Top 20+ Paras matkailukohde vierailulle Ahmedabadissa

Gujaratin pääkaupunki Ahmadabad on Intian suosittu matkailukohde. sitä kutsutaan myös "Intian Manchesteriksi", koska satoja liinavaitoja esiintyy. Ahmadabadin matkailukohde on ihanteellinen sekoitus nykyajan muinaista perintöä ja elävöittämistä.

Ahmadabad, Gujaratin tila on menneisyyden kaupunki. Tämä paikka on rakennettu viime vuosisatoilta. Koe kaunis järvet, historialliset monumentit, temppelit, moskeijat ja museo. Se on Intian helmen paikka. Kun historioitsijat haluavat vierailla täällä, ihmiset, jotka eivät ole kirjoittaneet innoissaan, varmasti ovat innoissaan katsomassa niitä. Turistit, jotka haluavat tutkia enemmän ja enemmän, pitäisi käydä tässä paikassa ja tulevat tuntemaan mahtavia tosiasioita menneisyydestä.

Kaunis Ahmedabadin matkailupaikat:

Tämä artikkeli on antanut luettelon parhaista ja kauneimmista matkailukohteista vierailla Ahmedabadissa, joka varmasti houkuttelee ja tekee sinut onnelliseksi koko matkanne.

Uskonnolliset paikat:-

Viime aikoina Ahmadabad on suurkaupunki eikä unohda sen perintöä. Rakennetut uskonnolliset paikat eivät ole vain palvontapaikka, mutta rikas taiteessa ja kulttuurissa, historiassa ja rikkaassa arkkitehtuurissa. Tärkein uskonto on hindulaisuus, mutta myös muita uskontoja noudatetaan tässä kaupungissa. Paikat ovat vierailun arvoisia ja varmasti hämmästyttää sinua.

1. Ahmed Shahin moskeija: turisti Places To Visit In Ahmedabad

Ahmed Shahin moskeija on tämän kaupungin vanhin moskeija, jonka Sultan Ahmed Shah laskutti 1414-luvulla. Kuten historia kertoo, moskeija on rakennettu vain kuninkaan ja kuninkaan miesten palvomaan. Se sijaitsee kuuluisan Bhadran linnoituksen lounaispäässä.

2. Bhadrakalin temppeli:

Bhadrakalin-temple_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Tämä temppeli laskutti hallitsija Aazam Khan. Tämä temppeli rakennettiin Bhadra Fortin sisään.
Kuten taide kulkee, temppeli rakennettiin keskiajalta Maratha. Tämä on eräs erinomaisista turisti paikoista vierailla Ahmedabadissa.

3. Rani Siprin moskeija:

Rani-sipris-mosque_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Tämä on rakennettu vuonna 1514 A.D. Rani Sipri, begum Mehbub Begada. Ja tämä moskeija sekoittaa hindulaista ja islamilaista tyyliä. IT sijaitsee kaupungin kaakkoisosassa. Älä jätä tätä historiallista Ahmadabadin matkailukohteita tutustumiseen nähtävyyksiin.

4. Sidi Saiyad Jali:

Sidi-saiyyed-jali_best-turisti-paikoissa-to-vierailun-in-ahmedabad

Tämä moskeija on kuuluisa ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan. Se sijaitsee lähellä kuuluisaa Lal Dawazaa. Kuten nimestäkin käy ilmi, vankila (ikkunat) on kehystetty 10 puoliympyrän muotoiseen rakenteeseen ja on myös kuuluisa erinomaisesta kivirakenteestaan.

5. Akshardhamin temppeli:

Akshardham-temple_best-turisti-paikoissa-to-vierailun-in-ahmedabad

Temppeli on upea näköala, joka antaa Gujaratin taidetta ja tyyliä.
Sijaitsee Gandhi Nagarissa, jossa vierailee vuosittain noin 2 miljoonaa kävijää. Temppelin sisäpuolella voimme todistaa lordi Swaminarayanin idoli.

6. Swaminarayan temppeli:

Swaminarayan-temple_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Tämä temppeli vierailee turisteilla ympäri maailmaa. Rakennettu 1800-luvulla, Kalupur on maailmankuulu temppeli ja on monia offshoots kaikkialla maailmassa kaikissa suurimmissa kaupungeissa maailmassa. Temppeli ylpeilee sen hienoista puukirkkoista.

