Top 30 viimeisintä puseron kaula mallia Tyylit elämässä

Ei ole mitään kieltävä, että pusero, jonka päätät käyttää, on tärkeä päätös tehdä, varsinkin jos olet aivan fashionista. Älä huolestu valitsemastasi suunnittelusta, koska ympärilläsi on niin monia vaihtoehtoja, joita et koskaan käytä tyyliltään. On yhtä runsaasti valintoja kirjonta ja väri myös. Mitä sinun pitäisi valita sitten? Meillä saattaa olla vähän jotain sinulle. Jotta voisimme pysyttelemään hässäkkää, olemme koonneet listan parhaimmista 30 puserosta uusimmasta trendistä ja markkinoista juuri nyt.

1. Fancy Kirjonta Sininen pusero:

Pusero Neck Designs

Kun etsit puseron kaula-aukkoja, ensimmäisessä täällä on sininen täyteläinen pusero, kultainen koristelu puolivälissä. Muuta puseroa täällä, kuten näet, on kukka-malleja, jotka kulkevat ympäri. Sininen ja kultainen ovat olleet melko yhdistelmä, koska ikä on nyt. Ne eivät vain näytä upealta, vaan myös antavat puseron täysin tyylikkäälle ulkoasulle.

2. Saree-materiaalin puseron vastaavuus:

Uusin Blouse Neck Designs-Matching Saree Material Blouse 2

Näyttelijä Vaani Kapoor etsii tainnutus täällä ei ole hänellä koko saree ottelut pusero asia. Hänellä on teräskudosväri täyteläinen pusero, joka itsessään on myös melko kohtaus. Tämä pusero täällä voidaan käyttää suuria juhlia tai häät kutsut samalla suunnittelija sarees.

3. Korkea kaulus Halter Neck pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-High collar Halter Neck Blouse 3

Juuri kun sinä vaikka halter kaulat olivat muotia, tässä on yksi kierre. Tässä puserossa on korkea kaulus halkeaman kaulan rinnalla, jolloin yhdistetään nykyaikaisia ​​ja urbaaneja tyylejä. Jokainen, joka rakastaa kokeilua, pitää fanista ulkonäköä heti.

4. Sheer pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Sheer Blouse 4

Jokainen varma nainen ei voi saada tarpeeksi tämän puseron muotoilua. Se on läpinäkyvä kaiken kaikkiaan, jolloin ihosi on vain peitetty kuin haluat, samalla kun voit kiertää silmiäsi ympärilläsi. Ihanteellinen päivämäärät tai epätavallinen osapuoli, tämä saa ne kielet puhumaan sinusta heti.

5. Sheer Neck pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Sheer Neck Blouse 5

Seuraavassa on korkea kaulus, kun taas kaulan alue on selkeä materiaali. Tämä on hyvä valinta loistaville puolueille, joihin liittyy paljon tyyliä. Sareen valinta tämän puseron varaan on varmasti oltava suunnittelija tai pitsi, jotta pusero vetää yhtä paljon huomiota.

6. Takapuolellinen pusero Latkansin kanssa:

Uusin Blouse Neck Designs-Backless Blouse with Latkans 6

Tämä puseronkaulamalli on täysin selkäton, paitsi muutamat latkalaiset, jotka laittaa pusero yhteen ja paikoilleen. Vaikka sinun on oltava varovainen, kun urheilette tätä puseroa, se ei ole hauskaa, jos et ole valmis kokeilemaan nyt, vai mitä? Voit käyttää tätä puseroa ystävällisiin kutsuihin, mutta varmista, että et liikkua liikaa, koska et halua vaarantaa vaatekaapin toimintahäiriöitä

7. täyspitkä pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Full Length Blouse 7

Täältä näemme täyshihaisen mustan puseron. Lisää tyyliin takki, pusero ominaisuuksia ja monimutkaiset threadwork kaikki kultaiset ja jotkut valkoiset. Tämä ei vain lisää yleistä ulkonäköä, vaan etuosien ansiosta tekee pusero sopivaksi vain net sarees.

8. Takaisin Sisustuspusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Back Embellishment Blouse 8

Tottakain tämä pusero on lopullinen viehätys koko sametti-juttu. Sen lisäksi, että pusero sisältää myös sarjan hyvin kivitetyt strings. Sareen, kuten näette, on sama kuin pusero ja puseron rakenne on korkea kaulassa.

9. Täysi hihaton selkäpussi:

Uusin Blouse Neck Designs-Full Sleeved Backless Blouse 9

Takana olevat puserot eivät yleensä ole täynnä hihoja, mutta täältä näet, että se sopii hyvin käyttäjälle. Joten seuraavan kerran et halua kokeilla tätä puseroa, ajattele uudelleen. Pusero on punainen ja siinä on kultaisia ​​koristeita.

10. Heavy Work morsiuspuvussa:

Uusin Blouse Neck Designs-Heavy Work Bridal Blouse 10

Tämä on yksi uusimmista puseroiden kaulan malleista morsiamen kokoelmasta. Kaikki on samettia ja siinä on hopeakivet upotettu ympäri. Vaikka se kuluu täällä lehnga top, se sopii saree yhtä hyvin. Kokeile itseäsi ja näet.

