Top 15 kynsilakat tuotemerkit Intiassa Tyylit elämässä

Me kaikki haluamme käyttää erilaisia ​​värejä nauloja. On olemassa erilaisia ​​yrityksiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​vaikutuksia ja värejä. Jotkut näistä ovat erittäin helposti kohtuuhintaisia ​​ja jotkut ovat erittäin korkeat hinnoiteltuja, mutta tarjoavat värejä, joita monet naiset haluavat. Siksi riippuen siitä, minkä tyyppistä värisävyä tai sävyä haluat ostaa, voit tarkistaa eri yritysten versioita. Jos haluat erikoistyyppisiä tehosteita, kuten rikki, neon tai erittäin mattapintainen tai yksinkertaisesti holografinen loiste, sinun on käytettävä ylimääräistä rahaa, koska ne ovat kalliimpia kuin tavalliset värit ja ovat tyyris.

Suositut ja parhaat kynsilakat tuotemerkit Intiassa:

Alla on top 15 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat paljon halunnut kynsilakat, joita voit kokeilla.

1. Lakme:

naulata polish brands

Tämä on paljon pidetty tuotemerkki eri kosmetiikka, että se tarjoaa se, että lakat, lotionit ja voiteet. Voit ostaa erilaisia ​​värejä sen alueilta, kuten Nine To Five tai Color Crush. Nämä ovat hinnoiteltuja 160-250 INR riippuen vaihtoehdosta ostamasi.

2. Konad:

Konad

Tämä on tunnettu alue, joka tarjoaa paitsi kiillotusaineet myös koristeaineita kuten leimauslevyt, tarrat ja muut harjat. Voit ostaa pyöreät muotoiset pullot melko korkeaan hintaan, kuten Shining Deep Green tai Club Pink 10 ml: n pulloille 170 INR-199 INR.

3. Lotus Herbals:

lootus Herbals

Voit ostaa suosittuja värejä, kuten Gold Mist, Plum Shine ja Mint Magic, jotka tulevat ohut pullot pehmeällä applikaattorilla hinnoista, jotka ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​120-150 INR.

4. Maybelline:

Maybelline

Suosittu muunnos, jota tämä alue on tiedossa, kutsutaan Color Show -ohjelmaksi. Tämä on monia muunnelmia niille, jotka haluavat loistavasti niille, jotka haluavat metallinen vaikutus tai yksinkertaisesti kiiltävän pohjan värin. Voit ostaa erilaisia ​​sävyjä kuten Dazzling Diva tai Glitter Mania hintoihin 160-170 INR. Nämä ovat halpoja ja värit ovat erittäin edullisia eivätkä polta reikää taskussa. Pysyvä vaikutus on myös hyvä ja voit kokeilla niitä helposti.

5. Street Wear:

katu Wear

Tämä on suosittu ja edullinen tuotemerkki. Voit ostaa eri tunnettuja värejä kuten Grape Shimmer tai Oceanic blue hintaan 120 INR 9ml pulloista 60 INR 5 ml pulloja.

Katso lisää:  Lip Balm Mansikan maku

6. Avon:

Avon

Tämä on myös suosittu nimi yhteisissä kotitalouksissa. Voit ostaa värejä helposti, koska ne ovat halpoja. Tämä on erityisen suosittua sen pienistä pulloista, jotka vaihtelevat 50-70 INR: n kullakin, ja niillä on sävyt, kuten Mango Mania, Coffee Bean jne. Nämä ovat enimmäkseen yksittäisten myyjien myymiä kotoa kotiin, mutta näinä päivinä ne löytyvät apteekit tai Special-myymälät, jotka myyvät vain Avon-tuotteita. Se on myös nopeuskuiva-alue, joka voi maksaa 200-300 INR.

7. Oriflame:

Oriflame

Tämä on tunnettu brändi sen nopeasta kuivamuodostuksesta. Voit ostaa muunnelmia kuten Pure Color Range tai Metallic Range vähintään hinta 100 INR ja se voi mennä jopa 400 INR.

8. China Glaze:

Kiina Glaze

Tunnettu valikoima suosittuja sävyjä, kuten särkyä, neonia, loistoa ja mattapintaisia ​​lakkoja. Nämä ovat erittäin hinnoiteltuja eivätkä ne välttämättä sovi kaikille. Jos kuitenkin etsit pitkäkestoista sävyä, voit kokeilla värejä 700-2000 INR: een sen mukaan, mistä variantista haluat ostaa.

9. OPI:

OPI

OPI tunnetaan korkeista hinnoistaan ​​ja myös hiomakoneista. Voit ostaa eri versioita, kuten Neon, glittery tai matte vaikutus värit vähintään hinta 700-800 INR 15 ml pulloja.

10. Colorbar:

Colorbar

Tämä tarjoaa erilaisia ​​sävyjä, jotka kestävät hyvää ja myös värit ovat hyvin tunnettuja. Tämä on tunnettu alue ja sävyt, kuten Ametisti, Exclusive-numerot 56 ja 44 sekä Fearless Red ovat erittäin suosittuja. Voit ostaa nämä 210-300 INR 9ml pullojen.

Katso lisää:  Lip Gloss Brands

11. Viviana:

Viviana

Tämä on hyvin uusi valikoima ja voit ostaa pieniä ja erittäin edullisia 9ml pulloja, joiden hinta on vähintään 60 INR. Ne tarjoavat myös 4 tai 5 väriä sisältäviä arvopaketteja ja voit ostaa ne 250 INR: lle. Nämä ovat halpoja ja värit ovat kestäviä. Voit ostaa ne ja kokeilla niitä.

12. Loreal Paris:

Loreal Paris

Tämä tarjoaa erittäin kestäviä värejä ja sävyt ovat erilaisia. Voit ostaa glitter-sävyjä hiukkasten sävyillä ja voit myös ostaa metallisia sävyjä. On olemassa normaaleja värejä samoin kuin Beige Boheme ja Versailles Gold, jotka ovat kuin tunnetuin Colour Riche -tuotevalikoima, ja ne ovat 300 INR-500 INR.

13. MTV MUAH Blue Heaven:

MTV MUAH by Blue Heaven

Tämä on uusi valikoima, ja voit ostaa ne 199: sta 200: een INR: iin ja arvopaketteja voi olla 300-400 INR.

14. Vinkit ja varpaat:

vinkkejä and Toes

Tämä on tunnettu alue ja niiden hinnat sopivat myös mihin tahansa tytön taskuun, jos se on college-tyttöjä tai nuoria. Voit ostaa eri sävyjä ja sävyt ovat myös hyvin kestäviä. Tämä on ollut muotiteollisuudessa pitkään ja voit ostaa värejä, jotka ovat kiiltäviä tai niissä voi olla loistavia värejä. Voit myös ostaa pohja- tai päällystekstiä sekä metallisia sävyjä. Nämä tulevat 5ml pullosta 9ml pulloihin. Nämä ovat hinnoiteltuja 100-150 INR.

Katso lisää:  Paras Lip Balm Intiassa

15. Kasvot kosmetiikka:

Faces Cosmetics

Tämä on tunnettu alue, ja ne tarjoavat erilaisia ​​metallisia ja muita tavallisia värejä, joita voit käyttää jokapäiväiseen kulutukseen. Nämä ovat hinnoiteltuja niiden High Shine valikoimasta on myös paljon tunnettu vaihtoehto. Voit ostaa värejä, kuten Molten Rust, Poppy Red ja pidän Mauve hinnoista, jotka voivat vaihdella ja voi olla 199 INR 400 INR.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 & 15

Leave A Comment

+ 44 = 48