Top 25 Natural Home korjaustoimenpiteitä paalut Tyylit elämässä

Yksi yleisimmistä sairauksista, jotka tekevät kylpyhuoneesi ajan kammottavaksi, on sairaus, jota me kaikki tunnemme. paalut; kehomme takaosassa kohdunkaulan peräsuolen alue on lievä tulehdus, jonka me kaikki saimme. Tämä on normaali tulehdus, joka saa hieman tulehtunut saattaa aiheuttaa peräpukamia.

Koti remedies for piles

Tämä saattaa olla tai voi olla tuskallista riippuen sairauden vakavuudesta. Mutta se ei riitä paalujen syntymiseen. Ainoastaan ​​silloin, kun huokoset tai tulehdukset tulevat hieman liiallisiksi, paalut asetetaan sisään. Siellä on aluksia, verisuonia peräaukon alueella ja sen ympärillä, joka liiallisesta paineesta johtuen saattaa joskus pahentua. Nämä turvonnut verisuonet synnyttävät nyt paaluja. Nähtäväksi katsottuna paalut yleensä muistuttavat pahoinpiteltäviä alueita. Ne voivat joko olla pieniä ja vähemmän tuskallisia tai suuria turvoksissa ja punaisissa kipuissa.

Ne vaihtelevat koosta ja tekstuurista riippuen nykyisen tilan vakavuudesta. Myös asianmukaisen hoidon puuttuminen saattaa pahentaa tapausta, mikä tekee skenaarista entistäkin mukavamman kuin se on. Kuitenkin paaluilla voidaan kovettua, kun asianmukaista hoitoa ja tarvetta käsitellään. On olemassa tiettyjä kodin korjaustoimenpiteitä, joista keskustelemme tällä sivulla, joka voi auttaa sinua suolen kulkiessa ja parantamaan paaluja etenevinä päivinä. Mutta pitäisi olla tietoinen siitä, että paalut voivat toistua, jos laiminlyödään.

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä paalut:

1. Aloe Vera Pileille:

aloevera 6

Aloe Vera on ihme kasvi, joka käsittelee kaikki ongelmamme iholta terveellisyyteen, ja täällä on tärkeä rooli lievittämisessä kipuuntuneista kokkareista. Aloe Vera voi merkittävästi vähentää tulehdustasi ja rauhoittaa niitä voimakkaita kokkareita heti.

Katso lisää: Etusivu Keuhkosyöpä

2. Banaani:

banaani fruit

Yleensä paaluilla tulee kauhea suolenliikkeen vaiva, jossa suolen kuluminen on todella vaikeaa tulehtuneiden peräsuolen kautta. Runsaasti kaliumia sisältävä banaani on paljon kuin se rauhoittaa elimistöä, toimii kuin laksatiivinen ja auttaa suoliston helpottamiseen ilman estettä. Joten banaani on yksi tehokkaimmista luonnollinen home korjaustoimenpiteitä paalut ongelma ja auttaa myös pitämään terveydelle hyvää.

3. Tea Bag:

tee Bag

Tärkein temppu on vähentää tulehduksen määrää ja sen kipua niin, että kanta ei tunne kyseisellä alueella, joten tanniinia sisältävät teepussit ovat hyvä remedy. Kun istut wc: ssä, käytä luke lämmin teepussia kyseiselle alueelle. Tanniini rauhoittaa kipua ja turvotusta merkittävästi.

4. Black Cumin Seed:

Musta cumin seed

Yleisenä perinteisenä uskomuksena Intiaan, kumina siemenet ovat suuri home remedy agentti parantaa kurkkukipu tulehduksia. Voidaan joko käyttää sitä tekemällä se jauhemaisella tavalla tai levittää se vaikuttavalle paikalle tekemällä se väkevöidyksi tahnaksi.

5. Appelsiinit voivat hallita pilejä:

appelsiinit

Sanaa, jota etsitään, kutsutaan bioflavonoideiksi ja oranssi on sellaista hedelmää, jolla on bioflavonoideja. Tämä on korkein parantava luonnollinen kotiagentti, joka pitää turvotuksen kapillaareissa hallinnassa. Tämä aiheuttaa tulehduksen vähentävän merkittävästi.

