaan sitä. Erittäin yksinkertainen ja silti melko kaunis mehandi-muotoilu, joka on suunniteltu sinua harrastamaan kaikenlaisia ​​tilanteita.

5. Kaunis Caterpillar Belly Mehandi mallit:

Vatsa Mehendi Design 5

Tämä on jälleen kaunis mehndi tatuointi, joka voidaan vetää vatsaan. Haluan kutsua tämän mallin "toyota" -suunnitteluksi mallien ympäröimänä. Tämä on todella upea muotoilu, jotta voit houkutella tyylisi ja tasainen vatsaasi.

6. Intricate Belly Mehendi Suunnittelu:

Vatsa Mehendi Design 6

Raskaus on kaunein aika naisen elämässä. Ja vaikka jotkut kulttuurit ovat tapoja soveltaa Mehendiä raskaana olevan naisen vatsaan, voit silti soveltaa sitä, vaikka et olisikaan uskovainen vanhoihin tapoihin ja rituaaleihin. Tarkoitan sinun ei tarvitse tapoja kertoa, kun näyttää kauniilta?

7. Cool Belly Mehndi mallit:

Vatsa Mehendi Design 7

Tämä on erittäin kaunis mehndi-muotoilu, joka näyttää erinomaiselta, jos sinulla on tasainen vatsa ja on epätoivoinen houkutella sitä, koska se on yksi niistä kauniista kuvioista, jotka eivät päästä sinut alas.

8. Värikäs Belly Mehandi Design:

Vatsa Mehendi Design 8

Tämä on erittäin värikäs Mehendin muotoilu, joka näyttää hämmästyttävältä ja on erinomainen valinta vatsaan.

Jos haluat, että Mehendi näyttää parhaalta, on suositeltavaa käyttää sokerin ja sitruunan seosta. Tämä tekee väristä pysyvän.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map