11. Korkea kaulan samettinepusero:

Uusin Blouse Neck Designs-High Neck Velvet Blouse 11

Toinen samettiluettelossa, tämä korkea kauluspaita on itsessään perus, mutta sametti tuo kiiltoa. On syvä rako, joka soveltuu naisille, jotka haluavat tuntea vartaloa. Voit käyttää tätä puseroa parhaiten suunnittelija-sareeilla.

12. Vyökengän selkätoppi:

Uusin Blouse Neck Designs-Boat Neck Backless Blouse 12

Mitä näemme tässä on uusi pusero, jonka Sonam Kapoor pukeutuu veneen kaulan puseroon. Veneen kaula on ollut jo jonkin aikaa, mutta taustalevy on melko uusi. Tarkemmin sanottuna, tämä pusero on parhaiten kulunut yksinkertaisilla puuvilla sarees.

13. Monivärinen pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Multicolored Blouse Design 13

Jos sinulla on yksittäinen värillinen saree, mikään ei sopisi tyyliisi paremmin kuin tämä brokadipussi, joka sisältää lähes kaikki perusvärit. Tyyli on enemmän Gujarati, mutta raja ja pitsi tekevät siitä nykyaikaisempia. Tämä tyyli valitaan monessa näinä päivinä.

14. Peilipuserusuunnittelu:

Uusin Blouse Neck Designs-Mirror Blouse Design 14

Katso peilikuvun puseron kauneutta täältä. Juuri kun ajattelette, että päivät tai peilit vaatteilla ovat ohi, muotisuunnittelijat ovat alkaneet esitellä tätä tyyliä monissa näytöksissä ja yleisimpiä valitsee tämän tyylin uudestaan ​​yhtä hyvin toivotulla kädellä.

15. Full Coverage Bra Cup Style -paidat:

Uusin Blouse Neck Designs-Bra Cup Style Blouse Design 15

Kun näet tämän puseron kaulan muotoilun täällä ensin, se saattaa tuntua kuin rintaliivit, joissa on netto-mallit, mutta se on olennaisesti rintaliivityyli pusero. Koko mallin alla näyttää siltä, ​​että se näyttää paremmalta ja turvallisemmalta sanoa, että satunnaisia ​​juhlia ystävien kanssa tämä pusero on yksi parhaista vaihtoehdoista.

16. Pehmustettu pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Padded Blouse Design 16

Jos et ole tyytyväinen koko saumojen asiaan tai haluat tehdä rintojen näyttää olevan täydellisempi saree, tässä on pusero, joka on tyynyt, jotta rinnat näyttävät entisestään. Pusero on voimakkaasti pehmustettu ja upea punainen väri antaa sille vieläkin syitä valita suosikeiksi.

17. Hiljainen pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Low Neck Blouse 17

Pusero kaula-aukkojen keskuudessa tämä on luultavasti rohkeimpia vaihtoehtoja tällä listalla. Tämä pusero on naisille, jotka ovat kiinnostuneita net sarees ja pitää säikeitä luku sama. Jotta kaikki silmät pysyisivät sinussa ja puhut kaupunkia tyylikkään henkilön puolesta, tämä vähäinen pusero on helppo liikkua.

18. Lyhythihainen pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Short Jacket Sleeve Blouse 18

Huomaa, miten saree-reunat ja puserohihnat ovat samankokoisia, kun taas hihat näyttävät enemmän kuin takki. Pusero on älykäs liike naisille, jotka ovat löytäneet saman pitsin kuin saree, mutta eivät tiedä, miten käyttää sitä viisaasti tavallisessa puserossa.

19. Striped pusero Design:

Uusin Blouse Neck Designs-Striped Blouse Design 19

Paitapusero on vaaleanpunaiset raidat kultaisella taustalla ja on hyvin etninen. Sitä voidaan käyttää silkki- tai puuvillasarjoilla, ja se sopii pienistä perhejuhlista tai perus festivaaleista.

20. Moderni Choli Style -paita:

Uusin Blouse Neck Designs-Modern Choli Style Blouse 20

Rajasthani Choli on tuonut mukanaan modernin kosketuksen, kuten näkyy takana. Etutyyli on melkein sama, mutta takana on leikkaukset ja rakoja, joten se soveltuu sopivaksi suunnittelijan kulumista varten.

21. Wrap Up Back Hook-pusero Suunnittelu:

Uusin Blouse Neck Designs-Wrap Up Back Hook Blouse Design 21

Tässä puserossa on takakoukku, joka on ensimmäinen tässä listassa, ja siinä on päällystetty muotoilu, joka on tehty kahdesta erittäin rauhoittavasta väriä, persikkaa ja appelsiinia. Se näyttää täydentävältä ja silmät kiinni samaan aikaan ja täydellinen saree käytettäväksi sama on oranssi tavallinen yksi. Valintoja voidaan tehdä synteettisten, sifonkien, georgettien ja puuvillan välityksellä. Silk sarees eivät ole juuri sitä vaihtoehtoa, jota sinun pitäisi mieluummin täällä.

