Top 15 Wildlife Sanctuaries Intiassa Tyylit elämässä

Intiassa on laaja valikoima vehreyttä ja metsäalueita. Kuitenkin lisääntynyt salametsästys ja muut luonnonmullistukset, kuten tulvat ja lisääntyminen veden suolapitoisuuden ja muiden syiden vuoksi, ovat johtaneet useiden lajien lintujen ja muiden eläinlajien tuhoamiseen. Joitakin lajeja on sanottu olevan uhanalaisia, ja joissakin lajeissa on jo kuollut, jotka ovat olleet melko suosittuja tällä osa-alueella. Useampia sammakkoeläinten lajikkeita kuten annamalai-sammakkoa ja Anamudi-sammakoita sanotaan olevan jo vähentynyt liikaa. On myös muita lajeja, kuten Nilgiri Tahr ja Gharial, jotka ovat nyt säilyneet eräillä metsäalueilla.

Alla on Top 15 Intian pyhäkköä, jotka ovat erittäin suosittuja.

1. Kaziranga National Park:

villieläimet suojelualueet-in-india_kaziranga-national-park

Tämä sijaitsee Assamin Brahmaputra-joen rannalla. Tämä on suosittu pyhäkkö, jossa löytyy useita hirvieläinten, tiikerien, villisikoiden ja jopa elefanttien lajikkeita. Tämä on suosittu myös sammakkoeläinten ja lintujen lajien useille lajikkeille. Tämä on makean veden virtauksia ja myös suota peuroja on suosittu eläin täällä.

2. Bandipurin kansallispuisto:

villieläimet suojelualueet-in-india_bandipur-national-park

Tämä on muutaman kilometrin päässä Mysoresta ja myös muutaman kilometrin päässä kuuluisasta Bangaloresta. Tämä on suosittu paikka, joka säilyttää useita luonnonvaraisten eläinten ja sammakkoeläinten lajeja. Myös suuria järviä täällä ja vehreys, joka on suosittu nähtävyys monille ihmisille. Henkilö voi myös löytää Himalajan macaws ja muut linnut täällä kuten varpuja ja viiriäisiä.

3. Bandhavgarh National Park:

villieläimet suojelualueet-in-india_bandhavgarh-national-park

Tämä on suosittu paikka, jossa henkilö voi löytää peuroja. Tämä on suosittu myös pienille puroille ja järville. Rehevän vehreyden vetovoima on ihmisille, jotka haluavat seurata lintuja ja monet lentävät lajit tulevat tähän metsäalueeseen, kuten flamingot ja monet värikkäät papukaiut.

4. Kumarakom Bird Sanctuary:

villieläimet suojelualueet-in-india_kumarakom-lintu-pyhäkkö

Henkilö voi löytää rehevän vehreyden ja Brahminy Kite täällä luonnollisessa elinympäristössään. Henkilö voi myös tehdä venematkoja täällä tai oleskella veneiden talojen kanssa. Waterfowl on myös melko yleinen täällä ja heronia. Tämä on erittäin suosittu paikka Egretsille ja Himalajan Storksille.

5. Gir Sanctuary:

villieläimet suojelualueet-in-india_gir-pyhäkkö

Tämä on paikka, jossa henkilö voi löytää useita luonnonvaraisten peuroja lajikkeita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tämä on Gujaratin osavaltiossa ja siellä on myös muutamia järviä, jotka sijaitsevat vierekkäisillä alueilla. On joitain puistoalueita, joilla lintuja säilytetään myös luonnollisessa elinympäristössään. Tässä on myös useita Kraitsin ja muiden reptilian lajikkeita.

6. Narcondam Wild Life Sanctuary:

villieläimet suojelualueet-in-india_narcondam-villieläinten-Sanctuary

Tämä on pieni saari Andamanissa ja Nikobarissa. Tässä on useita lintulajia, jotka löytyvät. Tällä alueella on myös vehreä vehreys ja luonnonkaunis näkymä ihmisille. Täällä on myös järvialueita, joissa voi nähdä erilaisia ​​vesieläimiä.

7. Keoladeo Ghanan kansallispuisto:

villieläimet suojelualueet-in-india_keoladeo-Ghana-national-park

Tämä on suosittu Rajasthanin osavaltiossa, ja monet ihmiset haluavat nähdä lintujen lajien, jotka elävät luonnollisessa elinympäristössään täällä. Alueita ja makean veden vesistöjä lähellä olevat järvet ovat myös siellä, missä on joitain sammakkoeläimiä ja muita vesieliöitä.

