Top 14 Honeymoon paikkaa Maharashtra | Tyylit elämässä

Maharashtran tilan kuvaus on tarpeeton. Maharashtrasta löytyy kaikkialta kukkulan asemista vilkkaaseen kaupunkielämään, historiallisista monumentteista valtaviin rantoihin. Epäilemättä, se on täydellinen kuherruskuukauden. Jotkut paikat, jotka täytyy käydä kuherruskuukaudella, ovat-

Erinomainen Honeymoon paikat Maharashtra:

1. Mumbai:

häämatka places in maharashtra

Mumbai on suurin kaupunki ja Maharshtran pääkaupunki. Tunnetaan Manhattanin Intian, tämä on yksi parhaista kuherruskuukauden paikoista Maharshtra. Sen lisäksi, että se on kotimainen hindielokuvateollisuudelle, joka tunnetaan yleisesti nimellä Bollywood, se on täynnä kauniisti veistettyjä arkkitehtonisia monumentteja, kuten Intian yhdyskäytävä. Luultavasti paras kaupunkielämä Intiassa, tämä on kohtelu kaikille niille pariskunnille, jotka haluavat kokea parasta kaikesta heidän kuherruskuukaudestaan.

2. Aurangabad:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_aurangabad

Nimetty Mughal keisari Aurangzeb, tämä on erittäin kaunis kuherruskuukausi paikalla Maharashtra. Kaupunki on kuuluisa hämmästyttävästä Ajanta- ja Ellora-luolista sekä lukuisista muista muinaisista rakennuksista, jotka on rakennettu brittiläisen aikakauden aikana. Täynnä erilaisia ​​järviä ja luonnollista vehreyttä, herkullinen ruokia siellä lisää maun tämän kauniin paikan.

3. Mahabaleshwar:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_mahabaleshwar

Sijaitsee noin 1353 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella länsimaissa, se on todennäköisesti Maharashtran paras paikka luonnon harrastajille. Krishna-joen alkuperää, vesi on peräisin lonkka, joka on muotoinen kuin lehmän suu ja sijaitsee muinaisessa temppelissä, joka on omistettu Lord Shiva. Kauniit järvet, rehevä vehreys ja vaelluspaikat tekevät siitä erinomaisen kuherruskuukauden.

4. Matheran:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_matheran

Sijaitsee noin 800 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, se on toinen Mahabaleshwarin länsimaalaisissa kukkulapaikka. Jos haluat nauttia kauniista säästä ajaa, niin viileä ja vähemmän kostea ilmasto on sinulle tärkeä asia. Sinulla ei ole varaa jättää hidas junamatkan Matheranille, joka tarjoaa henkeäsalpaavia luonnollisia näkymiä, antaen sinulle aikaa heittää ne.

Katso lisää: Honeymoon paikat Karnataka

5. Khandala:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_khandala

Khandala sijaitsee Deccan-lahden yläpuolella ja Maharashtran Konkan-alueella, ja on toinen kaunista lomanviettopaikka Länsi-Ghatissa. Erilaiset vaelluspaikat ja näköalat tarjoavat upeat näkymät koko laaksoon ja länsimaaseen. Karla ja Bhaja, muinaiset luolat, joilla on kivimuuruja Bhushi-järven reunalla, on käynnejä. Heidän rakastetuista rock-muodoistaan, jos olet Mumbaissa, niin tämä on pakko käydä sinulle.

6. Lonavala:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_lonavala

Mumbain ja Punein välissä sijaitseva Lonavala tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mäkiä, historiaa ja seikkailua. Suosittu kohde monsoon aikana, se on kuuluisa vehreistä linnoistaan, näköaloistaan, järvistä, padoista ja vesiputouksista. Karla luolat ovat myös vierailun arvoisia. Jos olet pariskunta, joka etsii jotain seikkailua, siellä on myös varjoliitoa Kamshetissä, joten matkasi on todella unohtumaton.

7. Kolhapur:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_kolhapur

Kaikille historian kiinnostuneille pariskunnille Kolhapur on täydellinen kuherruskuukausi-kohde sinulle! Sen upeasti muotoillut temppelit ovat tärkeimpiä nähtävyyksiä, ja Mahalaxmi Temple johtaa luettelon. Kolhapurin Maharaja-palatsi, joka on nyt Shree Chhatrapati -museo, on mahtava indo-saraceninen arkkitehtuuri. Voit ostaa maailmankuuluja Kolhapuri-kappaletta matkanne aikana!

