Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Mikä on pitkä bob-leikkaus? Hiustenleikkuus järkytti yhteiskuntaa, kun se perustettiin ensimmäisen kerran puolalaisen espanjalaisen kampaajan Antoine de Parisin Ranskassa vuonna 1909, ja tämä kampaus on ollut muodissa jo siitä lähtien. Se on edelleen yksi kuumimmista kampauksista jo vuosisadan jälkeen riippumatta siitä,.

Niistä lukuisista trendikkäistä hiusleikkauksista, jotka ovat muodissa nykyään, on syytä mainita pitkät bob-leikkaukset. Pitkä kaula tai lob, kuten tavallisesti mainitaan, on jatkuvasti kruunattu vuoden kampaukseksi. Tämä tunnustus on ehdottomasti ansaittu, koska tämä tyyli on mautonta erilaisille kasvojen muodoille, hiustyypeille ja ihonväreille. Tässä kampauksessa hiusten pituus ei ole liian pitkä eikä liian lyhyt, se on melko keskellä. On kuitenkin olemassa tiettyjä asioita, jotka on pidettävä mielessä, jos haluat säilyttää pitkän bob kampauksen.

Lobit ovat kauniita kaikissa tekstuureissa - suorat ja tyylikkäät tai aaltoilevat ja sotkuiset. Urheilua on monia tapoja - käytä lobia alhaisena, tai nosta lukkoasi ylös tai vain puoliksi. Riippuen hiustyypistä on runsaasti vaihtoehtoja, ja siinä on myös nopea ja helppo muotoilu.

Jotkut parhaista pitkä bob kampaus on annettu alla. Löydä täydellinen muunnelma galleriasta ja kuvaus pitkästä bob-hiusten leikkauksesta naisille:

1. Curly Long Bob:

pitkä Bob Hairstyles 1

Pitkät bob hiukset, kun oikein käpristynyt, näyttää erittäin houkuttelevalta. Se on helppo ylläpitää ja sopii naisille kaikista kasvojen muodoista. Tämä kampa on täysin sopiva kaikenlaisiin tapahtumiin. Ne, joilla on soikeat kasvot, voivat muotoilla pitkään tangonsa tällä kiharaisella tavalla, koska se sopii niille, joilla on timantti-muotoiset kasvot. Naiset omaksuvat nyt kaikki luonnolliset hiustekstiilit - aaltoilevat, kiemurtelevat, ahtaat jne. Tämä ei muutu milloin tahansa pian. Avain on oikea leikkaus, joka säilyttää kiharat ja kehon.

2. Virtaava Long Bob:

pitkä Bob Hairstyles 2

Yksi parhaista asioista virtaavan pitkät bob kampaukset on niiden upea virtausominaisuus. Tämä kampa on tarkoitettu omaksumaan kaulapuun. Tämä on yksi kuumimmista kampauksista ja myös yksi helpoimmista ylläpitää. Naiset, joilla on suorat hiukset, voivat nauttia tämän tyyliin ilman suurta vaikeutta, koska se antaa pehmeän ja hehkuvan näköisen suoralle hiukselle.

3. Pehmeä ja kerroksinen pitkä Bob:

pitkä Bob Hairstyles 3

Ei ole välttämätöntä, että pitkällä bob-kampauksella on lyhyet hiukset, joiden pituus on yhtä pitkä. Pitkien pituuksien vaihtelu voi olla yksi tämän kerroksen pitkän bob-kampauksen pääominaisuuksista. Kun asetat hiukset, käytä suihketta, jotta se antaa täydellisen loiston. Painopiste on pehmeillä, ei raskas kerroksilla. Hiusten leikkauksen jälkeen stylisti kuivuu hiuksesi ja lisää sitten pehmeät kerrokset säikeiden pohjalle, jotta se antaa liikkeen ja persoonallisuuden.

4. Tyylikäs ja kehystetty pitkä Bob:

pitkä Bob Hairstyles 4

Tämä on yksi pitkät bob-kampauksen hienoimmista versioista. Siinä on sileä ja kiiltävä ilme, joka sopii kaikenlaisiin tilanteisiin. Tämä lopullinen bob on upea luusto, joka näyttää parhaiten soikeilta pinnalta. Naiset, joilla on neliön muotoiset kasvot, voivat myös käyttää tätä ulkoasua. Urheilua varten tämä ilme on sinun puhaltaa hiuksesi kuivaksi ja sileäksi tasaisen raudan avulla.

5. Pitkä Bob punaisilla aalloilla:

pitkä Bob Hairstyles 5

Hyvin värillinen hius, jossa on kosketus aaltoja, näyttää upealta. Tämä on tällainen kampaustyyppi. Se on yksinkertainen ja hienostunut samanaikaisesti. Tämä on yksi tämän kauden trendikkäimmistä kampaamoista, ja sitä harjoittavat pääasiassa naiset, joilla on YK-jakautuneet kasvot. Punainen on sopivin väri tämäntyyppisille aallotetuille hiuksille punaisella on aina houkuttelevampi verrattuna muihin hiusväreihin.

