Top 6 Eye Jooga harjoitukset Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Top 6 Eye Jooga harjoitukset Tyylit elämässä

Sana jooga tarkoittaa tosiasiallisesti yhteyttä. Jooga ei ainoastaan ​​kouluttaa kehoa vaan myös kouluttaa mieli. Silmä jooga auttaa nuorentaa silmiä. Nämä harjoitukset vahvistavat silmän lihaksia, auttavat silmää keskittymään ja vähentävät jännitystä ja paineita. Näiden harjoitusten säännöllinen harjoittelu voi saada sinut takaisin normaaliin silmän toimintaan. Kokeile 6-silmäharjoittelua pitämään se terveinä.

Paras joogaharjoitukset silmille:

1. Tarkennuksen siirto:

silmä yoga

Ota syvään henkeä ja rentoudu. Kun peukalo osoittaa ylös, pidä yksi käsi suoraan edessäsi irti nyrkissä. Keskity nyt peukalosi päälle. Pidä silmäsi keskittyessäsi, siirrä hitaasti peukaltaa kohti nenääsi siihen asti, kun et voi enää keskittyä siihen. Rentoudu ja keskeytä toinen tai kaksi ja pidennä kättäsi takaisin asentoonsa. Muista pitää huomioi peukalosi. Toista tämä harjoitus vähintään 10 kertaa.

2. Pystysuorat ja vaakasuorat viivat silmiesi kanssa:

silmä yoga2

Sulje silmäsi hitaasti ja tuntuu täydelliseltä pimeältä. Avaa silmäsi keskeltä. Katsokaa nyt suoraan ylös ja alas, piirtäen suoran linjan silmillesi. Kun katsot inhale ja kun katsot alas irrota. Toista se vähintään 10 kertaa. Sulje silmäsi ja anna niiden pestä pestä. Kun olet joskus avannut silmänne ja kun katsot vasemmalle sisään hengitettynä ja piirrät suoran viivan oikealla silmälläsi ja hengität. Toista tämä myös vähintään 10 kertaa. Anna silmäsi pestä pimeässä.

Katso lisää:  Jooga harjoituksia alaselän kipu

3. Palming:

silmä yoga3

Heitä kädet 15 sekuntia, kunnes he tuntevat lämpimän. Aseta kätesi silmiin. Älä kosketa silmäpalloja suoraan, vaan työnnä kätesi hieman niin, että se muodostaa silmäsi verhon. Sulje silmäsi ja syönnä hengähdyksiä ja rentoudu. Anna sen kylpeä pimeässä ja tuntea lämpöä ja energiaa käsistäsi. Se on parantava vaikutus. Tee se 5 minuutin ajan ja avaa hitaasti silmäsi, kun se on valmis esiin.
Tämä silmätekniikka voidaan pitää viimeisenä sen jälkeen, kun kaikki muut harjoitukset on suoritettu, koska se lievittää jännitystä ja anna silmänne lepäämään.

4. Silmävalssaus:

silmä yoga4

Istu pystyssä, jossa on pitkä selkä ja rento hengitys. Pehmeä katseesi rentouttamalla silmänlihaksia. Älä siirrä päänsi, suuntaa katseesi kohti huoneen kattoa ja hitaasti ympäröi silmäsi kello-suuntaisesti. Piirrä niin suuri ympyrä kuin silmäsi. Keskity esineeseen ja anna liikkeen rauhoittaa silmiäsi. Toista se vähintään 3 kertaa. Levitä ja suorita sama harjoitus vastapäivään.

Katso lisää:  Jooga aiheuttaa olkapään kivun

5. Etäisyys Gazing:

silmä yoga5

Pidä katse kaukaisessa esineessä. Keskity kohteeseen mahdollisimman selkeästi. Ota syvään henkeä, ja siirrä hitaasti katseesi toiseen kauas kohteeseen ympärillesi. Kuvittele, että silmäsi ovat "juo" varovasti kuvasta, jota näet. Toista sama, hetkellisesti pysähtelemällä esineillä eri etäisyyksillä pois sinusta.

6. Lähellä ja kaukaa näkyvillä:

silmä yoga6

Aseta kämmentäsi silmiesi eteen ja jätä keskittyä kämmentuusi. Kun avaat kämmenten sen sivuille hengitä ja keskittyä horisonttiin. Kun palaat kämmenten alkuperäiseen asentoon, kiristä. On hyödyllistä parantaa näkösiasi sekä ylös että lähelle.

Harjoittele näitä harjoituksia säännöllisesti muutaman kuukauden ajan ja näe, miten nämä hyödyt ovat pitkällä aikavälillä.

Katso lisää:  Anatomia Jooga aiheuttaa

Kuvien lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map