Top 25 Uusimmat Ja Uudet Kampaukset Miesten | Tyylit elämässä

Jotkut kampaukset eivät koskaan mene muotia, kun taas jotkut ovat tietyn kauden ja sitten häivyttää. Miehet ovat myös erityisen kiinnostuneita siitä, minkä tyylin he valitsevat hiuksillean kaikkina vuodenaikoina ja ovatko he olleet puolueelle tai toimistolle vai vain rentoon. Alla keskustelemme joistakin miesten uusista ja uusista kampaajista, jotka ovat suosittuja pojan miesten keskuudessa, mikä tekee heistä itsevarmuutta ja lisää tyyliä heidän asenteelleen.

Mind Blowing uusimmat kampaukset miehille:

1. Angular Fringe Hairstyle:

Top 25 Uusimmat Ja Uudet Kampaukset Miesten | Tyylit elämässä

Vaikka se soveltuu pyöreälle kasvolle, tämä kampaus voi kuitenkin sopia kaikkiin kasvotyyppeihin. Pitämällä päällystekerros pitkiä ja sitten leikkaamalla kulmassa, ulkonäkö saadaan aikaan pitämällä kapenevat sivut. Tämä on nouseva suuntaus nuorten keskuudessa. Jos sinulla on lyhyet kasvot edes silloin, se sopii sinulle niin, että kapenevat sivut ulottuvat leuan yläpuolelle antaen näin kauemmin kasvojen.

2. Uusi Choppy Messy Hairstyles:

Uusin hairstyle for men2

Tämä koskee vaihtelua. Kulmarauta on kimmoinen lähes terävällä hiustyypillä, jolla on lyhyet sivut ja myös lyhyt pituus ylhäällä. Siinä on hiusten irrotus lähellä yläosaa. Miehet, joilla on paksut hiukset, voivat mennä tähän tyyliin, koska tämä tyyli vaatii tilavuutta. Tämä voi näyttää hyvältä hiusten kaikissa väreissä. Tämä on Jumalan vaihtoehto seurusteluun ja juhliin ystävien kanssa.

3. Viimeinen sivu haalistunut kampaus:

Uusin hairstyle for men3

Sivututkimus on aina muodissa ja näyttää aina klassiselta ja ei ole koskaan muotia. Sinun täytyy jakaa hiuksesi ja sitten sivellin sivulle puhtaan ja siistin ilmeen ansiosta. Käytä geeliä pitämään ulkoasua paikallaan. Se on yksi uusimmista kampaajista miehille, joilla on vanha ulkonäkö, joka pitää sinut aina täydelliseksi.

4. Slicked Back Viimeisimmät kampaus:

Uusin hairstyle for men4

Jos sinulla on pitkät hiukset, miksi et menisi takaisin harjaksi ja muotoile sitä geelillä tai kermalla, jotta saat tyylikäs ja tyylikäs ulkoasu. Tämä sopii hyvin myös sivuttain tai vain harjaamalla suoraan kruunun alueelta. Antaa sinulle hipsterin ilmeen. Tämä on aivan niin täydellinen miehille, jotka ovat korkeita ja pimeitä. Vaikka tämä tyyli soveltuu kaikkiin kasvotyyleihin, mutta se on todella tyylikäs korkeille ja tummille miehille!

Katso lisää:  Kampaukset miehille Ponytail

5. Irrotettu kuori:

Uusin hairstyle for men5

Sivuosuus, jossa on säröjä sivuilta, antaa huonoa ulkoasua. Tätä voidaan kokeilla erilaisilla irtikytkeillä, jotka voivat antaa enemmän kauhistuttavan ilmeen. Et voi koskaan kyllästyä tähän. Tämä leikkaus, mutta ei mene muodolliselle kulumiselle, joten sitä voi käyttää myös puolueen ulkopuolella.

6. Modern Pompadour:

Uusin hairstyle for men6

Pompadour on hyvin yleinen muotin historiassa, sillä sama voi tapahtua hiusten pituudesta. Tämä sopii myös nuorille pojille tai miehille ja antaa poikamaisen charmin. Voit käyttää tyyliltään tätä ulkoasua, koska sitä ei voi saavuttaa omalla itselläsi.

7. Fade Hair Cut for Men:

Uusin hairstyle for men7

Kaikkien ikäryhmien kaikkien aikojen suosikki sopii kaikkiin kasvotyyppeihin. Tämä ei koskaan mene tyyliltään. Kruunut sivulle ja tiheä kruunualueella, kun taas tämä tiheys jatkuu laskussa, kun menet alaspäin kohti napen napaa.

