Top 12 leluja 11 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

11 kuukauden ikäinen tarkoittaa, että vauva on vain 1 kuukautta jäljellä 1 vuotiaaksi. Se vaatii juhlaa ja ainoa tapa, jolla sinun pitäisi juhlia, on antaa lapsellesi oikeat lelut, jotka auttavat häntä kasvaa ja kehittyä tässä elintärkeässä elämänvaiheessa. Hän on käynyt läpi paljon hyviä ja uusia asioita. Toivottavasti hän on oppinut paljon, mutta vielä on vielä paljon opittavaa. Vauvat kasvavat ja oppivat hämmästyttävällä tahdilla tässä vaiheessa. Vauvasi tarvitsee jatkuvasti arvostusta ja hyväksyntää sinulta, kun he pelaavat. Useimmat vauvat pystyvät seisomaan ja risteilemaan omasta, kun taas jotkut ovat jo käynnissä. Tähän mennessä he tietävät, että pienet lelut sopivat isoihin.

Tämä artikkeli antaa sinulle nimistä hieman kuvaus joistakin parhaista leluista eniten poppelin lelujen tuotemerkkeistä tällä hetkellä, mikä auttaa sinua antamaan lastesi vain parhaan. Tässä artikkelissa luetellaan joitain parhaita leluja 11 kuukauden ikäisille pojille ja tytöille.

12 parhaan 12-vuotiaan vauvan 12 lelua ovat seuraavat.

1. Gotd Fysiikan Tiede Lisätarvikeluokka Toy Newtonin Cradle Steel Balance Ball:

lelut for 11 Months Old Baby 1

Tämä on yksi kiehtovimmista leluista, joita lapset kaipaavat. Se on yksi 11 kuukauden ikäisistä leluista. Se antaa lapselle täydellisen vapauden oppia hieman tieteen omasta kokemuksestaan. Tämä on loistava opetuslelu ja pienikokoinen voi oppia fysiikan käsitteen aikaisin. Vauvasi rakastaa katsella palloja swingin päässä toisesta päästä toiseen.

2. Arshiner Puiset Educational Deluxe Standing Puzzle Magneettikortit Lelut magneettimuotoineen:

lelut for 11 Months Old Baby 2

Toinen tieteellinen lelu on Arshiner Wooden Educational -sarja, jota pidetään yhtenä parhaista 11 kuukauden ikäisistä vauvojen leluista. Tämä lelu on niin hämmästyttävä, että kukaan luultavasti rakastuu siihen. Vanhemmat ja esimiehet eivät kohtaamaan minkäänlaista emotionaalista epäröintiä rakastavan lapsensa tai veljenpoikansa tai veljenpoikansa ansiosta tämän kauniin ja tehokkaan lelun avulla, joka auttaa heidän henkistä kasvuaan.

Katso lisää: 1-vuotiaan pojan lelut

3. Charm Company Dewey Dinosaur Rocker:

lelut for 11 Months Old Baby 3

Yhtiö ei enää valmista tätä lelua. Kuitenkin, voit silti saada sen useista online-lasten lelu myy sivustoja. Tällä pienellä dinosauruksella on istuin, ja pikkuinen rakastaa rakastaa edestakaisin. Istuin on hyvin pehmustettu mukavasti ja pitkä selkä pitää lapsen turvassa istuimeltaan. Vauvat rakastavat dinosauruksia, mennä eteenpäin ja anna pikku ratsastaa.

4. Arshiner Baby Animal Musical Kosketusnäppäimistö Laulaminen Matto Matto:

lelut for 11 Months Old Baby 4

Tämä ei ole tavallinen matto vauvoille. Sitä kutsutaan laulamattoksi, joka tulee aitoja malleja ja joitain parhaita kuvioita koskaan. Se on aika hämmästyttävä ja voi tarjota lapselle joitain parhaita muistoja, joita hänellä voi olla. Lapsi kiehtuu siitä, miten tämä asia todella toimii. Se on yksi 11 kuukauden ikäisistä vauvista hauskimmista leluista.

5. Battat Pound-A-Ball:

lelut for 11 Months Old Baby 5

Tässä on jotain viihdyttävää 11 kuukauden ikäiselle lapselle. Tämän lelun väri ja muotoilu ovat todella houkuttelevia ja ne tulevat hoitoon lapselle. Squeaky vasara ja pienet pallot on tehty täydellisesti pienille käsille. Vauvat rakastavat lyöntiä palloja ja katsovat heidän kulkevan sokkelon läpi. Tämä lelu on täällä jäämään, kun lapset, jotka ovat hieman vanhempia, myös rakastavat leikkiä sen kanssa.

Katso lisää: Parhaat lelut 10 kuukauden ikäisille

6. Battat Farm Bath Buddies:

lelut for 11 Months Old Baby 6

Battat on yksi niistä lelujen valmistajista, jotka tarjoavat ostajille vain parhaan. Bathin ystävät, jotka on asetettu Battatista, ovat varsin hämmästyttäviä. Mukana on joukko täytettyjä vedenpitäviä eläimiä, jotka vauhdittavat vauvan aikana.

7. Arshiner puiset lelut Alphabet Stand Up Palapelit:

lelut for 11 Months Old Baby 7

Tämä puinen lelujen oppimisarja on jotain kasvatuksellista lapsille. 11 kuukauden ikäinen lapsi varmasti rakastuu tähän interaktiiviseen palapeliin. Palapeli auttaa tunnustamista ja auttaa kehittämään kielitaitoa. Vauvat alkavat tunnistaa aakkosten kirjaimet aikaisin. Tämä on ihanteellinen kehittävä lelu oppimiseen ja hauskanpitoon ja valmistaa vauva kouluun.

