Top 15 Alia Bhatt ilman meikkiä Tyylit elämässä

Alia Bhatt on yksi hindalaisen elokuvateollisuuden lahjakkaista tulokkaista. Hänen herättävän debyyttinsä tällä alalla hän kiipeää menestyksen tikkaita. Yhdessä tämän menestyksen kanssa tulee massiivinen maine, joka vaatii nuoren kauneuden näyttämään parhaan muodon aina kun hän on kameran linssi edessä. Vaikka paljon ihmisiä hän on vain toinen näyttelijä peitetty kauneudenhoitotuotteita, Alia on luonnollisesti kaunis.

Suurin osa vihamiestä ei ole aavistustakaan siitä, mistä he puhuvat. Tämä artikkeli antaa näille vihaajille oikeat tiedot Alian luonnon kauneudesta. Kun katsot seuraavia ilman makeisia kuvia Alia, he eivät varmasti ajatella häntä enää pelkkä muovinen nukke.

Parhaat kuvat Alia Bhattista ilman meikkiä:

Seuraavassa on joitain parhaita meikitonta kuvia Alia bhattista, joka räjäyttää mielesi varmasti.

1. Scene From "Highway":

alia Bhatt Without Makeup

Highway on yksi Alian menestyneimmistä elokuvista. Tämä on vielä elokuvasta, jossa hänen hahmonsa vaativat häntä olemaan meikkiä koko elokuvan ajan. Hän on melko tunnistettavissa, vaikka hänellä on nollakokemus.

2. Lentokenttäkauppa:

alia Bhatt without makeup 2

Alia Bhatt havaittiin ostoksilla Mumbaissa, tämä kuva napsautettiin. Hän oli aikeissa osallistua lentoonsa ja päätti tehdä vähän ostoksia ylimääräisen ajan, jonka hän oli. Täällä hän urheiluun rento musta takki mustalla pussiin, joka sopii hänen yksinkertainen hiljainen kaunista ulkonäköä. Näet täällä Alia Bhattin todellisen sans makeup -näytön.

3. Tapahtumassa:

alia Bhatt without makeup 3

Tämä kuva Alia Bhattta napsautettiin, kun hän saapui tapahtumaan Highwayn seulonnalle, joka oli yksi hänen superhittiään. Hänen luonnon kauneus on yksi tärkeimmistä syistä massiivisen fanin seuraamisen takana. Ihmiset ihailevat ulkonäön ulkonäköä enemmän kuin hänen elokuvansa näyttää, koska he voivat olla hänen paremmin, kun hän on objektiivin takana.

4. Hänen työnsä edistäminen:

alia Bhatt without makeup 4

Alia Bhatt havaittiin syömään popcornia ja näyttämässä ilman meikkiä. Hänen ilmeensä ovat niin ihana, että hän tuskin vaatii mitään meikkiä parantaakseen hänen houkuttelevuuttaan. Epäilemättä hän on yksi kauneimmista nuorista näyttelijöistä, Bollywood koskaan ollut.

5. Tyttö mustalla:

alia Bhatt without makeup 5

Alia Bhattin tasainen ihonväri on tärkein syy, miksi hän näyttää niin jumalalta mustana. Tämä nuori kauneus ei tarvitse mitään meikkiä kasvonsa näyttämään kauniilta. Hän voi vain herätä ja käyttää mitä tahansa kaapistaan ​​ja hän on näytön valmiina. Se on Alian kauneuden voima.

6. Ystävän syntymäpäivä:

alia Bhatt without makeup 6

Alia Bhatt havaittiin rakas ystäväsi, Arjun Kapoorin syntymäpäivä. Täällä hän näytti erinomaisen kauniilta tuon valkoisen mekon, joka myös ilman meikkiä. Tämä tyttö ei edes tarvitse säätiön kerman koskettamista ja vielä itsekseen näyttää jumalattomalta. Hänen irtonaisten hiustensa ja kajaliensa ansiosta hän näyttää yhä jumalalta tässä kuvassa.

7. Let's Go Casual:

alia Bhatt without makeup 7

Alia haluaa mennä ilman meikkiä aina, kun hän on näytöllä. Tässä kuvassa hänet havaittiin valkoisella t-paidalla, jossa oli farkut. Hänen irtonaiset hiukset ja makeup-vapaa kasvot tekevät hänestä erittäin houkuttelevan. Alian rento näyttää ihailevat hänen fanit ympäri Intiaa.

