Top 15 Uusi-Seelannin matkailukohteita Tyylit elämässä

Uusi-Seelanti on hämmästyttävän fotogeeninen maa, joka antaa turisteille upeat näkymät. Saarilla on tiheät metsät, vuoret, rannat, jäätiköt jne. Maa yhdistyy perinteiseen maorikulttuuriin sekä kaupunkien kosmopoliittisiin kaupunkeihin, viehättäviin kyliin ja neitsytomaaseen. Rakkaalla saarivaltiolla on jotain tarjottavaa kaikille.

Kuuluisia ja kauniita Uuden-Seelannin paikkoja:

Meidän on tarkasteltava parhaita Uuden-Seelannin paikkoja.

1. Christchurch:

Uusi zealand tourist places

Christchurch on toiseksi suurin kaupunki Uudessa-Seelannissa. Se on erittäin kehittynyt liiketoiminnan näkökulmista. Meri yhdistyy kansainväliseen kauppaan, viihde-, ostospaikkaan, jossa matkailijoille on tarjolla parhaita virkistysmahdollisuuksia. Christchurch on kaupunkialueella vain ei tarjoa kaupungin elämää, mutta se toimii myös polku rantoja ja vuoria. Christchurch tarjoaa Uuden-Seelannin parhaita.

2.Milford Sound:

Milford-sound_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Milford Sound on yksi suosituimmista matkailijoiden nähtävyyksistä Uudessa-Seelannissa. Se sijaitsee pohjoiseen ja on käytettävissä Fiordlandin kansallispuistoon. Tämä paikka antaa hämmästyttävä rannikko näkymä sen kauniit huiput ja vesi on tummansininen. Alue on siunattu usein sateita, jotka parantavat tätä South Island kauneutta ja vesiputouksia virtaavat alas kallioita kauniisti.

3. Bay of Islands:

bay-of-islands_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Bay of Islands on romanttinen matkailukohde. Alueella on 144 saarta ja joitain suojaisia ​​lahtia ja hiekkarantoja. Olet todennäköisesti todistamassa suurta määrää meren eläimiä, kuten valaita, delfiinejä ja iso marliini. Nämä ovat syitä, miksi ihmiset rakastavat tulla. He purjehtivat purjeissa, suurilla risteilyillä ja ottavat takaisin todella mieleen jääviä muistoja.

4. Rotorua:

rotorua_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Rotorua on tunnettu matkailualue Uudessa-Seelannissa. Se on erottuva kulttuuri tunnetaan Maori, joka oli pitänyt matkailijat hämmästynyt jokaisen vierailun kaupunkiin. Alkuasukkaat ovat melko ystävällisiä ja ne ehdottomasti auttaisivat sinua kiertueesi. Taiteelliset taidot, jotka heijastavat kulttuurikohteita, ovat epäilemättä syy, miksi tämä kaupunki on niin tärkeä Uudessa-Seelannissa.

5. Tongariro National Park:

tongariro-kansallinen-park_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Tongariro oli ensimmäinen kansallispuisto, joka rakennettiin Uudessa-Seelannissa. Puistossa on monipuolinen ekosysteemi, johon kuuluu järviä, lääkekupleja, metsiä, aavikkoa kuten tasangoilla ja jopa tulivuoria. Voit aloittaa trekkingin Whakapapan luontokeskuksesta ja nähdä myös Taranaki Fallsin, joka on kolmen tunnin matkan päässä.

6. Auckland:

auckland_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Auckland on pääkaupunkiseudun kaupunki, joka sijaitsee Uuden-Seelannin pohjois-saarella ja jolla on suuri määrä väestöä kaupungissa verrattuna muihin täällä oleviin kaupunkeihin. Turistit nauttivat Uuden-Seelannin kaupunkipuolesta ja myös maisemat ovat kauniita ja yhdessä jännittävän kaupungin elämää. Auckland on paikka, jossa matkailijat haluaisivat pudota heidän jokainen vierailunsa Uudessa-Seelannissa.

7. Coromandelin niemimaa:

Coromandel-peninsula_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Coromandel Peninsula on ranta, joka on kuuluisa saaren paikallisten keskuudessa ja myös vierailijoiden keskuudessa, jotka tulevat tänne nauttimaan kuumimmista veden lämpötiloista, jotka nousevat jopa 60 celsiusasteeseen. Kuumat lähteet ja hiekkarannat ovat hyvää aikaa rentoutumiseen ja kävijät virkistävät ja virkistävät itseään ja nauttivat hyvistä rantaurheilusta.

