Top 25 kotiin korjaustoimenpiteitä kaulan kivun Tyylit elämässä

Elävän paineen lisääntyessä elimistössä on yhä enemmän stressiä, joka johtaa lihaskipuihin ja jäykkyyteen. On olemassa tiettyjä osa-alueita, jotka kärsivät eniten tämän vuoksi. Niistä kaula on yksi niistä osista, jotka johtavat jäykkyyteen ja voimakkaaseen kipuun, kun istuvat pitkät työtuolit. Huono ryhti ja fyysisen aktiivisuuden puute ovat muita kriisin syitä. Kuitenkin, kun havaitset ongelmat, seuraavaksi on etsiä tehokkaita menetelmiä, jotka voivat käsitellä sitä. Ei ole mitään parempaa kuin kotihoidon käyttäminen niskakipuun. Nämä ovat turvallisia, tehokkaita ja kohtuullisia taskussa. Alla olevasta oppaasta kerrotaan parhaista parannuskeinoista, jotka voidaan poistaa. Tarkista se:

niska pain

Valtava home korjaustoimenpiteitä kaulan kipu:

Seuraavat ovat parhaita ja erinomaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä niskakipu, jotka ovat erittäin hyödyllisiä parantamaan, että kaulan kipu, ei ole sivuvaikutuksia myös.

1. Jääpalan sovellus:

jää Pack

Hyvä tapa käsitellä niskakipua on käyttää jääpakkausta kaulaan jonkin aikaa. Ota pyyhe ja levitä jäätä ihon läpi. Se auttaa vapauttamasta jäykkyyttä lihaksista ja vähentää siten päätä huomattavasti. Jääpalojen sijaan voidaan käyttää myös pussia pakastetuista vihanneksista. Se on hyvä remedy erinomaisilla tuloksilla. Se on hyvin yksinkertainen ja nopein kotihoito.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä kolesterolia

2. Ota lämmin vesisuihku:

Nainen showering

Lämmin vesi auttaa parantamaan verenkiertoa kehossa ja kaulassa. Tämä auttaa vähentämään jäykkyyttä, joka yleensä johtaa kipuun. Ottakaa lämminvesisuihku 10-15 minuuttia, jotta pääsen eroon tästä kriisistä ilman paljon vaivaa. Se myös vähentää kehon kipua, jos sellainen on. Tämä voi antaa paremman helpotuksen kipuasi niskaan.

3. Säilytä harjoitteluohjelma:

niska pain exercises

On olemassa useita kaulan harjoituksia, jotka voivat varmistaa, että kaulassa ei ole jäykkyyttä eikä kipua. He eivät ainoastaan ​​käsittele ongelmaa vaan myös ehkäisevät. Varmista, että pyydät ammattilaisilta parhaita harjoituksia, joita voidaan käyttää kaulaan ja kipua hoitaen. Se on turvallinen koti korjaamiseksi kaulan kipu voidaan käyttää.

4. Hanki hieronta:

Koti Remedies For Neck Pain - Get a Massage

Hyvä niskan hieronta käyttäen jotain kookospähkinäöljyä tai oliiviöljyä on yksi parhaista tavoista parantaa veren virtausta alueelle ja vähentää siten jäykkyyttä ja kipua kaulassa. Tämä olisi tehtävä joka päivä 15-20 minuuttia ja mieluiten hieroja. Jos ei, voit heittää kaulan varovasti itse. Tämä on yksi luonnollisista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä niskakipuihin ja toiminut myös pysyvästi.

Katso lisää: Kuinka parantaa Cracked korkokengät

5. Work on Body Weight:

Paino Fast Without Spending Any Money

Terveellinen ja oikea paino on erittäin tärkeä niskakipuun. Varmista, että sinulla on liikuntaohjelma keholle, jolla on sopiva paino korkeuden ja iän mukaan. Tämä kotihoito auttaa hoitamaan niskakipua tehokkaasti.

6. Hyvä asento on tärkeä:

Meditetation11

On erittäin tärkeää aloittaa hyvän asennon taidon oppiminen, jos haluat hoitaa niskakipua kotona ja turvallisilla korjaustoimenpiteillä. Käytä tiettyjä tapoja istua ja seistä, jotka eivät jätä paineita kaulaan. Se on yksi ihanteellisista asioista, jos haluat prefektin tuloksia.

7. Vaihtoehtoinen hoito:

jää

Jää- ja kuumavesiterapiaa voidaan vaihtoehtoisesti käyttää kaulaan kivun hoidossa. Kerran voit käyttää jääpalan muutaman minuutin ajan, jota seuraa kuuma vesipussisovellus ja toistaa sitten prosessi. Se on hyvä tapa lievittää kipua alueelta. Suurin osa ihmisistä seurasi tätä yksinkertaista ja helppoa kotihoitoa niskakipuun turvallisella tavalla.