6. Lievä lämmin vesi:

Juominen hot water

Tätä voidaan myös kutsua nimellä sitz-kylpy, joka kirjaimellisesti päätyy potilaaseen imemällä kärsivän kiinteän alueen lämpimässä vedessä. Ole varovainen, ettet käytä liian lämminvettä, koska se voi aiheuttaa nyt herkän alueen kuumenemisen. Liotus lämpimässä vedessä laajentaa muuten turvotettuja astioita, jotka parantavat tulehdusta.

7. Inkivääri:

inkivääri 7

Inkivääri on toinen pahojen luonnollisesta kotieläintuotannosta, jonka tiedetään vähentävän tulehdusta merkittävillä tasoilla. Siksi inkivääri on aina erittäin tarpeellinen, kun se tulee vähentämään tulehdusta ja kipeää.

8. Witch Hazel:

Noita Hazel and oil

On olemassa tietty elementti, joka sisältää molempien makujen, tanniinin ja flavonoidien parhaat puolet, ja elementti, jolla on kaikki on noita hasselpähkinä. Vaikka tanniinit kuristavat verisuonia ja vähentävät kokkareita, flavonoideilla on mahtava anti-tulehdusominaisuus, joka vähentää turvotusta ja punoitusta.

9. Mango Siemenet:

Mango Seed

Ajoittain paalut voivat olla hyvin uhkaavia ja tuskallisia. Pahin painajainen asetetaan, kun verenvuoto alkaa näistä tulehtuneista aluksista ylipaineen vuoksi. Tämä on silloin, kun mangoiden siemenet tulevat kätevästi kotiin korjaustoimenpiteiksi paalun ongelmaksi. Ota siemen mangosta ja kuivaa se. Kun se kuivuu alas, jauhetaan jauhemaiseen muotoon on helppoa.

10. Kirnupiimä:

piimä

Tämä on jälleen yksi vahva keino parantaa kipua tähtitieteellisellä nopeudella. Viileä tunne rauhoittaa tulehtuneita alueita heti ja pian tarpeeksi löydät itsesi istumaan pystyssä ilman, että tarvitset huolta tuskasta. Voidaan joko ostaa se markkinoilta tai käyttää jogurttia tavallisessa lämminvedessä ja karkottaa sen. Kirnupiimä on yksi parhaista home-korjaustoimenpiteistä paaluille ja pitää sinut jäähtyä aina.

11. Lemon Cures Piles:

Sitruuna

Sisältää samat ominaisuudet oranssin, flavonoidi täynnä C-vitamiinia ominaisuus nimeltään sitruuna on valtava voimapakkaus elementti parannuskeinoja, jotka ovat vaivannut sinua tämän kaiken aikaa. Sitruunamehomenetelmä voi kuitenkin olla melko epämiellyttävä, koska se voi aiheuttaa polttavaa tunnetta haavoittuneella alueella, mutta sitruunamehu voi vähentää merkittävästi kipua.

12. Granaattiomena:

Granaattiomena (3)

Granaattiomena on vielä yksi perinteinen kotimuotomenetelmää paaluille, joilla on juuret Etelä-Intian pohjaan. Granaattiomena on osoitettu pitävän punoitusta ja turvotusta hallinnassa ja samanaikaisesti rauhoittaa tulehdusta.

13. Retiisi Mehu:

Retiisi juice 2

Tätä pidetään vielä eräänä voimakkaana home-korjauksena, jolla eliminoidaan tuskalliset kokkareet käyttämällä retiisi mehua huuhtelemalla järjestelmääsi. Turvotus ja epämukavuus vähenevät nopeasti ja päivän kuluessa tunnet itsesi istumaan pystyssä.

