Top 8 Beautiful Updos pitkille hiuksille. | Tyylit elämässä

Useimmilla naisilla ympäri maailmaa kaikilla on tietty vetovoima kohti pitkät hiukset ja totuus on, että jokainen nainen näyttää ehdottomalta, kun heillä on hyvin tyylisiä pitkät hiukset. Pitkät hiukset nostavat suuresti naisen kauneutta. Pitkä hiustyyli on helppo luoda ja vaatii vain yhden parin ammattimaisia ​​käsiä, jotta et tee mitään erehdystä. Pitkät kampaukset menevät hyvin lähes jokaiseen tapahtumaan, esimerkiksi häät, yritysten puolueet ja sosiaaliset tapahtumat. Pitkät kampaukset täydentävät kaikenlaisia ​​vaatteita ja täydentävät kaikenlaisia ​​kasvotyyppejä ja hiusvärejä, mikä tekee niistä monipuolisimmat hiukset markkinoilla. Pitkät hiukset ovat kasvaneet hitaasti viime vuosien aikana ja nyt runsaasti naisia ​​ympäri maailmaa kuljettavat tätä kampausta asettaakseen tyylin. Seuraavassa on muutamia hyvin tiedossa jopa dos voit saada täydellisen kampauksen-

Fish Tail Hairstyle:

updos for long hair1

Fishtail hairstyle on ehdoton hoito verrattuna hyviä vielä monimutkaisia ​​kampauksia naisille. Tämä kampaus on myös hieno nuorille tytöille nuorille.

Side Bun Hairstyle:

updos for long hair2

Sidebun hairstyle on erittäin tyylikäs kampa, jota voidaan käyttää tehokkaasti juhliin ja yritystapahtumiin. Puolikanavan ylläpitäminen on erittäin helppoa, koska se ei vaadi kovia töitä, koska kun pulla on tehty, hiukset eivät tarvitse olla enää huolissaan.

Great Mane Hairstyle:

updos for long hair3

Vapauta peto sisälläsi tekemällä lopullisen kampauksen melkein missä tahansa tilanteessa. Suuri nyrkki on kasvanut suosioaan ajan mittaan ja sitä käytetään kaiken ikäisten naisten sekä yritysten puolueiden että yhteiskunnallisten tapahtumien parissa. Leijona sisälläsi tulee varmasti kohua, kun koristelet tätä hienoa kampausta itsellesi.

Rajattu pulla:

updos for long hair4

Jälleen kerran toinen suuri up tehdä pitkät hiukset leikattu pulla on sidoksissa puoli pulla, mutta erittäin merkittävä ero. Leikattua pullaa voidaan räätälöidä oman valintasi mukaan lisäämällä ehkä sivuilla olevien kiharaa olevien sarvien lisäämään tyylikäs ulkonäkö.

Katso lisää:  Long Shag Haircuts

Braid Bun:

updos for long hair5

Punokset ovat myös hyvin suosittuja pitkät hiukset, jotka vaativat vain, että teet punoksen, jonka jälkeen sinun tulee muodostaa se pullaksi. Vaikka se on pidempi prosessi kuin loput punosipuli on hyvin sosiaalinen kyky. Punokset ovat erittäin suosittuja teini-ikäisten keskuudessa ympäri maailmaa.

Matala riippuva pulla:

updos for long hair6

Alhainen roikkuinen pulla on jälleen hyvin tunnettu pitkät hiukset, jotka ovat erittäin tyylikkään tuntumaa, että olennaisilta osiltaan muitakin pitkät hiukset eivät pääse tehokkaasti ulos. Jos käytät tätä kampausta mille tahansa yritystapahtumalle, voit varmasti olla huomion keskipiste ja paras osa on se, että kampaus täydentää kaikkia kasvojen rakenteita ja pukeutumiskoodeja.

Katso lisää:  Nopeat söpöt kampaukset pitkille hiuksille

Bun kaarteilla:

updos for long hair7

Jos vain yksinkertainen pulla ei sovi tarpeisiin, yritä sekoittaa se kaikkiin sivuihin, joissa on kauniita kiharaja, jotka sopivat erinomaisesti uuteen kampaukseen. Käyrät täydentävät matalaa roikkua ja sivupalloa.

Katso lisää:  Long Blonde Kampaukset 2015

Räätälöinti:

updos for long hair8

Kampauksen mukauttaminen on erittäin tärkeä sidos, jonka nainen voi rakentaa sinun ja hiusten välillä. Löytämällä oikean kampauksen itsellesi alkaa ymmärtää itsesi paremmin ja siksi kokeilu on aina paras kun etsit oikeaa kampausta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 69 = 75