Top 13 festivaalit Delhi Tyylit elämässä

Intian monikulttuurinen monimuotoisuus näkyy vuosittaisissa uskonnollisissa juhlissa, jotka vaikuttavat Delhi-yhteisöön vuosittain. Tässä artikkelissa luetellaan festivaaleja, jotka ovat erityisiä Delhi vain ja niitä ei löydy missään muualla Intiassa tai maailmassa.

Festivaalit Delhi:

Täällä listattiin eräitä kuuluisia Delhi-festivaaleja kuvia, jotka varmasti houkuttelevat sinua.

• Lohri - 13. tammikuuta:

Delhi-festivaaleilla

Lohri on festivaali, joka merkitsee talven loppua. Tämän kauden huipentuma juhlii Lohri, joka sisältää kokkareita, tanssia ja laulua.

• Kite Flying Festival - tammikuu:

Leija Flying Festival Jan

Tämä festivaali pidetään samana päivänä kuin Makar Sankranti. Sitä juhlitaan Palika Bazaarin yläpuolella, vihreillä nurmikoilla, ja jopa Connaught Placeissa. Tämä festivaali houkuttelee kansainvälistä yleisöä.

Katso lisää: Kuuluisa Andhra Pradesh -festivaali

• Basant Panchami-2. helmikuuta:

Top 13 festivaalit Delhi Tyylit elämässä

Tämä on hindu-festivaali, joka tervehtii ja juhlii keväästä talven tuoreiden tuulien jälkeen jyrkästi ja kevyesti tammikuun ja helmikuun aikana. Tämä on ainoa tapa, että Rashtrapati Bhavanin takana olevat Mughal-puutarhat antavat yleisölle kuukauden.

• Thyagaraja-festivaali - helmikuu:

Thyagaraja Festival Feb

Tämä festivaali sisältää etelä-intialaisen musiikin ja tanssin esityksiä. Se juhlitaan vastapäätä Jawaharlal Nehru -yliopistoa, joka sijaitsee Vaikunthnath-temppelissä.

Katso lisää: Pondicherry-festivaali

• Maha Shivratri- Maaliskuu:

Top 13 festivaalit Delhi Tyylit elämässä

Tätä festivaalia käytetään juhlistamaan Lord Shivan "Tandava Nrityaa". Se pidetään kuukauden os Phalguna, Amavasya yöllä. "Tandava Nritya" on Shivan kosminen tanssi, jota juhlitaan koko yön rukoilla ja paastoilla, joita naiset pitävät.

• Amir Khusraun vuosipäivä - huhtikuu:

emiiri Khusraus Anniversary April

Tämä festivaali tai vuosipäivä juhlitaan messuilla, joita pidetään Nizamuddinissa, johon liittyy qawwali-musiikki ja sufi-musiikki. National Drrama Festival pidetään myös Rabindra Bhawanissa tällä hetkellä.

Katso lisää: Lakshadweep-festivaaleja

• Baisakhi -13. Huhtikuuta:

Top 13 festivaalit Delhi Tyylit elämässä

Tämä festivaali merkitsee hindu-uutta vuotta. Se on sadonkorjuun alku ja vietetään kesäisin.

• Buddha Jayanti -Muuta:

Buddha Jayanti May

Tämä juhla merkitsee Herran Buddhan syntyä. Sitä juhlitaan toukokuun ensimmäisen täysikuu-iltana. Siellä on rukoustapaamisia eri paikoissa, kuten Buddha Vihar, Ring Road ja Mandir Marg. Tämä juhla ei vain juhli Herran Buddhan syntymää vaan myös hänen valaistumisensa ja nirvanaansa.

• Mahavir Jayanti -Muuta:

Mahavir Jayanti May

Tämä juhla merkitsee Herran Mahavira-syntymää. Eri paikoissa on rukoustapaamisia, ja se on Jaina-festivaali.

• Kansainvälinen Mango -festivaali:

kansainvälinen Mango Festival July

Tämä festivaali esittelee yli viisisataa erilaista natiivi mango-lajiketta. Ne näkyvät Talkatora-stadionissa. Tämä houkuttelee kansainvälisiä ja kansallisia turisteja, jotka saavat maistella mangoja ja katsella ohjelmaa.

• Phoolkwalon-ki-Sair-lokakuuta:

Phoolkwalon ki Sair October

Tämä festivaali on samanlainen kuin Mehrauli. Tämä on Flower Sellers Procession, joka aloitettiin 1500-luvulla. Se pidetään lokakuun alussa. Ihmiset kantavat koristeltuja kukkavihjeitä kulkueessa, joka oli siunattu Khwaja Utb-uddin din Bakhtyar Kakin, 13. vuosisadan Sufi-pyhän ja Mehraulin Jogmaya-hindujen temppelissä. Kulkulupa päättyy Jahaz Mahalissa virallisella seremonialla.

• Qutub-festivaali-lokakuu:

Qutub Festival October

Tämä festivaali on Qutub Minarin juhla, jota tanssi ja laulaa tämän 12-luvun historiallisen muistomerkin pohjalta. Se järjestää Delhi matkailun joka vuosi matkailijoille.

• Guru Purab-marraskuu-joulukuu:

Top 13 festivaalit Delhi Tyylit elämässä

Tämä festivaali juhli Guru Nanakin syntymää, joka on ensimmäinen kymmenestä kymmenestä gurusta, joita Sikhillä on. Sitä juhlitaan Gurudwarasissa, josta Nagar Kirtans joutuvat kaduille. Granthees luki passitukset Sikkien pyhästä kirjasta, Guru Granth Sahibista.

On suositeltavaa viettää aikaa tutustumalla näihin festivaaleihin, kun ne vievät sinut kosketuksiin Delhin hengen kanssa. Kanssa perinteisiä seremonioita, tansseja, puvuja ja juhlaa, sinun on pakko nauttia jokaisesta festivaalista Delhi heittää tietäsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

Leave A Comment

30 + = 34