8. Arshiner Learning Development Educational Wooden Geometriset muodot:

lelut for 11 Months Old Baby 8

Tämä geometrinen muotoilu pakki on toinen oppimis lelu vauva, joka auttaa henkistä kehitystä. Tämä erityisesti lelu kouluttaa 11 kuukauden ikäisiä eri geometrisista muodoista ja kokoista, jotka auttavat häntä parempaan toimintaan seuraavina vuosina.

Katso lisää: 8 kuukauden vanhat vauvan lelut

9. Täällä muoti 11kpl Lovely Mixed Animals Pehmeä kumitulppa Squeeze Sound Squeaky uiminen
lelu 11 kk vanha:

lelut for 11 Months Old Baby 9

Tässä on toinen uimapuku, joka on yksi 11 kuukauden ikäisistä leluista. Tämä erityisesti lelujoukko antaa lapselle joitain parhaita kylpy-ajan muistoja. Vauva voi oppia eri liikennemuotoja ja nämä lelut kelluvat altaaseen. He tekevät äänet puristettaessa ja tekevät kylpyamme hauskaa vauvoille.

10. Fisher-Price nauraa ja opi älykkäitä vaiheita Smart Phone:

Top 12 leluja 11 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Älypuhelin älykkään 11 ​​kuukauden ikäiselle älypuhelimelle. Tämä on ihanteellinen puhelin vauvalle, minkä tahansa painikkeen painaminen, jota vauva painaa näytössä, toistaa noin 20 säveltää. On olemassa lauseita kuten numeroita, tervehdyksiä ja laskenta, että vauva noutaa. Valo myös tanssii musiikin mukaan. Liukusäädin on myös toinen ominaisuus, jonka vauva voi olla innokas.

11. Aimeio Helmet Maze Ducklings-puinen Educational Toy Pull Along Toy:

Top 12 leluja 11 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Puuleluja valittaa viidelle aistille. Tämä on valmistettu luonnollisesta puusta ja siinä on sileät pyöristetyt reunat, joten se on hyvin turvallinen lapsellesi. Vauvat oppivat väreistä ja kokoluokista, ja näin he voivat kävellä, vauvat parantavat kätevyyttä, motorisia taitoja ja käden ja silmien yhteensovittamista tämän lelun kanssa. Pave tapa luovuus.

12. Pikku Tikes Light 'n Go 3-in-1 aktiviteetti Walker:

Top 12 leluja 11 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Pidä pienokaiset viihdyttämässä tätä elävää ja värikkäästä kävelijää. Walker projektit valot, ja se auttaa myös saada pienokaiset kävellä. Painikkeita painetaan, pallot rullataan ja vaihteet käännetään. Se soittaa myös söpöjä kappaleita, kehottaa värejä ja numeroita painikkeiden painamisen yhteydessä. Se on myös iso disko pallo, joka syttyy. Aktiivisuustaulukko on täydellinen liikkuvien osien kanssa, jotka mahdollistavat vauvan motoriset taidot.

11 kuukauden ikäisten aktiviteettilelujen lisäksi tässä on muutamia toimintoja, joita voit nauttia pienimmillän.

1. Pää ja olkapäät, polvet ja varpaat:

Tämä on hyvä tapa esitellä ruumiinosat 11 kuukauden ikäisille. Vauvat pyrkivät nyt muistamaan, mitä opetetaan. Voit sijoittaa vauvan edessäsi ja aloittaa kappaleen toimilla.
Pää, olkapäät, polvet ja varpaat, polvet ja varpaat (2)
Ja silmät, korvat, suu ja nenät.
Pää, olkapäät, polvet ja varpaat, polvet ja varpaat.
Vain huomaa päänne, olkapäät, polvet ja varpaat laulaessasi. Voit myös muokata tempoa, jotta se olisi hauskempaa.

2. Selfie aika ja blah blah!

Tässä matkapuhelimen ikässä tämä on yksinkertainen toiminto kokeilemiseen vauvan kanssa.
Istu vauvasi kanssa ja kytke kamera päälle, matkapuhelimeesi.
Puhu vauvalle eri ilmaisuilla ja huomaa, miten vauva myös reagoi. Voit keskeyttää ja antaa vauvan vaahdota.
Voit lisätä hauska-elementtiä, joten voit toistaa nauhoitusta lapsellesi.

Pikkulasten edistyminen on erityisen nopeaa ensimmäisten parin pitkän matkan jälkeen syntymästä elämää. Periaatteessa 11 kuukauden ikäinen lapsi on suuremmassa määrin pieni lapsi sekä järkevästi että fyysisesti. Kuten sosiaalivakuutusasiantuntijoiden kohdalla, nuorella iällä lapsi voi selkeästi ymmärtää ja pyytää ja siihen liittyviä merkkejä tietyillä toiminnoilla ja sanoilla. Suojelijoille on hyvin määrätty, että he käyttävät määrätietoista ja ennakoivaa osaa nuorten edistyneiden kykyjen parantamisessa vetämällä hänet 11 kuukauden ikäisten viihdeharjoitusten vuoksi.

Leluilla on tehokas rooli vauvan kehityksessä. Siksi eri valmistajat valmistavat joitain parhaita leluja lapsille, jotka voivat hyödyntää tehokkaasti näitä leluja ja kehittää niiden kehitystä.

Leave A Comment

10 + = 12