8. Franz Josef Glacier:

Franz-Josef-glacier_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Franz Josef Glacier sijaitsee Länsi-Westlandin kansallispuistossa lounaaseen ja on hyvin kaikkien matkailijoiden saatavilla. Vierailijat saavat käydä jopa jättimäisen jäätikön jalkain, ja jotkut jopa ottavat helikopterin ja saavat parhaan kuvan jäätiköstä. Tämä, yhdessä Fox Glacier South Westland on kaksi houkuttelevinta turistien "spots.

9. Wellington:

kumisaapas City at dusk from Mount Victoria

Uuden-Seelannin pääkaupunki on Wellington. Se on klusteroitu pohjoisen saaren pohjalle. Paikka on kaunis ympäristö, jossa kaupungin paras elämä, rakennukset ja monumentit sekä jopa taiteet ja kulttuuri. Te Papa -museo on pakko käydä täällä suurilla näytöillä menneisyyden tarinoita. Yöelämä on hämmästyttävän ylellinen, jossa voit pysyä kaupungin kanssa ja nauttia hyvää ruokaa, juomia, musiikkia ja tanssia.

10. Canterbury:

Talvi sunrise looking across the Tasman River towards Aoraki / Mt Cook covered in snow, Mackenzie Country, Canterbury, New Zealand - stock photo, canvas, fine art print

Canterburyn suurin nähtävyys on Mt Cook, joka on Uuden-Seelannin korkein huippu. Toisaalta vuori on 3 754 metriä korkea, kun taas toisaalta on syvä merenalaisia ​​kaivoksia pois Kaikouran rannikolla, joka on suuri nähtävyys valaat, delfiinit ja sinetit. Christchurch ja Timaru ovat naapurikuntien kaupunkeja. Sinulla on todennäköisesti aiemmin vanhanaikaisia ​​kulttuuriperintöä ja kulttuuria.

Katso lisää:  Kiina Tourist Places

11. Westland Tai Poutinin kansallispuisto:

Westland-tai-poutini-kansallisen park_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Tai Poutini Nation Park sijaitsee Etelä-saarella. Se perustettiin vuonna 1960, jonka pinta-ala oli 1175 km². Franz Josefin ja Foxin kuuluisat jäätiköt sijaitsevat puiston tiloissa. Puistossa voit metsästää peuroja, säämiehiä ja tahraa. Helikoptereilla ja metsästysalueilla on myös mahdollisuuksia.

12. Marlborough:

marlborough_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Marlborough on kuuluisa viinitarhoistaan. Voit tutustua sen historiaan ja käydä läpi myös luontoa. On delfiinejä, sinettejä, pieniä pingviinejä sinisessä, natiivikello-lintu ja jotkut muut lintulajit koko alueella ja myös meren elämää pyhäkössä.

Katso lisää:  Ranska Matkailupaikkoja vierailulle

13. Sky Tower:

sky-tower_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Sky Tower toimii havainnointi- ja teletekniikkana. Torni on rakennettu huipputekniikan tiloilla ja se on noin 328 metriä pitkä, mikä tekee siitä suurimman vapaasti seisovan rakenteen koko eteläisellä pallonpuoliskolla. Sky Tower on ikivanha rakenne Aucklandin horisonttiin. Torni antaa parhaan kuvan Orbit-revolving-ravintolasta, joka on noin 80 km: n päässä rakennuksesta.

14. Abel Tasmanin kansallispuisto:

Abel-Tasman-kansallisen park_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Abel Tasmanin kansallispuisto sijaitsee eteläisen saaren pohjoisimmassa kärjessä. Ihmiset nauttivat vaelluksesta täällä. Kuljetettavat ajoneuvot ovat veneitä, jalkoja tai pieniä koneita, mutta matka on kokemuksen arvoinen. Kun käydään vuoristoisella maastossa, sinisiä pingviinejä, kyyhkysiä, wekoja ja muita harvinaisia ​​lintuja voi jäljittää tässä.

Katso lisää:  Kreikan matkailupaikat

15. Napier Art Deco:

Napier-art-deco_new-Seelanti-turisti-paikkoja

Napier on pieni kaupunki Hawke's Bayssä. Se on tunnettu art deco -arkkitehtuurista. Kaupunki tuhoutui kokonaan vuonna 1931 tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen. Tulevat kävijät saapuvat Napierhun joka helmikuussa Art Deco Weekendin aikana. Se on tärkeä kulttuuritapahtuma syntyperäisille.

Leave A Comment

9 + 1 =