Top 15 kasvohoito Tyylit elämässä

Kasvojen kauneus on tärkeä tarve näinä päivinä. Riippumatta siitä, minne sinä menet, ihmiset lähestyvät kasvojasi ja tuomitsevat sinua kasvojen kauneuden mukaan. Tämä on tosiasia, ettet voi ajaa siitä. Siksi sinun on aina valmistauduttava vaikuttamaan ketään muualle. Jos olet lahjakas kauniilla kasvoilla, tarvitset vain vähän ripsiväriä. Jos et kuitenkaan ole kauniita, sinun on vain tehtävä vähän kovempaa. Tässä muotiin suuntautuneessa maailmassa on ratkaisu jokaiseen kauneuden aiheeseen. Nyt olet luultavasti ymmärtänyt kasvojen kauneuden merkityksen. Joten älä lopeta lukemista, koska seuraavat kohdat ovat paras koti kasvojen vinkkejä, jotka sinun täytyy harkita saadakseen ihanteellisen ilmeen.

kasvohoito tips

Kotitekoiset kasvovinkit:

Seuraavassa on top 15 kotitekoista kasvovihjeitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan kauneuden tavoite.

1. Puhdistus:

Ensinnäkin puhdistus on yksi tärkeimmistä ja tärkeimmistä askeleista ikuisten kauniiden kasvojen saamiseksi. On suositeltavaa puhdistaa kasvosi kunnolla yöllä ennen nukkumaanmenoa, mikä olisi tehtävä kahdesti. Ensimmäinen pesu poistaa lian ja öljyn ihon pinnalta. Toinen puhdistaa ihon perusteellisesti ja syvästi poistamalla kaikki roskat ja rajoittamalla tukkeutumista.

2. Kuorinta:

Kuorinta on yksi tärkeistä askeleista ihosi puhdistamisessa. Puhdistuksen ja kosteuden lisäksi sinun on poistettava kaikki kuolleet ihosolut iholta. Tämä prosessi irrottaa kaikki kuolleet solut ja tekee ihosta sileä antamalla sille uuden ilmeen. Et voi vain luottaa puhdistukseen. Asiantuntijat pitävät hilseilyä kauniina ja nuorekkaan ihon kulmakivenä.

3. Kosteuttava:

Kosteuttava on kaikille ihotyypeille. Se täydentää ihoa ja poistaa kaiken punoituksen. Sinun on kuitenkin valittava oikea kosteusvoide, joka sopii iholle. Jos käytät väärää, se voi aiheuttaa kutinaa tai muita iho-ongelmia. Sinun tulee kosteuttaa ihoa säännöllisesti pehmeän ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi.

kasvohoito mask 28

4. Värjäys:

Ainoa pehmeys ei tee työtä. Sinun on käytettävä sopivaa väriainetta iholle. Monet meistä eivät anna paljon merkitystä, ja useimmat meistä sivuuttaa sitä. Väriaine on tarpeen ja hyödyllinen iholle. Se on yksi tärkeimmistä puhdistusprosessin osista. Jos se on kunnolla tehty, väriaine poistaa ylimääräisen öljyn, joka säilyy edelleen ihon sisällä puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen.

5. Pidä iho hydratoituna:

Vettä ei voida sivuuttaa, jos työskentelet ihastuttavalla iholla. H2O tekee ihosta terveitä ja poistaa epäpuhtaudet sisältä. Jos iho on kuivattu, se näyttää kalpealta ja puuttuu ihonväri.

6. kasvohoito:

Mikään ei ole parempaa kuin säännöllinen kasvohoito. Jos voit budjetoida päivittäin kasvohoitoja, se on paras iholle. Kasvohoito piilottaa ikääntymisen ja stressin merkkejä. Se hydrates your skin ja poistaa kaikki ikääntymisen ja stressin merkit. Jos et pysty käyttämään säännöllisiä kasvohoitoja, voit yksinkertaisesti järjestää kasvohoitoja itsellesi kotona käyttämällä muutamia kasviperäisiä tuotteita.