7. Hutheesing Jainin temppeli:

hutheesing-Jain-temple_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Kaupungin Jain-temppeli rakennettiin vuonna 1850. Temppeliä rakensi vähittäiskaupassa toimiva Sheth Hatheesing ja se oli omistettu 15. Dharamnathille tai Jain Tirthankarille. Tämä on yksi kuuluisimmista turisti paikoista vierailla ahmedabad.

Gardens:-

Meillä on kauniita ja ihastuttavia puutarhoja lähellä Ahmadabadia. Nämä kaikki ovat eniten vierailevia matkailukohteita ahmedabadissa.

8. Victoria-puutarha:

the-Victoria-garden_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Tämä puutarha on iloinen ja hauska paikka kaupungissa. Sijaitsee Bhadra Fortin eteläisellä kulmalla. Nähtävyydet tässä paikassa on erittäin kaunis kaikille matkailijoille.

9. Law Garden:

Top 20+ Paras matkailukohde vierailulle Ahmedabadissa

Tämä puutarha on kuuluisa paikka Gujaratin hienoihin käsityötaitoihin ja perinteisiin asuihin. Ja nämä mielenpuhallusmateriaalit myydään haukanviljelijöillä heidän nöyrän käyttäytymisellään, ja meillä on myös tilaisuus neuvotella tavoin Kolkata-markkinoilla.

10. Bal Vatika:

Bal-vatika_best-turisti-paikoissa-to-vierailun-in-ahmedabad

Kuten nimestä ilmenee, bal tarkoittaa lapsia ja vatika tarkoittaa puutarhaa. Puutarha sijaitsee Kankarin järven rannalla. Lapset nauttivat itseään ja saavat helpotusta opinnoistaan, jotka maksimaaliset lapset ovat tylsistyneitä.

11. Huvipuistot:

huvi-parks_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Kuten kaikilla muillakin kaupungeilla, Ahmadabadilla on myös huvipuisto. Joka päivä ihmisjoukot käyvät tätä paikkaa pitkin ja nauttivat niistä. Se on yksi vierailevista ahmedabad-matkailukohteista, jotka nauttivat paljon.

12. Shanun vesipuisto:

shankus-vesi-park_best-turisti-paikoissa-to-vierailun-in-ahmedabad

Tämä puisto sijaitsee Mehsanan valtatiellä, 60kms päässä Ahmadabadista, on suurin ja varhaisin vesipuisto koskaan rakennettu Euraasiassa. Mitään muuta vesipuistoa ei ole kaunista kuin tämä ja yksi ahmedabadin jännittävimmistä turistipaikoista.

Katso lisää:  Matkailuneuvot Gujaratissa

Lakes:-

Ahmadabadin järvet ovat hurmaava näköala. Lintujen ääni, kirkas sininen vesi ja vehreys lumoavat silmiin katsojien silmissä.

13. Chandolan järvi:

chandola-lake_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Sijaitsevat Dani Limda Road, Chandola järvi ei ole luonnollinen järvi. Chandolan järvi on vesisäiliö, joka hyödyttää Ahmadabadin ihmisiä. Chandolan järven vettä on käytetty erilaisiin teollisiin käyttötarkoituksiin ja irrallisia etuja. Ahmedabadin Mughal Sultanin vaimo, nimeltään Tajn Khan Nari Ali, hyvitetään järven rakentamisesta.

14. Kankariajärvi:

Kankaria-lake_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Rakennettu Sultan Qutab-Udin järvi on 34 eri puolia siihen ja se pystytettiin vuonna 1451 A.D. Koska ihmisen järvi se sijaitsee Ahmedabadin kaupungin eteläosassa. Ihmiset uskovat, että Kankaria-järvi oli ennen vieraillut Mughal-keisari Jahangir ja hänen kaunis vaimonsa Empress Noor Jahan.

Katso lisää:  Rajasthanin matkailupaikat

Wildlife Sanctuaries:-

Ahmadabadin sanotaan palvelevan monenlaista eläimistöä. Harvinaisia ​​lintulajia ja eläimiä löytyy täältä:

15. Nalsarovar Bird Sanctuary:

nalsarovar-lintu-sanctuary_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Sijaitsee 70 km etäisyydellä Ahmadabadista, joka on koskematon kartta, joka palvelee muuttolintuja. Kasvitieteilijöiden mukaan linnut lentävät Siberiasta talveksi Intiassa. Järvien vesi on väriltään kristallinsininen.