14. Porkkanamehu:

Porkkana Juice

Porkkana mehu on myös kilpailussa parantamaan sinua tuskasta kertaa kylpyhuoneessa. Yleensä peräsuolen alue paalut on turvonnut ja punainen kipu kanssa kiinteä rakenteita. Kipu on siten väistämätöntä. Kylmällä porkkana-mehulla, joka on levitetty haavasädealueella, voi viilentää kipua ja turvotusta. Tätä voidaan myös yhdistää punajuuren mehuun lisävaikutuksia varten.

15. Jää:

jää

Jää on aina ollut luonnollinen jäähdytin, paras tapa lieventää liekehtivä peräpukama. Jäähdytystä jäästä käytetään usein leikkauksiin ja naarmuihin helpottamaan punoitusta ja kuoppaa. Voimme tehdä samoja peräpukamien osalta. Jäätä voidaan käyttää kylmäpuristeen muodossa tai yksinkertaisesti kuutioina levittimenä, joka välittömästi jäähdyttää polttamisen ja tuskallisen tunteen. Sen lisäksi, että kipu rauhoitetaan, se myös rentouttaa hemorrhoid-kokoja pienentämällä siten kokoa.

16. manteliöljy pinoille Ongelma:

Manteli Oil

Luontaiset koti-korjaustoimenpiteet paaluille ovat manteliöljy, joka pitää alueen kosteutettuna ja kitkattomana. Vähemmän kitkaa elää peräpukamat ovat paljon helppo tapaus. Pehmeäpallotti, joka imeytyy manteliöljyyn, voi helposti tehdä työn puolestasi. varmista, että käytät sitä kevyesti ja säilytä alue hyvin kosteana, kun manteliöljy rauhoittaa tulehtuneita peräpukamia.

17. Apple Cider Vinegar:

Omena Cider Vinegar

Apple-siiderietikka tunnetaan tulehduksen hoidossa, koska sen anti-inflammatoriset ominaisuudet taistelevat bakteereista vähentäen merkittävästi hemorrhoidien kokoa, joka aiheuttaa kipua. vähentynyt turvotus voi nyt mennä noin päiväsi helposti. Jälleen kerran dip pulssin pallo laimennetulla omena siideri etikka ratkaisu ja soveltaa sitä todennäköisillä alueilla epämukavuutta.

18. Tea Tree Oil Poista Piles:

tee Tree Oil

Teepuun öljyä voidaan käyttää kotiin korjaamiseksi paaluille. Tea-puu, joka tunnetaan antiseptisistä ja lääketieteellisistä hyödyistä, on aina löytänyt keinonsa kovien iho-ongelmien kuten aknen tai allergioiden hoitamiseen. Samaa voidaan käyttää tällä kertaa hoidettaessa suurentunutta hemorrhoidia, joka vähentäisi ihon punoitusta ja turvotusta ja kipua. Käytä teepuun hyvyyttä eteeristen öljyjen muodossa.

19. Fiber Enriched:

kuitu Enriched

Kuitujen ravinnosta saatava ruoka lisää irto-osaa suolistasi ja pitää suolen liikkeen helposti ja pehmeänä. Tämä on välttämätöntä paalut kotiin korjaustoimenpiteitä, koska kulku kovaa suolistossa voi todella olla kipu vaikea suhde. Tämä voi olla myös syy, miksi verenvuoto usein pysyy potissa, jos sinulla on paaluilla. Sisällytä runsaasti kuitua ruokavaliostasi pitämään kovaa suolet pois turvotetuista rauhasista.

20. Oliiviöljy hoito paalut:

Oliivi Oil

Oliiviöljyssä esiintyvät antioksidantit ovat ehdottoman välttämättömiä laajentuneille hemoroideille, jotka nyt vähenisivät kokonaan, jolloin ne helpottaisivat. Oliiviöljy on myös anti-tulehdustuotetta, joka auttaa vähentämään turvotusta. Oliiviöljyä voidaan käyttää myös hyvä voiteluaineena.

