Top 14 Viimeiset Intian Kampaukset 2018 | Tyylit elämässä

Globalisaatio on tehnyt fuusion ja fuusio puolestaan ​​on antanut meille mahdollisuuden harjoittaa jokaista kulttuuria omassa tyylillään, jossa kulttuurin eheys on ehjä ja silti sekoittuu erilaisiin arvoihin ja muodostaa melko uudenlaisen näkymän. Kaikki alkoi länsirannasta tulevilla hameilla ja kiharoilla, kun taas täällä pitkät sääriluupyykkeet, jotka olivat sariin parittuja, olivat yleinen normi. Jopa nyt, kun omaksumme uuden kulttuurin, vanhat ystäväni uskovat silti säilyttäen sen puhtaassa muodossaan.

Kulttuurilla ja elämäntavalla maailmalla on kuitenkin tapahtunut useita muutoksia, mieluiten huomattava näkemys. Muuttuvilla vaatteilla ja tyylillä, kampaukset, jotka kerran erosivat kulttuureista, tehtiin yhdeksi. Intiassa, joka tukee rikas kulttuurien monimuotoisuutta, ei koskaan ollut todellista ongelmaa omaksumalla kaikki sisarensa, jolloin uusin Intian kampaukset ovat muinaisia, jotain uutta ja jotain lainattua.

1. Top Pin Up:

Uusin Indian hairstyles 1

Etupuskuri on klassinen intialainen ilme, joka on muotoiltu vuosien varrella. Ainoa ero Länsi-Amerikassa on koiran koko ja turvotus, joka on huomattavasti suurempi ja terveempi täällä. Etupuskuri sitten antaa mahdollisuuden monille muille kampauksille, ehkä pulleille tai poniratsastolle tai yksinkertaisesti vain vapaiksi virtaaville hiuksille.

2. Ponytail-muunnelma:

Uusin Indian hairstyles 2

Ylivoimaisesti Kim K: n ulkoasun, tämän kampauksen innoittamana on yksi hänen ponytails, jossa jälleen johtava hiusväri on edessä törmäys, joka voidaan saavuttaa kiusoittelemalla tai käyttämällä bump-se alla. Kun se on turvallinen, hiukset sivulta kiinnitetään paikalleen ja peitetään selän poniin, joka ottaa loput hiukset.

3. Messy Bun:

Uusin Indian hairstyles 3

Messitut pullat ovat yksinkertaisesti rituaalinen ilme, jonka jokainen kiireinen nainen on kerran tai kahdesti omaksunut. Paras tapa sotkuinen pulla on yksinkertaisesti välitä yksinäisistä lukkojen tai itsepäisten kerrosten hiukset. Vihje on pitää koko pulla löysänä niin, että lukot ja kerrokset voivat lisätä sen tilavuutta ja persoonallisuutta.

4. Rolled Updo:

Uusin Indian hairstyles 4

Tätä hiustetta varten hiukset hiotaan kolmeen osaan, yläosa erikseen kiertyy ja kiinnitetään paikalleen muotoilemalla niitä ruusuina. Toisaalta yksinkertaisesti kierrä hiukset alhaalta ja sitota se sijoittamaan juuri viimeisen kerroksen yläpuolelle. Tämä kampaus voi olla osuma mihinkään hääyönä, olkoon se sinun tai sukulaistenne. Hienovarainen tappi tai fancy-bändi voi auttaa korostamaan ulkoasua.

5. Ponytail Tuck In:

Uusin Indian hairstyles 5

Tämä on toinen variantti poninnauhalle, jossa hiukset on ripustettu ja kiinnitetty tavanomaisen ponnahdusliivin mukana ja lisävarusteena käytetään yksinkertaista kavennettua nauhaa. saada tämä ilme aluksi tekemällä alhaisen poni alimpien kerrosten alla ja sitten yksinkertaisesti vetämällä muita kerroksia päälle.

