Top 5 ranskalaista vinkistä kynsien muotoilua kuvissa parhaan manikyyriin

Ranskalaisia ​​kynsivärisiä on yhä suosittu päivittäin, sillä kaikki ihastuttavat naiset haluavat, että niiden kynsien vinkit suunnitellaan monin tavoin. Haluat olla iloisia siitä, että sinun ei tarvitse viettää paljon rahaa salissa saadaksesi ranskalaisia ​​kynsivinkkejä. Sen sijaan voit vain seurata muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita ja saada ne omalta, helposti ja mukavasti. Useimmat kriteerit tällaisen mallin tekemiseksi ovat pitkiä kynsiä, koska ne näyttävät paremmilta niiltä erillisten reunojen vuoksi.

Paras ranskalainen kynsien muotoilu kotona:

Let's ranskalainen kärki kynnet suunnittelee askel askeleelta, joka todella auttaa tekemään täydellinen manikyyri.

Valkoinen ranska Vinkki Nail Art:

Valkoinen French Tip Nails Art

Valkoiset ranskalaiset kynsivälineet ovat yleisimpiä ja suosituimpia. Mutta monet meistä eivät tiedä, että ne ovat helpoimpia ranskalaisia ​​kynsien vinkkejä tekemään samoin. Katkaise ensin kynnet kynsileikkurilla, jotta kaikki kynnet muuttuvat samalla tavalla. Joko pidä ne suorakulmaisina tai tee reunat pyöreäksi. Ota kiiltävä kynsimaali tai vaalea kermanvärinen kynsimaali päällystä varten; mikä tekisi kynnet hieman pinkkiä. Jos sinulla on kynsienohjain, pidä vinkkejä, jotka helpottaisivat työtäsi, mutta älä huoli, jos sinulla ei ole yhtään mitään. Vain ota valkoinen kynsilakka ja kevyesti harjaa väri kynsien kärjessä ja anna sen näyttävän jopa kaikilla kynsillä ja olet valmis.

Katso lisää: Sonoma Nails Designs

Musta ja punainen ranskalainen vinkki Nail Art Designs:

Ranskan kieli tip nail art designs

Maalitse kynsireunat runsaalla punaisella värillä, alla oleva kuva osoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä pitkää kynää, mutta silti nailataidon vaikutukset näyttäisivät hyviltä pitkiäkin. Kun olet kuivunut punaisen maalin, ota harjan ohuin ja värittele mustaksi, jotta nauhat ovat aivan punaisen maalin alapuolella ja lisäävät kirkkautta, maalaa kynnet kiiltävällä kynsimaalilla. Tämä riittää antamaan sinulle tyylikkään näköisen naulataidetta aivan kuten kuvassa näkyy.

Mustat kynsiväriset värilliset nastat vinkillä:

Musta Tip Nail Polish Art With Colorful Studs On The Tips

Anna kynsiäsi, upea ulkonäkö, mustat kynsiviilut ja värikkäät kynsilakot. Väritä kynnet vain mustalla pohjalla ja anna sen kuivua. Ota kiiltävä kynsiviili tai kynsileima ja kiinnitä vyökappaleisiin. Kiinnitä eri värilliset kynsipylväät yksi kerrallaan ja tee kaksi täydellistä raitaa vaakatasossa. Se tekee kynnet yhtä kauniiksi kuin alla olevassa kuvassa. Funky ja helppo eivät ole ne?

Katso lisää: Gelish Nails -värit

Violetti kanssa seepra kuvioitu ranskalainen vihje kynsien muotoilu:

Violetti with Zebra Patterned French Tip Nail Art Designs

Voit tehdä melkoisen seepra-ranskalaisen kynsin kärjen viemällä perusvärin esimerkiksi violettiin ja maalaamaan sen aluksi. Maalatkaa vinkit valkoisella kynsiviilillä. ja tehdä raidat, ota musta kynsimaali ohut harjalla ja tee pystysuorat raidat ja jopa tehdä taivutettu linjat tehdä kynsien taidetta ei näytä monoton. Olet melkein valmis; vie vain viisi pientä pyöreää nappulaa, jotka ovat samanvärisiä ja kiinnitä ne viulun ja seepran kahteen eri värikuvioon.

Katso lisää: Graffiti Nail Art Designs At Home

Valkoinen ranskalainen vihje Nail Art, vaaleanpunainen ja musta raja:

Valkoinen French Tip Nail Art with Pink and Black Border

Seuraa vaiheita valkoisia ranskalaisia ​​vinkkejä tekemään alkuosa tämän nail art. Jätä sormet eri kynsille, sillä voimme nähdä, että siinä on vino keskikohdasta vaaleanpunaista raitaa ja vasemmalle on musta maalattu ja oikealle sen seepra-raidat. Seepra-raidat on valmistettu antamalla oikeanpuoleisen valkoisen pohjan ja mustat mustat, kuten edellisessäkin näimme. Ota vaaleanpunaista väriä ohuella harjalla ja maalata vaakasuora raita valkoisten kärkien alapuolella ja mustan raidan vaaleanpunainen alapuolella.

Ranskalaisilla kynsien muotoiluilla voit todella saada hienon näköisen kynsiisi yksinkertaisilla malleilla. Joten kokeile kotona askel askeleelta ranskalainen kärki manikyyri ja yllätys ystäväsi.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5

Leave A Comment

2 + 5 =