Katso lisää:  Medium Shaggy Haircuts 2015

6. Smooth Long Bob:

pitkä Bob Hairstyles 6

Yksi tyylikkäimmistä kampauksista tässä muodin suuntautuneessa maailmassa on sileä pitkä bob-kampa. Tässä tyylikkäässä kampauksessa on sivuravoja. Se asettaa kasvokehyksen ja tuo esille yleisen hienostuneen ilmeen. Se sopii naisille, joilla on paksut hiukset tai keskipitkät paksut hiukset. Pitkä bob on klassinen ja vie se kokonaan uudelle tasolle, koska siellä on loputtomia vaihtoehtoja. Terävät kulmakärjet esittävät suurta draamaa ja korkeaa elämää. Tämä leikkaus on lähtevä ja hauska ihmisiä. Mikä näyttää?

7. Suora Bob:

pitkä Bob Hairstyles 7

Tämä kampa on lähes jokaiselle tytölle. Se on yksinkertainen ja helppo pitää yllä. Naiset, joilla on suorat tai aaltoilevat hiukset, voivat tarkistaa tämän tyylin. Jos sinulla on suorat hiukset ja haluat luokitella vibraasi, kirjoita inspiraatiosi tämän kampauksen kanssa Christina Hendricksin tykkäämiseen ja vetää pois hienostuneen ulkonäön urheiluun. Voit täysin rock tämän tyylin, vaikka hiukset on ohuempi puoli. Tämä antaa illuusion täyteydestä ja antaa sinulle nuorekkaan reunan.

Katso lisää:  Pitkät kampaus yli 40 vuotta

8. Epäsymmetrinen Bob:

pitkä Bob Hairstyles 8

Tämä on yksinkertaisesti tavallinen pitkä bob-kampa, jossa on hieman sivusauma. Koska tämä on yksi tyylikkäimmistä naisille, tämä on yksi parhaista askeleista, joita voit tehdä, jos olet valmis puhuttelemaan hiustesi ulkona. Tämä mielenrauhan leikkaus on täydellinen kaikille kasvojen muodoille.

9. Classic Bob:

pitkä Bob Hairstyles 9

Tämä ilme on inspiroinut 40-luvun kaunottaret. Tämä vintage kampaus on vanhan koulun ja modernin kampauksen yhdistelmä, joka on koottu yhdeksi parhaimmista pitkästä kampaus kampauksesta. Tämä antaa bobille houkuttelevan ilmeen. Naiset, joilla on aaltoileva suora hiukset, yksinkertaisesti rock tämän kampauksen.

Katso lisää: Pitkät kampaukset mustalle naiselle

10. Pitkä Bob Updo:

Half Up dos

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Updo on yleensä melko kovaa pitkälle bobille, mutta puoli updo tekee tempun. Aaltoileva tai suora, punottu tai kiertynyt, tämä on täydellinen updo tyylikkäälle ja tyylikkäälle ulkoasulle. Aaltoileva puoli updo on loistava tyyli puolueelle tai päivälle.

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tyyli iso, käytä tätä tyylikästä pääpantaansa, jotta pidät kiharaa paikallaan. Tämä on melko helppo ilme kokeilla. Luonnollinen kiharat ovat täydellinen kangas kukka-asusteisiin ja voit käyttää sitä haluamallasi tavalla.

11. Pitkä Blunt Bob:

Blunt bob ja otsatukka

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä on päivitetty versio erittäin suositusta 70: n ulkoasusta, joka ei vaadi paljon ylläpitoa. Luo täydellinen geometria näillä luonnollisilla linjoilla, jotka on luotu tämän tylppäpallon avulla.

Sport se Chevron Undercut:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä leikkaus on vain lahjakkaille kampaajille, että saat oikean. Tämä on täydellinen yhdistelmä draamaa ja taidetta. Vedä se ylös esittelemään draamaa kuningattaren sinussa ja voit aina peittää sen liian jättämällä hiuksesi alas. Valmis ajamaan nappia?

12. Pitkä sivuosa Bob:

Pidä se ylös Kardashian Long Side Bobin kanssa

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Jos olet epäröivä irrottaa lukkoasi yhdellä kertaa, lohkot tulevat pelastuksestasi. Tämä vaikutelma sivupalkista on henkilökohtainen julkkis suosikki. Vaihtoehdot ovat monta, valitsemalla ihanteellinen, kun sitä helpotetaan, kun näet tämän ulkonäön julkkiksessa. Mitä odotat?

Pitkä sivuosa Bob for the Brown:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Jos sinulla on luonnostaan ​​ruskeat hiukset, tai jos haluat värittää sen ruskeaksi, kokeile tätä dramaattista uutta ulkoasua. Tämä on söpö ja monipuolinen ulkoasu, ja se on loistava valinta kaiken ikäisille naisille. Tämä on ajaton klassikko etsiä hiustyyppejä ja kasvojen muotoja.