6. Side Braid:

Uusin Indian hairstyles 6

Paras tapa käsitellä lyhyitä kerroksia punokseksi on valita sotkuinen puoli punos, jossa kerrokset tai etuosan lukot yksinkertaisesti löysätään ja käpristyä lisätä painoa, kun taas muut hiukset on tiukasti kääritään punos. Tuuleta punos ylös maksimiin lisätäksesi äänenvoimakkuutta.

7. Fishtail:

Uusin Indian hairstyles 7

Fishtail punokset ovat kokoelma, klassinen fuusio ja voit liittää tämän hiustyyliin ottamalla vihjeen tästä ulkoasusta. Tämän kampauksen avulla voit vapaasti puhaltaa avoimia hiuksia ja urheilua trendikäs punos samanaikaisesti. Käynnistääkseni kalkkikivi punotaan ranskaksi.

8. Kolmiosainen punos:

Uusin Indian hairstyles 8

Aloita kokeilla tätä ulkoasua kolmella punoksella, kolmella eri tavalla ja sitten rullata ne yhteen ja kiinnittää ne paikalleen. Tulos loppu olisi kiinteä kääritty alhainen pulla, jonka voit puhaltaa käyttäen kiiltävää pikku nastat tai bändi.

9. Half Up Half Down:

Uusin Indian hairstyles 9

Toinen klassinen trendi on puoliksi puoliksi alaspäin, missä hiukset on leikattu keskeltä ja yläosa on makea pikku pulla. Messier pulla, sitä paremmin se on. Muut hiukset voidaan jättää vapaiksi pehmeillä kiharoilla loppuun asti. Voidaan kiinnittää se paikkaan joidenkin bobby-nastojen kanssa.

10. Low Bun:

Uusin Indian hairstyles 10

Pullat ovat yksi yleisimmistä Intian kampaamoista. Itse asiassa tämä on yleisin intialainen ilme, joka voi vapaasti nähdä kiireisen toimiston aamuisin tai hääyön aikana. Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita pieni kouru kruunun päälle ja kiinnitä se paikalleen. Seuraavaksi siirrytään hiukset hiutaleeksi, alhaiseksi ja loppuun.

Katso lisää: Indian Hairdo Hairstyles

11. Pin Up:

Uusin Indian hairstyles 11

Tässä on hyvä etsiä pehmeä pulla, joka voi kestää jonkin aikaa, mutta lopulta se on kampa, jonka arvo on. Aloita poikkileikkaus etulukosta ja aloita leikkaamalla hiukset yksittäisiin lukkoihin kiinnittämällä ne kruunuun käydessänne. Lopputulos on hämmästyttävä, jossa sinut jää pehmeällä telalla kiinnitetyllä pulla.

12. Perinteet ehjä:

Uusin Indian hairstyles 12

Tämä polttava muoti on sen etusivulla Intian eteläiseltä puolelta, missä pitkät karvat ovat pääasiassa yhä välttämättömiä, eivätkä kulttuurin sitoudu, vaan sitovat hyvin perinteet, joiden kautta tunnemme toisensa. Tämä kampaus on klassinen eteläinen karva, jossa pitkät punokset korostuvat koruilla ja koristeilla aina loppuun asti.

Katso lisää: Uusimmat Intian miehet hiustyyli

13. Diagonal Braid:

Uusin Indian hairstyles 13

Tämä on taas yksi muunnelma normaali punos, jossa punos on alkanut pään toisella puolella ja hitaasti ranskaksi muotoiltu vinoviiva. Pienten korujen käyttö punoksessa voi tuoda väriä ulkoasuun.

14. Rose Bun:

Uusin Indian hairstyles 14

Ruusupunos on voimakas sekoitus kahden suosituimman Intian kampauksen, punoksen ja punkin välillä. Jotta saisit tämän ilmeen, aloita punostamalla hiukset tavalliseen tapaan ja rullaa sitten punos käämin muotoiseksi rakenteeksi niin, että se muistuttaa ruusua ja käyttää sitten bobby-nastoja napaamaan sen paikkaan.

Katso lisää: Yksinkertaiset intialaiset kampaukset kiharaisille hiuksille

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

54 + = 59