22. Punainen täysi-hihaton täydentävä pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Red Full Sleeved Complementing Blouse 22

Paitapusero kaula kuvassa näet täällä on ainutlaatuinen kaikin tavoin ja ei ole mitään yhteistä jakaa saree odottaa hiha värejä ja saree rajoja. Vaikka se ei välttämättä näytä parhaalta vaihtoehdolta, mutta täyskuoripusero on aina paras vaihtoehto lisätä etnisiä makuja Sareen. Voit käyttää tätä pieniä perheen toimintoja ja tapahtumia varten.

23. Olkaimeton pusero Design:

Uusin Blouse Neck Designs-Strapless Blouse Design 23

Vyöhykekuvioinen pusero, jonka näet täällä, oli vain rajoitettu vain elokuvajuhliin ja julkkikset, jotka eivät joutuneet huolehtimaan yleisöstä. Mutta nykyään nykyaikaistamisen myötä naiset ovat edenneet ja valitsevat tämän mallin ja toteuttavat sen samalla luottamuksella kuin heidän valintansa.

24. Olkapään pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Off Shoulder Blouse 24

Toinen yleinen niskamallien valinta puseroihin, räätälöidäsi ei ole yllättynyt, jos otat tämän mallin hänelle. Se on melkoinen raivoa muotiteollisuudessa juuri nyt ja off shoulder asia toimii hyvin pleated sarees kaikista materiaaleista, suunnittelija pitsi ja jopa tavallinen silkki ja puuvilla.

25. Pusero lisäkorvikkeilla:

Uusin Blouse Neck Designs-Additional Embellishments 25

Täällä näkymäsi puseron kaulakuvio on kauniita koristeita, ja se näyttää hyvältä myös kokonaisuutena. Se on sinisiä kiviä ja hopeisia, jotka ympäröivät sitä kukkien ulkoasua koko puserossa. Sareen, joka on käytettävä tämän puseron kanssa, on ihanteellinen suunnittelija.

Katso lisää: Saree-pusero Kaulamallit

26. Leveä kankainen pusero:

Uusin Blouse Neck Designs-Broad Necked Blouse 26

U-muotoista puseroa on muokattu laajemmalle kaulalle. Näet myös korkean kauluksen kauluksen, ja nämä puserot tunnetaan yleisimmin "airhostess-tyyppisenä puseroina". Se on ollut suosittua jo jonkin aikaa.

27. Glittering pusero Design:

Uusin Blouse Neck Designs-Glittering Blouse Design 27

Tämä pusero on paras valinta sinulle, jos sinulla on puolue osallistua, mutta saree on erittäin upea. Pusero on sinänsä kiiltävä, mutta varmistaa, että se ei ole liian kauas merkinnästä, kiinnittäen kaiken huomiota siihen samalla, kun saree-.

Katso lisää: Paitapussien kaula-esityksiä Net Sareesille

28. Spagettihihna Stonesin kanssa Suunnittelu:

Uusin Blouse Neck Designs-Spaghetti Strap With Stones Design 28

Spagettihihnat ovat yleinen asia juuri nyt, mutta kaiken kiven aiheuttama seikka on uusi suuntaus, eikä sitä ole tuottanut mikään muu kuin johtava Bollywood-diiva Katrina Kaif. Pusero, jota hän näkee täällä, on vaaleanpunainen, jossa on hopeakiviä.

29. Korsettityyli Halter Neck:

Uusin Blouse Neck Designs-Corset Style Halter Neck 29

Kyllä, arvasit sen oikein. Tässä on yhdistetty kahta tyyliä tuoda esiin parhaiten pusero. Korsettityyli on perinteinen vanhan koulun trendi, kun taas halkeaman kaula on uusi. Kun yhdistät nämä kaksi, saat entistä uudemman näköisen, että useimmat ihmiset tulevat täydentämään sinua.

30. Loose Hylsyt Suunnittelu:

Uusin Blouse Neck Designs-Loose Sleeves Design 30

Jos olet kyllästynyt tavanomaiseen hyvin sopivaan vaatteeseen, on aika muuttaa. Päättävässä puseroistustyylissämme on löysät hihat, jotka antavat sinulle epämiellyttävän ilmeen, mutta tyyliin, jonka voit viettää hyvin väkijoukossa.

Houkutteleva on mitä haluat katsoa, ​​ja olemme varmoja, että olet ottanut poiminut näistä 30 paitapuseron kaulusta jo nyt. Nykyään paljon huomiota tulee saree, että päätät käyttää, mutta ei tarkoita, että pusero itse ei lisää kauneutta. Loppujen lopuksi pyydä jotain naista, ja he osoittautuvat yhtä hyvin, että saree ei ole edes puolivälissä, mikä ei ole täydellinen pusero mennä. Joten seuraavalla kerralla sinun on tehtävä rytmikkääsi, noudata yhtä näistä malleista, jotta vaatekaappiisi muuttuisi jatkuvasta kehityksestä.

kuvia lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30

Leave A Comment

+ 21 = 31