13. Side-osa pitkä Bob:

Weave your long bob:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä mahtava lob-styling-leikkaus korostaa bobia ja on vain oikea bob sinulle. Tämä kuvitteellinen leikkaus tekee täydellisen tasapainon pitkäksi ja lyhyeksi, ja se on kaunis esimerkki hiustartunnasta.

Go Blond sivuseikkaasi kanssa pitkä bob

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä lohko on hieno valinta tyttöjen kanssa ohut hiukset. Lisää nämä hienot vinkit makusi mukaan ja tämä on ihanteellinen keskipitkän ja pitkään hiuksiin. Go vaalea, voila, ohuus mennyt ja tyylikäs katso sisään!

14. Lyhyt Long Bob:

Jennifer Aniston näyttää urheilun lyhyen pitkän bobin:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä on täydellinen ilme hiusten pituudesta leuasta kaulaan. Tyylikuvakkeet, kuten Coco Chanel, valitsevat nämä lohkot kiitoradalleen. Etkö tiedä, mistä mennä? Rachel "Friends": stä näyttää meille miten!

Emily's Short Long Bob:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Emilyn hiusten lopussa oleva käyrä antaa ohuille hiuksille tilavuuden. Tällöin laidunkahva antaa vakavan ilmeen ja sopii erinomaisesti lämpimään sääolosuhteisiin.

Kalteva lyhyt pitkä Bob:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä leikkaus antaa välittömän äänenvoimakkuuden hiuksillesi, ja voit pelata valintasi mukaisilla väreillä - vaaleat, siniset, violetit. Omista tämä ulkoasu antamalla sille sivuosa ja ne reunat. Sexy on sisään.

15. Brown Long Bob

Wonder Nainen Brown Long Bob

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Lobit ovat täällä jäädäkseen. Ageless kuin Wonder Woman, tämä ilme pysyy ajan testinä. Tämä suklaanruskea lohko ottaa glam-osamäärän lovi korkeammaksi. Hämmästytä bob ruskeina sävyinä.

16. Jane's Long Red Bob:

Top 15 Long Bob Kampaukset Tyylit elämässä

Loma tai juhla, Jane's red long bob on sinun mennä kampaamaan. Tämä ilme on suosittu kaikkina vuodenaikoina ja punainen antaa seksikkäältä ilmeen voimalla! Sano hyvästit tylsille tylsille tangoille!

Vinkkejä pitkään Bob Hair:

Seuraavassa on joitain kultaisia ​​sääntöjä, joilla pidät Lobs - Long Bobia.

Finger Comb / Comb vähemmän:

Lyhyet hiukset eivät tarvitse paljon harjausta, käytä sormia sen sijaan. Lyhyet hiukset ovat vähemmän todennäköisesti sekaisin. Käytä sormia muotoilemaan hiustesi juurista ja tämä lisää äänenvoimakkuutta.

Vältä lämpöä:

Valitse haluamasi ulkoasu. Litteiden silitysraudat, kiharrimet ja puhalluskuivatus säännöllisesti voi vahingoittaa hiuksiasi. Ei ole aikaa pyyhkiä hiuksia, käytä kostea puuvillapallo juurilla. Huolehdi päänahastasi ja vältä hiusten säilyttämistä styling-tuotteilla.

Säännölliset reunukset:

Trimmit hiuksesi 4-6 viikon välein. Lyhyet hiukset ovat noin hieno leikkaus, varmista, että ulkoasua ylläpidetään säännöllisesti.

Pese hiuksesi säännöllisesti:

Lyhyet hiukset tarvitsevat säännöllisiä pesu visavisia pitkät hiukset. Ne saavat rasvaisen helposti ja kuinka monta kertaa sinä pestä hiuksesi riippuu öljyn kerääntymisestä. Kuiva shampoot tekevät myös temppua. Uudistava lukkoasi pesupäivillä.

Lopeta kylmällä:

Lisää lyhyitä hiuksia lyhyille hiuksille lisäämällä kiiltoa. Seuraavan kerran, kun pese hiuksesi, lopeta se kylmällä vedellä.

Nykypäivän bobs ja lobs ovat käyneet läpi paljon innovaatioita ja päivityksiä. Oikean ulkonäön valitseminen hiustyypillesi ja kasvosi muotoilu on äärimmäisen tärkeää. Vaikka haluat pysyä samassa kampauksessa, jazztaa heidät värillä ja osilla ja lisätä tekstuureita, Bobs ja Lobs ovat olleet jo pitkään ja on luovia tapoja olla muodissa ajan ja muotisuuntausten kanssa.
Toivottavasti tämä galleria auttaa valitsemaan ulkoasua!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 87 = 94