Top 4 Garnier silmävoiteet Tyylit elämässä

Garnier on kosmetiikkamerkki L'Oreal -ryhmän talolta, joka tuottaa ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Se on toiseksi suurin L'Oreal -ryhmän brändi. Yritys aloitettiin vuonna 1904. Aikaa aikaisemmin tuotemerkki alkoi valmistaa erilaisia ​​tuotteita, joita ovat shampoot, hoitoaineet, öljyt, kasvovoiteet, käsienhoitotuotteet, silmienvalmisteet ja paljon muuta..

Kaikki nämä ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet ja kosmeettiset tuotteet on valmistanut Garnier luonnollisilla ainesosilla, kuten he väittävät. Tuotemerkki laajensi nimensä monissa maailman maissa ja on ylellinen luksusbrändi, jota käytetään Aasian maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Intiassa. Nykyinen Intian brändin suurlähettiläs Garnier ei ole muuta kuin nuori tunne, Alia Bhatt. Täällä listatut ovat Garnier'n luomia silmänvoiteita. Katsotaanpa lyhyesti.

Paras Garnier-silmävoide:

1. Garnier Ultra-Lift Anti-Wrinkle kiinteyttävä silmänympärysvoide:

Garnierin Ultra-Lift Anti-Wrinkle Firming Eye Cream

Garnierin Ultra-lift -tuotevalikoimasta poistettu rypistyä silmänympärysvalmiste yhdistetään Pro-retinoliin luonnosta lukuun ottamatta muita hyödyllisiä ravintoaineita iholle. Iän myötä iho menettää olennaiset ravintoaineensa, mikä aiheuttaa ryppyjä ja lujuuden heikkenemistä. Tästä syystä täydellinen lempeä silmänympärysvoide nosta silmien jalat ja muut ryppyjä. Tämä Garnier-hoitoaine on helppokäyttöinen ja tulee kermanmuotoon, joka iholle levitettynä imeytyy helposti..

2. Garnier Ulta-Lift Miracle nukkumisvoide:

GarnierUlta-Lift Miracle Sleeping Eye Cream

Garnierin ihmeen nukkuva silmävoide on täydellinen ratkaisu niille, jotka näyttävät vanhemmilta ja väsyneiltä unen, stressin ja kiireisen elämäntavan vuoksi. Kerma tulee geelirakenteeseen ja se yhdistetään ravintoaineisiin, kuten eteeriset öljyt, kofeiini, harvinaiset kasviuutteet, adenosiini ja hyaluronihappo. Se auttaa hidastaa silmiä ja vähentää ikääntymisen ja ryppyjen merkkejä. Tätä silmänympärysvoimaa voidaan käyttää ennen nukkumaan menoa ja kun heräät aamulla, silmäsi tuntuisivat ja näyttäisivät tuoreiksi. Koska tämä silmäntuote tulee geelimuodossa, sillä on vaivatonta levittämistä iholle.

Katso lisää:  Neutrogena silmävoiteet

3. Garnier Light kirkastava Eye Roll-On:

Garnier eye creams

Garnier's Light -valikoimasta kirkastuva silmävalo on tarpeellinen ratkaisu likaisiin silmiin, joissa on tummat ympyrät. Tuote on kätevä hieronta roll-on, joka on yhdistetty ainesosien kuten kofeiini ja stimuloiva ominaisuuksia mikro-verenkierrolla kanssa draining vaikutus hieronta vähentää tummia ympyröitä ja rejuvenates silmän ääriviivat. Se tekee silmät näyttävät raikkaammalta ja kirkkaammalta säännölliseltä käytöltä, kun näkyvät ihon silmät näkyvät näkyvästi. Koska se on roll-on silmätuotetta, sitä voidaan käyttää yksin tai alle make up samoin. Se toimii peitevoide silmien alla, vähentää turvotusta.

Katso lisää:  Under Eye Cream Intia

4. Garnier Anti-Dark Circles Sävytetty Eye Roll-On:

Garnierin Anti-Dark Circles Tinted Eye Roll-on

Garnier-talon sävyttämättömät silmät tummennetut ympyrät ovat niille, joilla on tummat ympyrät ja pimeä silmän muoto. Tuote tulee eri sävyihin, kuten valoon, jossa on keltaiset aliväriset ja keskipitkät vaaleanpunaiset alivalot, jotka toimivat peitevoimana. Se yhdistetään ravintoaineisiin, kuten kofeiinin ja sitruunan hedelmäuutteisiin, jotka auttavat vähentämään laukkuja ja tummia ympyröitä. Se heti kirkastaa silmiä ja paljastaa tuoreen, säteilevän ilmeen. Tämä Garnier-hoitoaine on myös roll-on silmänympäryskeho, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää silmän ympärillä juuri sellaisenaan tai se voidaan kätevästi peittää.

Katso lisää: Olay silmänympärysvoide tummille ympyröille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

− 1 = 1