8. Alibag:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_alibag

Sijaitsee Raigadin alueella, se on ihana paikka rentoutumiseen, kun olet kiireinen matkustaminen kuherruskuukausiin, lähinnä sen läheisyydessä Arabianmerelle. Alibagilla on laaja rantoja, joilla voit nauttia ja nauttia. Sen lisäksi on olemassa historiallisia muistomerkkejä, kuten linnoituksia ja temppeleitä, jotka voidaan kattaa kun kävellä ympäri kaupunkia.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Madhya Pradeshissa

9. Chaul:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_chaul

Chaubin eteläosassa sijaitseva Chaul on vanha portugalilainen asutus. Matkailijat voivat löytää majesteettisia linnoituksia, muinaisia ​​buddhalaisia ​​luolia, temppeleitä ja vanhan portugalilaisen palatsin rauniot täältä. Tämä paikka on sekoitus eri kulttuureista, mikä on ilmeistä nähtävyyksistä täällä.

10. Film Kaupunki:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_film-city

Sijaitsee Aarey Colony, se on kaukana kaikesta kaupunkien hälinästä Mumbai rauhallisella paikalla. Film City on varustettu studiot, tallennus huone, teatteri, ja on kaikki tarvittavat tilat ulkona ampua. Kaikki elokuvan innostuneet parit, sinulla ei todellakaan ole varaa jättää kokematta katsomasta, miten suosikkielokuvasi tuodaan elämään!

11. Tamhini Ghat:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_tamhini-Ghat

Tamhini Ghat on paikka, joka määrittää luonteen parhaimmillaan ja on yksi Maharashtran kauneimmista kuherruskuukaupunkipaikoista, erityisesti monsuuniin. Mäet muuttuvat vehreiksi vihreiksi ja lisäksi parit voivat tutustua Mulshin patoon ja lisätä jonkinlaista seikkailua koskenlasilla. Retki temppeliin, joka on kätketty Vanjain jumalattaren pyhälle kasvillisuudelle, lisää seikkailua edelleen. Tämä olisi yksi jännittävistä kuherruskuukausimatkoista koskaan!

12. Amboli Hill Station:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_amboli-Hill-asemalle

Mahrashtran "kuningattareksi" kutsuttu, tämän mäen aseman luonnollinen loisto on vertaansa vailla. Se on äärimmäisen rauhallinen ja rauhallinen, joka on saanut runsaasti kasvillisuutta ja eläimistöä. Toinen kauneus Länsi-Ghatissa, se on käydä monsoon aikana, kun ruuhkaiset vesiputoukset alkavat imeä kukkuloille. Muutamia "näkemään" kuuluvat Nangartasin vesiputous, Hiranyakeshi, merinäköala ja Mahadevgad. Se on kuuluisa paikka lintujen tarkkailijoille, piirtää valtavaa lajia lajeja kohti sen kauneutta. Tiheä sumu monsuuniin kääntää tämän paikan paratiisiin, mikä tarjoaa "out of the world" tunteen!

Katso lisää: Häämatka Kohteet Tamilnadu

13. Nagpur:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_nagpur

Sijaitsee Deccan Plateau, se tunnetaan oranssina pääkaupungissa Intiassa, koska suuri tuotanto appelsiineja täällä. Rikas sekoitus modernia ajankohtaa ja historiaa on lukuisia nähtävyyksiä, kuten Gavilgad Fort, Dragon Palace temppeli, Balapur, Adasa, Maharaj Baug linnojen joukossa, jotka miellyttävät historian harrastajia. Yhdessä vilkkaan kaupunkikulttuurin kanssa se on myös loistava ostoskeskus, joka hoitaa kaikille naisille heidän kuherruskuukautensa!

14. Pune:

häämatka-paikkoja-in-maharashtra_sinhagad

Taloudellisesta ja teollisesta merkityksellisyydestään tunnetusta Pune-taiteellisesta merkityksestä voi huomata. Paratiisi kaikille taiteen rakastaville pariskunnille, Pune on yksi Maharshtrahin parhaista kuherruskuukaupunkikohteista. Sijaitsevat kahden Mula-ja Mutha-joen, upeat monumentit ja puutarhat, kuten Shanivar Wada, Bund Garden, Saras Bagh, muodostavat sen luonnollisen ja historiallisen merkityksen. Paikka on myös absoluuttinen herkku foodiesille ja voit nauttia suutuvasta vadan pavusta ja sabudana vada, romanttisessa illassa paremmalla puolellasi tässä kauniissa kaupungissa.

Maharashtran tilalla on paljon tarjottavaa sinulle. Joten nappaa sen tarjoukset molemmilla käsillä ja nauti tarjouksista täysillä!

Leave A Comment

27 − 24 =