8. Isän tyttö:

alia Bhatt without makeup 8

Kaunis Alia Bhatt havaittiin isänsä Mahesh Bhattin kanssa. Täällä hän näytti luonnollisen kauneutensa, ja hänen yksinkertainen ja maanläheinen asenne on merkityksellinen tästä kuvasta. Aina, Alia asettaa hänen makeup-vapaa peli kasvot, ihmiset menevät hulluksi.

9. Toinen kuva lentokentällä:

alia Bhatt without makeup 9

Tämä on vielä yksi vähemmän Alia Bhattin kuva. Kuva napsautettiin Mumbain lentokentällä. Täällä Alia toi mukanaan yksinkertaisen vaatteensa, mutta silti näytti upealta siinä rentoa sinisellä pohjalla, joka oli peitetty huivilla. Naiset voivat kuvitella vain yhtä upeita kuin Alia Bhatt, ilman nollaa tarvikkeita ja meikkiä.

10. At Home Look:

alia Bhatt without makeup 10

Tämä kuva Alia Bhattista otettiin kotonaan. Selvästi hän näkee tässä kuvassa makeup-vapaa. Hänen luonnon kauneus on paljon tehokkaampi kuin mikään korkealuokkaisista kauneustuotteista. Tämä tyttö tuskin vaatii mitään meikkiä makeup itse näyttää kauniilta. Se on yksi Alia Bhattin parhaista ja näkymättömistä kuvista ilman meikkiä.

Katso lisää:  Amy Jackson ilman meikkiä

11. Swimming Pose:

alia Bhatt without makeup 1

Tämä ihastuttava kuva Alia Bhattista osoittaa selvästi meikkiä vapaita kasvojaan. Vaikka hänellä olisi vettä, se pestiin vedellä. Tämä nuori lahjakkuus tykkää pitää sen yksinkertaisena, kun hän on näytöllä ja ylpeästi osoittaa luonnon kauneuttaan, kun hän saa mahdollisuuden.

12. Se Makeup-Free Still:

alia Bhatt without makeup 12

Jokainen voi vain katsoa häntä ja sanoa, kuinka kaunis hän on. Tämä tyttö murtaa kaikki rajat luonnollisen kauneuden osalta. Tässä kuvassa hän näyttää luonnon kauneutta ja yhä onnistuu saamaan huomattavan määrän tykkää sosiaalisen median verkkosivustoilla. Kuinka kaunis hän ei edes ole meikkiä.

13. Ehdottomasti Katso:

alia Bhatt without makeup 13

Tässä köyhä Alia näyttää täysin uupuneelta, mutta silti näyttää erittäin houkuttelevalta. Faniensa mukaan tämä on yksi Alian parhaista makeup-vapaista kuvista. Hänellä on rento, täydellinen hihat ja pitää hiukset irti. Alia Bhattin tämän puolen suurta ihailua ovat kaikki hänen fanit sekä Bollywoodin kollegat.

Katso lisää: Prachi Desai No Makeup

14. Tyttö valkoisella:

alia Bhatt without makeup 14

Alia havaittiin autonsa heiluttaessa kameraa. Hän näytti olevan iloinen mieliala, koska hänellä oli yksinkertainen hihaton pää. Täällä näemme Alian makeup-vapaat kasvot. Epäilemättä hän on yksi tällä hetkellä hindisen elokuvateollisuuden kauneimmista näyttelijöistä.

15. Eniten Adorable Picture Ever:

alia Bhatt without makeup 15

Tämä ihastuttava kuva Alia lähetti nuori näyttelijä Instagramissa. Täällä hän näyttää hyvin söpöltä tuon vauvan kanssa. Hänen sävyisyytensä ei ole mitään muuta kuin satunnainen vauva. Naiset on inspiroitava Alia. Heidän pitäisi myös olla ylpeitä luonnon kauneudestaan ​​ja näyttämään luonnolliset kasvonsa hieman useammin.

Katso lisää: Parineeti Chopran ilman meikkiä

Leave A Comment

59 − = 57