16. Kamla Nehru -eläkkipuutarha:

Kamla-Nehru-eläintieteell-garden_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Kankariajärven lähellä sijaitseva albinoeläinten, lintujen, matelijoiden ja nisäkkäiden talo. Tämä on paikka, jossa kaikki linnut ja eläimet suojeltiin turvallisesti hallitukselta ahmedabadissa.

Katso lisää:  Nähtävyydet Arunachal Pradeshissa

17. Rann of Kutch Desert Wildlife Sanctuary:

the-Rann-of-KUTCH-aavikko-villieläinten-sanctuary_best-turisti-paikoissa-to-vierailun-in-ahmedabad

Kuuluisat kaikkialla maailmassa tämä paikka todistaa eläimistön eläimistöä. Linnut, kuten larks, warblers, quails, falcons, harriers löytyvät. Eläimiä, kuten saksaa, kissoja, intialaisia ​​kettuja ja intialaisia ​​villihevosia löytyy.

18. Sabarmati Ashram:

Sabarmati-Ashram_Best-Tourist-Places-To-vierailu-In-Ahmedabad

Sabarmati Ashram, joka tunnetaan myös nimellä Gandhi Ashram, on eräs Ahmedabadissa näkyvistä paikoista. Paikka oli kerran Mahatma Gandhin koti, joka tunnettiin myös nimellä "Nation isä". Sabarmati Ashramilla on suuri historiallinen merkitys ja vierailevat historioitsijoiden kautta ympäri maailmaa. Siellä on myös museo, jossa on taloja, kirjeitä ja muuta Mahatma Gandhin omaisuutta. Käy Sabarmati Ashram kerran vierailunne aikana kunnioittamaan tätä suurta Intian vapaus taistelija.

19. Teen Darwaza:

teini-darwaza_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Teen Darwaza on täydellinen sekoitus indo-islamilaiseen arkkitehtuurityyliin. Se on yksi kuuluisimmista turistikohteista Ahmedabadissa. Tämä maamerkkirakenne rakennettiin vuonna 1411 AD Sultan Ahmed Shah. Teen Darwaza oli strategisesti sijoitettu kuuluisan Bhadran linnoituksen viereen ja toimi pisin ja vanhin yhdyskäytäväksi kaupunkiin. Yksi Teen Darwazan ainutlaatuisista tosiseikoista on ikuisen lampun läsnäolo eräässä päärakennelmassa olevasta onkosta. Lamppu on palanut jatkuvasti yli 500 vuotta. Tämä perinne on ollut muslimi-perhe. On kuitenkin myös legenda, joka yhdistää lampun valaistuksen Jumdess Lakshmiin.

20. Leija-museo:

leija-museum_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Vierailu Kite-museoon Ahmadabadissa on kiehtova kokemus jokaiselle matkustajalle. Se on ainutlaatuinen museo, joka on myös tunnettuja Ahmedabadin matkailukohteita. Kite-museo on perustanut Bhanubhai Shah ja omistaa vertaansa vailla oleva valikoima valikoivia leijoja, jotka itse rakensivat. Jokainen leija tässä museossa on ainutlaatuinen käytettävien värien, koon tai materiaalin kannalta.

21. Adalaj Step Well:

Adalaj-askel-well_best-turisti-paikoissa-to-käydä-in-ahmedabad

Kuivana alueena alueella on useita askelkaivoja, jotka toimivat ainoina vesilähteinä ihmisille. Tästä syystä Gujaratin kansa koristeli näitä rakenteita ornately. Adalaj Step Well on yksi tällainen rakenne, joka on myös yksi tärkeimmistä paikoista vierailla Ahmedabadissa. Tämä vesilähde rakennutti Rudabai vuonna 1499. Adalaj Step Well on kaunis rakenne, jossa nostetaan alustoja ja gallerioita. Kaivoon kaiverretut geometriset kuvitukset ja hahmot ovat silmänhoitoa. Lisäksi paviljongit kannattavat veistetyt pylväät peitetään diffuusiolla, mikä tekee siitä ihanteellisen lepopaikan.

Ennen kuin lähdet matkaan tähän kauniiseen kaupunkiin, pyydämme sinua seuraamaan alla olevia vinkkejä.

1. Puhu valtuutetulle asiamiehelle saadaksesi lentolippusi, junalippusi tai bussimaksut kilpailukykyiseen hintaan.
2. Vie aina oma vesi
3. Älä maksa rahaa touts ja kerjäläiset
4. Napsauta paljon kuvia
5. Nauti aikaasi

Leave A Comment

− 8 = 2