8. Sultanpur Bird Sanctuary:

villieläimet suojelualueet-in-india_sultanpur-lintu-pyhäkkö

Tämä on suosittu metsäalue, jonka Gurgaon hallitus on säilyttänyt. Siellä on makeita vesivirtoja ja järviä, joissa voi nähdä useita lajien lajia.

9. Krishna Wild Life Reserve:

villieläimet suojelualueet-in-india_krishna-villieläinten-rahastoon

Tämä on Andhra Pradeshissa ja on mangrove-alue. Tämä on myös erittäin suosittu paikka sen erilaisia ​​eläimiä, kuten flamingoja, viiriäisiä ja hirvieläimiä. Henkilö voi nähdä myös villisikoja ja kavoja täällä.

10. Penchin kansallispuisto:

villieläimet suojelualueet-in-india_pench-national-park

Tämä on Madhya Pradeshissa. Tämä on kuuluisa vehreästä kasvistaan. Henkilö voi ajaa autoilla täällä ja myös nähdä eläimet luonnollisissa elinympäristöissään. Suosituimpia tiikerit, leijonat, gepardit ja pummat ovat varsin suosittuja. Villisikoja ja Hyenoja löytyy täältä.

Katso lisää:  Kansallispuistot Intiassa

11. Chinnarin kansallispuisto:

villieläimet suojelualueet-in-india_chinnar-national-park

Suosituimmat lajit ovat krokotiilit, jotka ovat Muggar. Tämä on suosittu myös Nilgiri Tahrille. Henkilö voi myös löytää mädän peuroja täällä ja myös monenlaisia ​​lintulajeja. Tämä sijaitsee Länsi-Ghatissa.

12. Bandhavgarh National Park:

villieläimet suojelualueet-in-india_bandhavgarh-national-park-Madhya-Pradesh

Tämä on suosittu alue Madhya Pradeshissa, jossa henkilö voi löytää tiikerit ja pummat luonnollisessa elinympäristössään. Tämä on ollut suosittu hanke maan hallitukselle. Myös pieniä järviä on makean veden virtauksia ja muita viereisiä viheralueita.

Katso lisää:  Bird Intia Intiassa

13. Khangchendzongan kansallispuisto:

villieläimet suojelualueet-in-india_khangchendzonga-national-park

Tämä on Sikkimissä ja on suosittu monenlaisista eläimistä, kuten Punainen panda, luonnonvaraiset levyt, tiikerit ja myös leijonat. On olemassa myös joitain lintuja ja muita sammakkoeläimiä, jotka löytyvät täältä.

14. Ranthambore National Park:

villieläimet suojelualueet-in-india_ranthambore-national-park

Tämä on Rajasthanilla ja on erittäin suosittu alue. On rehevän vehreyden ja myös lukuisia villieläimiä, joita voidaan nähdä täällä. Yksi suosituimmista ovat tiikerit. Tämän sanotaan olevan suurin pohjoisten alueiden tiikereistä. Tämä on myös kuuluisa lajinsa ja muiden matelijoiden lajeista. On myös lintuja, kuten macaws, viiriäisiä ja muita lajikkeita sammakoita, jotka voidaan nähdä järvien vieressä olevilla alueilla.

Katso lisää:  Luettelo uhanalaisista eläimistä Intiassa

15. Manas Sanctuary:

villieläimet suojelualueet-in-india_manas-pyhäkkö

Tämä on Assamissa, ja se on erittäin suosittu paikka monille ihmisille, jotka haluavat nähdä eläimiä luonnollisissa elinympäristöissään. Henkilö voi urheilu erilaisia ​​Himalajan lentäviä lajeja täällä ja myös matelijoita. On myös joitain alueita, joilla henkilö voi nähdä krokotiilejä ja muita sammakkoeläimiä, jotka ovat lähellä makean veden järviä. Siellä on myös eläimiä kuten Golden Langur ja villisikoja, jotka ovat nähtävissä täällä. Muita uhanalaisia ​​kilpikonnatyyppejä on nähtävissä täällä. Tämä on hyvin suosittu assam hallinnon projekti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

4 + 2 =