Top 15 kampaus pitkät suorat hiukset Tyylit elämässä

Pitkät Suorat hiukset, jotkut asiantuntijat sanovat, on todellakin siunaus, jossa ei tarvitse huolehtia istumasta tuskallisten tuntien aikana yrittäen pilkkoa hiuksiasi tai pitää aina pitää hiuksesi pölyltä ja tuulta, jotta ne eivät sekaisin.

Kampaukset for straight Long hair Main

Nyt pitkä hiusmassan massa on haluttu, koska paljon uusia hiustyyppejä ja hiusideoita voidaan toteuttaa ajatuksessa. Tässä tässä artikkelissa olemme antaneet joitakin parhaista pitkäkarvaisia ​​kampauksia suorille hiuksille, jotta voit työskennellä aikana tylsää hiukset päivää.

Parhaan kampauksen pitkät suorat hiukset kuvilla:

Alhaalla olemme antaneet 15 hämmästyttävää hiustenleikkua pitkille suorille hiuksille.

1. Twisted Bun:

kampaus for long straight hair1

Tämä kampaamo tarvitsee pitkät suorat hiukset. Roll up pitkät suorat hiukset edessä, kierretty pulla. Käytä kiertymismenetelmää ja käärittele hiukset uudelleen pullaan ja lisää solmiot. Tätä ulkoasua varten voit valita myös joitain löysä lukkoja, jotta voit luoda sotkuisen sängyn pään.

2. Puffed Pony:

kampaus for long straight hair2

Puffed ponit lisää vihje tyylikkäästi jokapäiväiseen kampaasi. Käytä hieroa tekniikkaa tai pudota sitä keskelle tai edessä hiukset. Jos puhallus on takana tai jonnekin keskelle, lisää löysät etuosan lukot ulkoasuun. sitoa lantioväline ja sitten purista hiukset bändin yläpuolelle ja vedä se hieman ylös lisätäksesi äänenvoimakkuutta.

Katso lisää: Hiustenleikkuu pitkille aaltoileville hiuksille

3. Etupussi:

kampaus for long straight hair3

Tämä on helppo jokapäiväinen, suoran hairstyle, jota voit käyttää kiireisille koulun aamuisin. Aloita punos yhdeltä puolelta ja siirrä se sitten pään takaosaan ja kiinnitä se sitten oikein. Varmista, että puhaltaa punos oikein, jotta punos näyttäisi täyttävän. Voit jopa tehdä etupään punoskaistan.

4. Posh Perfect:

kampaus for long straight hair4

Saat posh täydellinen hiukset, yritä käyttää tease tekniikka tai yksinkertaisesti käyttää kuhmu on täyttää hiukset takaisin. Käytä nastat turvata paisutettu alue, mutta varmista, että puff on keskellä päätäsi. Ota nyt etuläpät molemmilta puolilta ja kiinnitä ne taakse. Tämä on yksi täydellinen kampaus pitkät suorat hiukset pyöreät kasvot.

Katso lisää: Helppo muodolliset kampaukset pitkille hiuksille

5. Fishtail Braid:

kampaus for long straight hair5

Aloita pään yläosasta kalkkikivi punoksella ja seuraa lyijyä aina takaa ja lopeta sitten pihalle äkisti ja kiinnitä se solmimalla. Pään yläosassa aloitat ranskalaisen kalafantin avulla ja tuijota sitten punos lisäämään tilavuutta. Tämä on yksinkertainen hiusten leikkaus pitkille suorille hiuksille punokset.

6. Back Updo:

kampaus for long straight hair6

Pitkät hiukset voidaan muuttaa mihinkään kampaukseen ja siksi tässä on yksi klassinen kesäpäivä hiukset pitkille suorille hiuksille. Pidä otsat irti ja pyyhkäise sivulle, kun taas muut hiukset, varsinkin keskimmäinen on kiusattu ja pudonnut ylös. Nyt kerää loput hiukset, jotka ovat vapaasti putoavia, ja otat viipaleiden palaset kiinnittää ne takaisin.

7. Maissirivit:

kampaus for long straight hair7

Tämä on suhteellisen uudempi tyyli, joka on nähnyt valtavan kansannousun tällä sukupolvella, jossa paljon kuin ritaruudet, cornrows tehdään hiukset kuin muunnelma. Hiusten muoto näyttää maissirivikentältä, mutta tämä on tilapäistä ja voit palata vanhaan kampaasi aina, kun haluat.

Katso lisää: Hiusten leikkaaminen tyttöjen pitkillä hiuksilla

8. Basic Bangs:

kampaus for long straight hair8

Tämä on yksi täydellinen hiustenleikkuus pitkille suorille hiuksille. Tämä on tylppä ranskalainen bang-ilme, jossa etulukot tulevat aina kulmakarteillesi ja ehkä jotain muuta. Etupuolella olevat pääntukit on pehmeä ja kevyt ja täydellinen kohdistus, kun taas muut hiukset takana ovat vapaasti. Voit jopa höyhenet leikata kampauksen.