21. Sooda:

Leivonta soda

Leivin sooda voi myös olla hyvä anti-tulehdus korjaamiseksi kovettumiseen monilla ongelmilla paalun potilas yleensä kasvot. Leivin sooda voi hoitaa paitsi tulehdusta myös turhia turvotusta, kutinaa ja punoitusta. Ihon pH-tasoa ylläpidetään ja kehon nesteet estyvät väkijoukkoon, ja sooda laimennetulla liuoksella voidaan kastella puuvillaan ja levittää sitä varovasti. Leivinjauhe osallistuu myös laajentuneiden rauhasien koon ja turvotuksen vähentämiseen. Lisää kaksi lusikallista soodaista tai puolet lusikallinen Epsom-suolaa sen kanssa vettä lasiin ja käytä tätä ratkaisua helpotuksen korjaamiseksi.

22. Bitter Gourd auttaa käsittelemään pilejä:

Katkera Gourd

Kotilääkkeitä paaluille kuuluu myös katkera kurpitsa sekoitus. Vaikka se ei ole kaunein juomien, katkera kurpitsa voidaan valmistaa tahnaan, jota voidaan käyttää tulehduksen ja turvotuksen pitämiseksi erityisesti sisäisten peräpukamien vuoksi. Se on myös tunnettu lääketieteellisestä arvosta ja sitä voidaan käyttää myös applikaattorina. Usein voit leikata ja pudottaa katkeran kurpitsa ja käyttää sitä sivuseinäksi tärkeimmäksi suulaksi.

23. Pysllium-jauhe:

Pysllium Powder

Psyllium-jauhe on vielä yksi rikas kuidun lähde, jonka avulla voit saada selkeän ruoansulatusjärjestelmän. Näitä jauhemaista muotoa voidaan käyttää läheisiltä huumeiden myymälöiltä, ​​joissa sekoittaen veteen se täyttyy vatsan täyttämiseen. Samalla se lisää irtotavarana suolistoa ja varmistaa, että ruoka on hyvin hajotettu. Päätä aina yön lasilla ja pöytälusikalla täynnä psylliumsiemeniä ja anna seuraavan aamun kylpyhuoneen olla mukava.

24. E-vitamiini Pyyhi:

Vitamiini E

Paalujen osalta on aina suositeltavaa, että pidät alueen puhtaana ja kuivana, kehon limakalvolta. Tämän asianmukainen puhdistus, luultavasti satiini pehmeä pyyhe on parempi. Mutta huono puoli puhdistukseen on voiteluaineen puute, joka aiheuttaa liikaa kitkaa, mikä saattaa johtaa suurempaan turvotukseen. Siksi E-vitamiinipäällysteiset pyyhkeet voivat todella auttaa puhdistuksessa samalla kun rauhoittavat laajentuneita rauhasia ja rentouttavat niitä.

25. Sipulit:

Sipuli

Sipuli sen juiced muodossa pidetään myös hyvä anti tulehduksen korjaamiseksi tuote. Tällä kertaa saat sipuli mehua sen sijaan, että käytät sitä. sipulia sen luonnollisessa makuussa tiedetään toimivan hemorroidien sisältä. Sen lisäksi vähentää turvotusta, se myös vähentää punoitusta. Juominen sitruunalla ja vedessä sekoitetun hunajan voi tehdä teko. Muussa tapauksessa voi myös tehdä tahnaa sipuli mehu, sinappiöljy ja kurkuma, kaikki erinomaiset turvotusta vähentää tuotteita.

Peräpukamat ovat läsnä niiden minimaalisessa muodossa jokaisessa ihmisessä, eikä vasta sitten, kun ne suurennetaan, meillä on todella ongelmia sen kanssa. laajentuneet rauhaset ovat nyt punaisia ​​ja paisuneet, mikä aiheuttaa ongelmia paitsi liikkeissä myös yleisesti, koska ammunta kipu ei koskaan anna sinun nukkua kunnolla. Verenvuoto on jälleen yksi yleinen ongelma, ja kaikkia näitä voidaan hallita omasta kodistasi.

Leave A Comment

+ 4 = 5