8. Venyttely on merkittävä:

venyttely exercise on the floor

Venyttämällä ajoittain, voit varmistaa, että lihakset eivät ole jäykkiä ja vaikka ne tekevätkin, paine vapautuu välittömästi. Tämä auttaa hoitamaan niskakipua samoin kuin ehkäisemään sen. Venytysharjoituksia voidaan käyttää niskakipuun.

Katso lisää: Epäsäännölliset ajanjaksot Hoito

9. Ovat ohut tyyny:

Koti Remedies For Neck Pain - Have a Thin Pillow

Usein on havaittu, että paksu tyyny on yksi tärkeimmistä syistä niskakipu. Saman kaulakivun hoidon varmistamiseksi käytä ohuita tyynyjä pään alla nukkumisen aikana. Tämä on erittäin älykäs ja hyödyllinen kodin korjaus niskakipu.

10. Inkivääri:

Koti Remedies For Neck Pain - Ginger

Inkivääri on anti-inflammatorinen aine ja se on myös yksi niskakipu-korjaustoimenpiteistä, joita voit käyttää varmuustuloksiin. Se on myös erittäin helppokäyttöinen. Tarvitset vain kuivattua inkivääriä ja muuta vettä.

  • Ota hieman inkivääriä ja sekoita veteen.
  • Nyt voit juoda tätä päivittäin vähintään kaksi kertaa.
  • Voit myös käyttää pakattua inkivääriä kangasta ja käyttää kipualueella.

11. Yli Counter Pain Relievers:

On joitain luonnollisia elementtejä, kuten natriumia ja muita aineita, jotka voivat poistaa kaulan kipua hetkessä. Kipulääkkeet kuten naprokseeni toimivat myös tehokkaasti niskakivun suhteen. Se on myös suositeltava asiantuntijoiden ja joidenkin lääkäreiden samoin.

12. Rentoudu ja pudota:

Koti Remedies For Neck Pain - Relax and Lie Down

Tämä on yksi tehokkaimmista koti-korjaustoimenpiteistä niskakipu ja voit helposti tehdä sen helpotusta niska kipua. Voit rauhoittaa niska-lihaksia, joten voit nukkua rauhassa niskan lihasten kanssa lepäämään, jossa on mukava ja ohut, pehmeä tyyny. Tämä on myös yleisin niskakipu.

13. Epsom-suola:

Koti Remedies For Neck Pain - Epsom Salt

Tämä on luonnollisesti maaginen koti-korjaus niskakipuun helposti ja kaiken tyyppisenä kipua kehossa. Epsom-suola on ainesosa, joka sisältää runsaasti magnesiumia ja rikkiä ja auttaa vähentämään niskakipua nopeasti. Voit kaataa Epsom-suolaa kylpyammeeseen ja sitten liottaa niskasi noin 15 minuuttia jonkin hyvään helpotukseen.

14. Polven taivutus:

Tämä on yksi niskakivun korjaustoimenpiteistä ja auttaa vahvistamaan mahalaukun lihaksia, jotka liittyvät suoraan yläosaan. Harjoitukset, joihin kuuluu polvien taivuttaminen ja tällaiset venytykset keskittyvät vatsaan yhdessä. Nämä varmasti helpottavat niskakipua hyvin ja hyvin nopeasti. Tämä on yksi parhaista niskakivun korjaustoimenpiteistä.

15. Käsituki:

Väärinkäytöksen säilyttäminen nukkumisen aikana voidaan sanoa olevan yksi kaula-kivun mahdollisista syistä. Siellä saattaa olla joitain asentoja, kuten pään tukeminen kädelläsi nukkumisen aikana, jonka voidaan sanoa olevan yksi tärkeimmistä syistä niskakipuun. Irrota käsi ja anna kaulan ottaa paine yksin. Tämä auttaa kaulan kipua sekä pysähtyä.

16. Uinti:

Top 25 kotiin korjaustoimenpiteitä kaulan kivun Tyylit elämässä

Tämä on erittäin hyvä harjoittelu, ja sinun pitäisi harjoitella uintia hyvin usein jäädä trimmiin ja sopivaksi. Tämän seurauksena sinusta tulee hyvin joustava ja sinulla ei ole mitään ongelmia siirtää kaulaa tai edes ole minkäänlaista kaulan vääntymistä. Sinun pitäisi uida vähintään 4-5 kertaa viikossa, jotta se pysyy hyvin sopivana. Uinti on erittäin hyödyllinen, kun ei saada kaulan kipua.

