Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Perinteinen Intialainen on aina ollut innokkaasti pukeutunut ylellisyys ja kauneus ja mikä parempaa tapaa sanoa Intian kuin tavallinen vaatekappale, vain yksi, kääritty strategisesti kehosi ympärille sopivaksi. Tämä on yksinkertaisen ja kauneuden saree ja sen juuret, ihailemme, että modernisoitu Intian, sivu 3 tähteä, ovat edelleen sidoksissa niiden juuret.

näyttelijä in saree

Pitkän taakse, mummomme seepian kuvissa, näimme, kuinka saree sitten oli ainoa kuluminen, johon kukaan olisi mukana. Päivät ovat muuttuneet. Moderni-intiaanit ovat ottaneet länsimaisen kulttuurin, pukeutuneet eri tavalla ja silti on hämmästyttävää tietää, että he pitävät kulttuurisista juuristaan ​​huomioon heidän kauneutensa. Siksi laatiimme luettelon kaikista ajoista, jolloin näimme nämä toimijat vetämään parhaimmillaan ympärillään olevan saree-.

Näyttelijä Sareessa:

1. Soft Look:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Kangana Ranaut on aina tyytyväinen siihen, että hänen villisukat ovat puhaltavat tuulessa, kun hän kantaa itsensä helposti ja miellyttää. Mutta on ihme nähdä Kanganan sulkeutumaan hänen harjastaan ​​ja siirtyä tähän kauniiseen saree-kappaleeseen. Vaikka kauniin georgette-pusero valkoisella nauhalla varustetussa yksityiskohdassa varastaa silmämme, puolet saree, jota hän ympäröi itsensä, näyttää upealta. Se on sekoitus makea persikka vaaleanpunainen huurrettu beige näyttää. Kultaisen zari-yksityiskohdat näyttävät täydellisesti paikallaan.

2. Heavy Sequins:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Et ole koskaan kokenut kimalluksia enemmän kuin ennen. Se, että nämä kipinät herättävät ulkoasua mutta säilyttävät samalla armon koskemattomana Bipasha Basussa, on itsessään ihme. Yleensä kipinät ovat kovaa ja häikäisevät kukat, jotka on vuorattu timantilla, kuten zari, loistavat korkealle, mutta saree alastomainen ilme yhdistyy täydellisesti ihon kanssa ja luo täydellisen paketin. Sareen kaltainen saree ehdottomasti tekisi päitä kääntymäksi kävelemässä juhlissa.

3. Kukkapenkki:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Tässä on suuri ilme, ei liian ekstravagantti eikä liian raitti, vain täydellinen yhdistelmä nuoruutta ja feminismi yhdistettiin yhteen. Tämä Sabyasachi saree kuluu nuoresta ja kauniista Shraddha Kaporista, joka esittelee itsessään kauniin vesileiman, joka on väriltään raikas, beige ja vaaleanpunainen. Sareen on kaunis kultainen ja musta zari-yksityiskohdat, joka on sekä tavallinen että samanaikaisesti lausunto. Voit vapaasti tehdä tämän saree lausunto pala cocktail party tai yksinkertainen puutarha picnic.

4. Neon-värit:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Tämän kauden sävy on kirkas, eloisa ja arkistoida värejä, jotka menevät pop- ja muotikuvakkeeseen Priyanka Chopra vain voinut jättää huomiotta trendin. Tässä näemme kauniin yhdistelmän neonvärejä, jotka perustuvat iloisesti toisiinsa. Sareen runko on ihana neon-kalkki vihreänä, kun sareen raja on pehmeässä korallinoranssissa. Pairing tämä sifonki kanssa tylsää harmaa pusero, saree on myös kaunis valkoinen kuohuviini ääriviivat lisätä ulkoasua.

5. Samppanja Saree:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Vielä toinen kauden väri on raitis ja tyylikäs beige ja alastomainen väri, ja siksi Sridevi päätti käyttää tätä ihania sareeä SIIMA-palkinnoksi. Sareen on samppanjaa alastomainen väri, jossa on kaunis kultainen helmillä oleva raja. Sareen loppupuolella on kaunis sininen viiniköynnöksen muotoinen muotoilu, kun taas yläosassa on esineitä embellishments. Kukkatehtävä vain parantaa ulkonäköä.

6. Glitters:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Vidya Balan on kaunis nainen, joka on kooltaan ja silti kantaa sitä ylpeänä ja siksi, kun tulimme tämän kuvan hänelle, meidät lumoutuivat nähdäkseen kuinka rennosti hän kuljetti rikas violetti saree. Sareen on ihana glitter-kuviot edessä ja rajojen yli. Saree on erinomainen puolueen näköiseksi ja olisi ehdottomasti menossa hyvin ylös hiusten kanssa.