7. Stressi:

Tämä on tärkein tekijä pimples ja muut breakouts. Liiallinen stressi voi vahingoittaa elimiäsi sisäpuolelta ja näyttää vanhemalta kuin itse asiassa. Jooga ja harjoitukset auttavat sinua stressin poistamisessa. Joten jos olet valmis säilyttämään terveellisen ihon, aloittakaa liikunta.

Katso lisää:  Diamond kasvojen edut

8. Syöminen:

Ruoka on yksi elinvoimaisen ihon määrittävistä muuttujista. Kuinka näytät riippuu siitä, mitä todella otat. Makeup-ja kasvohoito eivät ole pysyvä ratkaisu. Joten, että sinulla on nuorekas iho sinun täytyy syödä oikein. Aloita esimerkiksi vihreät vihannekset ateriasi kanssa useammin.

kylpylä facial mask

9. Pysy aktiivisena:

Jos levität liikaa, se ei tee iholle mitään hyvää. Pikemminkin se tekee sinusta laiskoja ja myös ihoa. Se ei reagoi mihinkään tuotteeseen, jota käytät. Kehon ja ihon aktiivisuuden säilyttäminen on yksi parhaista ratkaisuista, joilla on terve iho. Harjoittele hieman useammin.

10. Vihjeitä tummien piireiden poistamiseksi:

Jos olet sairas puhallus silmät yritä nukkua kunnolla. Kun vanhenee, luonnollisesti meillä ei ole nukkua. Usein jäämme hereillä koko yön. Tämä voi tapahtua myös nuorille. Tarvittaessa nukkele pienempiä kuin tavallisesti. Jos mahdollista, yritä myös lopettaa tupakointi ja juominen.

Katso lisää:  Kuinka tehdä kasvojen kotona askel askeleelta

11. Vinkkejä naisille rasvaisella iholla:

Rasvainen iho on tärkeä asia näinä päivinä. On olemassa useita tuotteita ylimääräisen öljyn poistamiseksi iholta. Yhdessä heidän kanssaan, sinun on pidettävä iho kosteana talvella nimenomaan. Toisaalta, sinun on sovitettava kesäaikaa ja puhdistusprosessia kesinä.

12. Vältä UV-säteitä:

Jos asut kosteassa paikassa, käytä sateenvarjoa tai aurinkolasia. Lisäksi voit käyttää kasvopesua tai kermaa kasvoillesi ennen kuin menee ulos, joka antaa UV-suojan.

kasvohoito mask 26

13. Älä istu aivan takan vieressä:

Kasvosi on ikkuna omaan maailmaan. Siksi sinun pitää pitää se turvallisena. Älä seiso tai istu takan tai minkä tahansa sellaisen lämpöä lähettävän aseman lähelle. Se voi aiheuttaa räjähdyksen ja punoituksen. UV-suojakermaa ei voi säästää tällaisesta lämpöä. Vähintään 10 jalkaa on suositeltavaa.

14. Anna ihon hengittää:

Jos ihollasi puuttuu happea, sinun on tehtävä happea valkaisuaineella, joka tekee huokosista hengityksen uudelleen. Oikea valkaisuainetta elvyttää ihoa ja hydrata sitä.

15. Go Natural:

Yritä käyttää kasviperäisiä tuotteita eikä keinotekoisia tuotteita. Jos etsit kasvopakettia, älä mene kauneushalleihin. Mene osastomyymälään käyttämään tuoreita hedelmiä, kuten kurkkua, papaijaa jne. Tee ratkaisu ja levitä se iholle. Se palvelee sinua paremmin kuin keinotekoiset pakkaukset tai kasvojen pesu.

Katso lisää:  Deep Cleansing kasvohoito

Leave A Comment

83 − 77 =