17. Ratsastaja:

Koti Remedies For Neck Pain - Horse Radish

Tunnetaan myös nimellä sahijan tämä on yrtti, jonka tiedetään vähentävän kaikenlaisia ​​lihaskudoksia ja kipuja. Tämä sisältää myös niskakivut ja sinun pitäisi soveltaa sahijania tai hevosen retiisi kaulan alueelle. Varmista, että poistat sen heti sen jälkeen, kun se on levänyt muutaman minuutin ajan, koska se voi aiheuttaa tunnottomuutta tai palovammoja. Mutta tämä on yksi luonnollisista ja voimakkaista niskakivun korjaustoimenpiteistä.

18. Ota taukoja:

Jos työnne vaatii sinua istumaan hyvin pitkiä aikoja, sinun on otettava usein taukoja, jotta et rasita selkäsi ja niskaa. Yritä myös pitää tyyny selän taakse, jos näissä tapauksissa pitää istua tuolilla pitkiksi tunteiksi tai ehkä ajaa pitkiä aikoja. Sinun on noustava ylös ja pidä sitten venyttämässä raajasi, jotta vältät kouristuksia. Tämä on erittäin älykäs ja viileä kärki, jolla ei saada kaulakipua.

19. Vaihda patja:

Koti Remedies For Neck Pain - Change The Mattress

On erittäin tärkeää, että sinun täytyy nähdä ja huolehtia siitä, mitä patjaa käytät yhdessä ohuen tyynyn kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että on hyvin tärkeää, että nukut vain vankalla patjalla eikä niillä, joilla ei ole sitovia lainkaan. Nämä ovat syitä säännöllisiin kaulakantoihin ja ongelmiin. Joten sinun on vältettävä sellaista tyyppiä, joka aiheutuu niskakipu.

20. Balsamit:

Voit helposti hankauttaa balsamia apteekin myymälässä ja kaikissa paikallisissa myymälöissä. Nämä ovat kaikki tehokkaita kodin korjaustoimenpiteitä niskakipu. Et kuitenkaan saa hiertää näitä balsamia kaulaan tai alueelle. Nämä ovat hellävaraista hierontaa varten, koska niiden piparminttujen määrä on todella lämmin ja voi antaa sinusta tuntuvan polttamisen, kun hierotaan voimakkaasti.

21. Älä lopeta:

Älä tule laiskaksi ja toimettomaksi, kun sinulla on niska-ärsytys, sillä yksi paikka vaikuttaa sinuun vieläkin enemmän. Varmista vain, että olet hyvin aktiivinen, älä vain kourista kärsimättä tekemällä raskaita askareita. Sinun ei pitäisi vain jäädä yhteen paikkaan siirtämättäsi kaulaa ollenkaan, koska kaulan kapenevat.

22. Silmätason työ:

Koti Remedies For Neck Pain - Eye Level Work

On erittäin tärkeää, että et katso alaspäin ja pidä vain niskasi ja selkää suorana, kun työskentelet. Työskentely pitkiä tunteja katselemalla tai katselemalla voi aiheuttaa huonoja vaikutuksia niskaan ja sinulla voi olla myös voimakkaita niskaukkoja. Tämä kärki ei koskaan tue saada enemmän niskan rasitusta.

23. Cayenne Pepper:

Koti Remedies For Neck Pain - Cayenne Pepper

Tämä on yksi tehokkaimmista ja suosituimmista niskakipu-home-korjaustoimenpiteistä. Tässä on kipua lievittäviä ja tulehdusta aiheuttavia ominaisuuksia, ja voit käyttää sitä helpottamaan selkäkipuja. Paista muutama cayenne-pippuri ja vie ne sitten puuvillakankaalla ja paina sitä kaulan alueelle hieman helpottamiseksi. Sinun on tehtävä tämä ainakin kolmesti päivässä.

24. Pidä selkä suora:

On havaittu, että joissakin tapauksissa, kun ihmiset eivät pidä selkärankaa suoraa ja pystyssä, se aiheuttaa jonkin verran vakavia kaulakivua. Selkärangan pitäminen suorana ja tasaisena voidaan sanoa olevan yksi parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä niskakipu.

25. Jooga:

Koti Remedies For Neck Pain - Yoga

Joogalla on korjaus kaikille häiriöille ja erityisesti Surya Namaskar -järjestelmä on erittäin hyvä niskakipuille. Heillä on erityisiä asentoja, jotka vähentävät niskakipuja asianmukaisen venytyksen ja asentojen avulla.

Niskakipu on hyvin yleistä ihmisten kiireisessä elämässä nykymaailmassa. Edellä mainitut ovat melko paljon kodin korjaustoimenpiteitä niskakipu, jonka voit aloittaa seuraavan kerran, kun olet kärsinyt.

Leave A Comment

26 − = 16