Katso lisää:  Business Professional Hairstyles miehille

8. Sivut Fringe Viimeisimmät hiustyyli:

Uusin hairstyle for men8

Tämä on loistava kesätyyli. Pitkä yläpää kruunu ja lyhyet sivut tyyli on monia muunnelmia kuitenkin kuten tämä yksi fringes.

9. Mike New Hairstyle:

Uusin Hairstyles for Men9

Tätä pidetään yhtenä hienoimmista kampaamoista miehille, joilla on lyhyet hiukset. Kampausta seurataan vuonna 2016, ja se voidaan sanoa yhdeksi tämän vuoden parhaista miesten kampauksista. Tässä suurin osa hiuksista leikattiin paitsi sivuilla, jotka on leikattu alas.

10. Best Men Model Hairstyle:

Uusin Hairstyles for Men10

Etsitkö miesten uusinta kampausta? Tämä on melko viileä, jossa hiusten keskiosa on näkyvissä. Sivut ovat ajeltuina. Hairstyle näyttää samanlaisilta kuin monessa haastattelussa. Ainoa asia, joka tekee tämän kampauksen niin ainutlaatuiseksi ja erilaiseksi, on aaltoileva kuvio.

11. Etupuhdetut uudet kampaukset miehille:

Uusin Hairstyles for Men11

Tässä erityisessä kampauksessa voimme nähdä, että otsassa on peitossa edessä hiukset. Tämä rento näyttää osoittautunut yhdeksi parhaista uusimmista miesten kampauksista. Naiset ovat kiinnostuneita tästä kampauksesta ja lähes kaikkien ikäisten miesten urheilusta.

12. Zayn Malik Allekirjoitus Leikkaus:

Uusin Hairstyles for Men12

Tämä on yksi parhaista uusimmista kampaamoista miehille. Tällöin sivut ovat haalistuneet ja hiusten keskiosa on vakiintunut hiusgeelin avulla, joka antaa vahvan pidon. Ulkonäköä voidaan parantaa korvakorujen ja puhtaiden kasvojen avulla.

Katso lisää:  Side Part hiustyyliin miehille

13. Easy Last Hairstyle For Men:

Uusin Hairstyles for Men13

Tämä on yksi helpoimmista miesten kampausmuodoista ja se voidaan ylläpitää helposti. Tässä hiukset haalistuvat sivuilta ja kruunun hiukset siirretään toiselle puolelle. Hiukset on tehty kiiltäviksi geelin tai hiuslakan avulla. NFL-urheilijoita, kuten Sonny J. Williams, on usein käyttänyt tätä leikkausta.

14. Viimeisin hiustyyli mustaisille miehille:

Uusin Hairstyles for Men14

Mustat miehet eivät yleensä halua päästä eroon afro-kampauksesta. Tämä viimeisin kampaus voidaan sanoa olevan mini versio, että Afro, joka oli äskettäin urheilu suosittu laulaja, Chris Brown. Tämä kampaus voi tehdä tytöistä tyhmä ja on todella helppo ylläpitää. Voit kokeilla tätä viimeisintä hairstyleä, jos sinulla on lyhyet kiharat hiukset.

15. Burned Up Uusimmat Hairstyles For Men:

Uusin Hairstyles for Men15

Täällä meillä on toinen kauniin kampauksen miehille, jossa hiuksen etu- ja keskiosa urheilevat kaunista tekstuuria, joka on täysin erilainen kuin mitä olet nähnyt tähän asti. Ulkonäkö sopii miehille, joilla on pitkät kasvot ja keskipitkät hiukset. Hiusten sivut ovat hyvin haalistuneita, lähes poistettuja.

16. Viimeisin Spiky Hairstyle for Men:

Men39s Spiked Hairstyles Classic Spiky Hairstyles For Guys Spiky Hairstyles For Guys

Tämä erityisesti spiked up kampaus voidaan sanoa olevan yksi parhaista uusimmista kampaamoista miehille. Hiukset urheilevat joitakin silmukkaa piikki hiuksia, jotka ovat tärkein houkutteleva ominaisuuksia tämän ilmeen. Voimme nähdä, kuinka luottavaisesti kuvassa oleva malli on urheilullinen tämän kampauksen. Voit myös tehdä saman hyvän hyvän muotoilusgeelin avulla, mikä antaa hiuksille voimakkaan otteen.

17. Uusi muodollinen kampaamo miehille:

Uusin Hairstyles for Men17

Tämä on kaunis muodollinen kampaus miesten lyhyille ja keskipitkille hiuksille. Jokainen, jolla on jotain läheltä neliön muotoista kasvot, voi urheilla tätä kampausta melko helposti. Tätä kampausta ei tarvita paljon ylläpitoa. Voidaan vain pestä se, pestä se kuivaksi ja jatkaa sen kanssa. Kuitenkin, jos olet menossa muodolliseen tilaisuuteen, älä unohda meille muotoilua geeliä, älä unohda myös kampaamaan hiuksia oikein.