7. Angelic White:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Tässä on Zarine Khan, joka näyttää ehdottomalta komealta tässä mahtavassa valkoisesta sareeistä, joka on tehty puhtaasta sifonista. Saree on kevyt ja iloinen, ja siinä on itsessään yksityiskohtainen kuvioitu kukkakuva. Valkoinen on yksi väri, joka sopii jokaiseen muuhun tilaisuuteen, posh-juhliin tai hääkuviin tai ehkä surun hautajaisiin. Kuitenkin tämä saree valkoinen tekisi hieno puolue tai häät näyttää sen moitteeton kellertävän valkoinen. Ruusut, jotka on tehty ja ommeltu, lisää ulkoasua, samoin kuin kaula-aukon kaula-aukko.

8. Pretty in Pink:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Mikä on yksi feminiininen väri, joka on ylpeä ja samalla täynnä feminismia. Saree on upea vaaleanpunaisella pehmeällä koristetulla taideteoksella, joka muodostaa itselleen kauniin kuvion. Ulkona, raja-alueella saree on tehty ihana timantti nastat ja helmillä ulkonäkö. Muut saree, Katrina Kaif varastaa näyttelyn hänen upea ulkonäkö.

9. Mustavalkoinen tarjous:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Nargis Fakhri on toinen tuoreista kasvoista, joita B-town tarjosi meille ja täältä näemme, että tämä ylellinen kauneus näyttää yhä häikäisevältä ainutlaatuisella tavallaan kuvitteellisella tavalla. Hänen ruumiinsa ympäröivässä saree-näytössä tämä näyttelijä esitteli upeita kuvia. Raja-alueella on kaunis kultainen sisustus, jossa paras saree musta. Valkoinen osa kauniissa kukkakuviossa.

10. Sober Sequins:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Anushka Sharma näytti kauniilta hänen esiintymisensä aikana, missä hän sekoittui juhliin ja raittiina samanaikaisesti häikäisevän rajan kanssa. Beige saree kauniita paljetteja, saree on koralli vaaleanpunainen ja pop keltainen.

11. Cool Shades:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Kauden viileä sävy on aina vastaava, ikivihreä musta ja Sonakshi Sinha tietää kuinka tehdä meidät pään päältä korkokenkiä tällä komealla sarjalla saree. Saree on musta ja kirkkaan vaaleanpunainen rajaus sekä yhtä ihana muotoilu, jonka päällä on himmeä beige.

12. Embellished Look:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Shilpa Shetty on aina tunnettu herättävästä ulkonäöstä ja täällä hänellä on yksi hänen parhaimmistaan ​​ulkonäöltään, kuten hän esitteli kuvissa korallipuuvillaan saree. Kultaiset koristeet ja hihna tekevät ulkoasusta täydellisen.

13. Lace Bit:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Kuka ei pidä nauhoja? Pitsit ovat aina olleet hypeitä ikuisesti ja vieläkin enemmän sen jälkeen, kun Asin osoitti meille tämän kauniin saree-taidetta. Koko saree on pitsiä yksityiskohtaisesti viileässä alaston värissä, joka tekee hänestä yksinkertaisesti upean.

Katso lisää:  Tamilainen näyttelijä Sareessa

14. Kirkkaat värit:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Madhuri Dxit tämän värin ansiosta saree näyttää upealta, koska tämä ombre-numero tekee kokonaan kääntyvän. Saree alkoi beigenvärillä ja sitten nopeasti ylitti kirkkaan vaaleanpunaiseksi. Sinisellä rajalla, saree näytti lumoava.

Katso lisää:  Kanjivaram Sarees

15. Pehmeä samppanja:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Yksinkertainen saree puhuu tuhat sanaa ja tässä on nopea esimerkki siitä. Särmikkäät pommit heittivät tämän numeron, kun hän lensi alas kävellen. Sareen ei ole mitään ylpeää, mutta satiinista tuoreen samppanjan väri teki voimakkaan lausunnon.

Katso lisää:  Uusi suunnittelija Lehenga Sarees

16. Perfect Cocktail:

Top 15+ Näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Tässä on täydellinen cocktail saree paras fashionista Tinsel kaupunki voi tarjota meille. Saree on taas alasti, jossa on kaunis musta yksityiskohtaisuus.

Kuvan lähde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

97 − = 93