9. Hippie Band:

kampaus for long straight hair9

Aloita hiusten hiukset kaventamaan toisella puolella ja kierrä hiukset selälle. Tee sama toisella puolella ja sitota se sitten takana olevaan bändiin. Kun olet varmistanut sen poniin, kiertäkää ja sitten ponnahdus poniin pään takana olevalle bändille. Tämä on toinen paras ja nopea leikkaus pitkille suorille hiuksille.

10. Pitkät suorat hiustyylit, joissa etukaiutetut bändit:

Kampaukset for Long Straight Hair 10

Tämä näyttää leikkaavalta hiustyyliltä, ​​mutta se on paljon enemmän. Kuvio, jonka tämä kampa on urheilussa etuosassa, on niin hämmästyttävä, että lähes kaikki naiset ihailevat hiusten muotoilua. Jos etsit kampausta, joka kätkee suurimman osan kasvoista, säätää huonoja kulmia ja tekee sinusta näyttävän ihastuttavaksi samanaikaisesti, tämä saattaa olla yksi parhaista hiustenpituuksista pitkillä suorilla hiuksilla. Hyvin hoidetut hiukset voivat vastata vain tämän kampauksen kauneuden tarpeita. Jos hiuksesi on oikein suoristettu, voit kyllästyttää tämän kampauksen melko helposti.

11. Keskipitkällä suoralla kampauksella:

Kampaukset for Long Straight Hair 11

Tämä kampaus ei näytä täsmälleen kuin aiemmin keskustelluista suorista hiustenleikkuista. Se on täysin erilainen kuin pitkään suoran kampauksen tavallinen määritelmä, ja se tekee siitä niin kaunis ja ainutlaatuinen. Hiusrullia käytetään muotoilemalla hiuksia tähän ulkoasuun ja tarvitset sopivan hiusrullan saadaksesi tämän ilmeen. Hiusten laatu on yksi tämän ilmeen parhaista ominaisuuksista. Hiusten väri loistaa ja tekee naisesta erittäin houkuttelevan. Jos sinulla on hiusseerumi, käytä sitä ennen hiusten muotoilua tällä tavalla. Se tekee hiuksista loistavan automaattisesti.

12. Emily Blunt Signature Suora pitkä kampa:

Kampaus-for-Pitkän Straight-Hair-12

Tämä on yksi parhaista kampauksista pitkille suorille hiuksille. Hiukset ovat täysin suorat täällä ja se on tämän kampauksen tärkein houkutus. Jos tarvitset hyvän kampauksen, niin tämä on hyvä valinta hiuksillesi. Kuvio, että hiukset urheilu tässä mahtava näyttää on jotain, että naiset ovat vaikuttavia. Hiusten loppu osoittaa, kuinka hyvin hiukset ovat säilyneet ja hiusten hoidon mahtavassa käsittelyssä se erottuu yhdeksi parhaista kampauksista naisille, joilla on suorat pitkät hiukset.

13. Blonde Straight Long Hairstyle:

Kampaukset for Long Straight Hair 13

Tämä vaalea hiustyyli on pohjimmiltaan naisille, joilla on pitkät suorat hiukset. Hiusten vaalea väri on luultavasti yksi tämän ilmeen parhaista ominaisuuksista, ja lähes kaikki naiset haluavat urheilua. Jos etsit joitakin uusimpia kampauksia luokassa parhaiten suora pitkä kampaus, niin tämä on ehdottomasti yksi niistä. Tämän kampauksen mahtava houkutus pitkille suorille hiuksille persuadoi naisia ​​urheilemaan tätä hiusta kaikissa olosuhteissa. He värjäävät hiuksensa vaaleita värejä tämän ilmeen saavuttamiseksi.

14. Hillary Duff Signature Suora pitkä kampa:

Kampaukset for Long Straight Hair 14

Tämä on yksi parhaista viihdyttävä innoittamia kampauksia suoran pitkät hiukset kaikkien aikojen. Parasta tässä kampauksessa on, että se on niin yksinkertainen ja selkeä, että kaikki naiset ovat valmiita urheilemaan sitä. Hiusten etuosassa on raskas kuvio ja loput hiukset takana ovat vapaat. On olemassa jotain tämän hiustyypin vaikutuksesta kaikkiin naisiin ja kaikki ovat selvästi enemmän kuin halukkaita tekemään tämän hiusleikkauksen. Jos etsit jotain, joka kykenee vaikuttamaan ihmisiin helposti, niin tämä on oikea tavara sinulle. Tämä nopea kampaus on jotain, jota voidaan käyttää lähes kaikissa paikoissa.

15. Adorable Straight Long Hairstyle:

Kampaukset for Long Straight Hair 15

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä on yksi vaikuttavimmista kampaamoista naisille, joilla on pitkät ja suorat hiukset. Parasta tässä kampauksessa on, että se voi tehdä melkein minkä tahansa naisen näyttävät yhtä söpöinä kuin yllä olevassa kuvassa oleva naispuolinen juhla.

Lopuksi, kun olet lukenut tämän, ymmärrät nykyiset trendit, jotka ovat osa muotiteollisuutta, jossa kampaukset pitkille suorille hiuksille. Tee valinta ja kokeile niitä tänään diva-ilmeen avulla!

Leave A Comment

− 5 = 4