18. Viimeisimmät kampaukset miehille, joilla on parta:

Erinomainen Latest Hairstyles For Men Short Hair 2015 Hairstyles Update Hairstyles For Short Hair Men Charming Hairstyles For Short Hair Men Images

Tämä viimeisin miesten kampaus sopii niille, jotka haluavat urheilua partaansa. Hiukset eivät ole liian pitkiä. Voidaan sanoa olevan lyhyt pituus kampauksen, jossa sivut ovat haalistuneet ja hiusten keskiosa on muotoiltu muotoilugeelillä. Tämä on yksi parhaista miehistä, joilla on ohuet ja pitkät kasvot.

19. Uuden Hairstyle Aikuisille miehille:

Uusin Hairstyles for Men19

Tämä kampa on erityisesti tarkoitettu yli 50-vuotiaille miehille. Se on yksi parhaista uusimmista miesten kampausmuodoista, jossa voimme nähdä kauniin tekstuurin sekä kaunis hiusväri. Monet kampanjat ovat käyttäneet kampausta jo tämän vuoden alkupuolella ja nyt voit myös rockin. Emme voi vain ihailla tämän hiusten leikkauksen kauneutta.

20. Side Faded Man Bun:

Uusin Hairstyles for Men20

Etsitkö miesten uusinta kampausta? Täällä meillä on ihana kampaus miehille, joilla hiukset ovat keskellä pitkää. Hiusten sivut on leikattu alas. Pään kruununosassa olevia hiuksia on käytetty sitomaan miespalo. Hiukset näyttävät aivan mielenkiintoisilta ja tämä on kaunis tapa muotoilla pitkät hiukset.

21. New Side Cut Hairstyles miehille, joilla on parta:

Uusin Hairstyles for Men21

Tämä ilme on yksi parasta kampausta miehille, jotka haluavat urheilua partaansa. Se on luokiteltu yhdeksi suosituimmista miesten kampauksista. Sivut hiukset ovat ajeltu, jotta parta näyttää kauniilta. Hiusvärit keskimmäisessä osassa urheilevat tavan koostumusta, mikä tekee tämän kampauksen niin houkuttelevaksi. Miten kukaan ei pidä tästä näyttää? Monien malleja ja julkkiksia on urheiluttanut tänä vuonna ja voidaan sanoa olevan yksi viimeisimmistä miesten miesten kampaajista.

22. Shortsides with Bangs Hairstyle:

Uusin Hairstyles for Men22

Täällä meillä on melko hienoja kampauksia, jotka urheilevat kauniita karvoja siirtyneenä sivuille. Tämä on yksi nuorten suosituimmista kampauksista. Etupuolella olevat otsat peittävät otsa altistuksesta ja tekee kaverista näyttävän söpöltä. Jokainen rakastaa tätä kampausta sen kauniin kuvion ja rakenteen takia. Sinun pitää pitää yksi asia mielessä, että jos haluat saada täsmälleen samanlaisen ilmeen, sinun on kuultava ammattitaitoista kampaajaa.

23. Curly Side Trimmed Uusi Hairstyles For Men:

Uusin Hairstyles for Men23

Täällä meillä on upea ja innovatiivinen kampaus, jossa hiusneulokset on leikattu ja hiusten etupuolella on ainutlaatuiset kiharat. voit käyttää tämän tyyppisiä viimeisimpiä kampauksia miehille kaikille puolueille ja toiminnoille. Pistat soveltuvat hyvin tähän kampaukseen.

24. Viimeinen kampaamo miehille:

Uusin Hairstyles for Men24

Tämä hipsterin kaltainen kampaus soveltuu miehille, jotka ovat varttuneita. Bollywood-sankari Ranveer Singh käyttää tällaista uutta kampausta elokuvissaan suurimman osan ajasta. Hän on todella jotain erikoista tässä hampaassa.

25. Justin Bieber New Hairstyles Gents:

Uusin Hairstyles for Men25

Tämä trendikäs kampaus usein urheilevat miehet, joilla on keskipitkä ja lyhyet hiukset. Casuals sopivat täydellisesti tähän moderniin kampaukseen ja pieneen korvatappiin sopivaksi.

Yläpuolella oli joitain parhaita kampauksia, jotka sopivat miehille, joilla on lyhyet, keskipitkät ja pitkät pitkät hiukset. Nämä kampaukset ovat uusimpia ja joitain parhaiten luokiteltuja kampauksia tähän asti, ja kaikki ne ovat hyvin muodissa. Joten näistä kampauksista urheilu ei tee sinua pahoillasi.

Leave A Comment

2 + 7 =