Top 11 leluja vauvojen tytöille Tyyli elämässä

Odottavien vanhempien tai uusien vanhempien on usein vaikea päättää leluista vauvojen tytöille. Samoin jopa yksilöiden, jotka haluavat lahjoittaa odottavan äidin vauvan suihkussa tai muissa tällaisissa tilaisuuksissa, ovat hämmentyneitä vauvan tyttölelujen valinnasta. Tällaisen ongelman ratkaisemiseksi olemme laatineet luettelon 11 uusimmasta leluistasi pikku vauva-tytölle.

lelut for Baby Girls

Valintojemme lahjat vaikuttavat suuresti yhteiskuntaan ja ympäristöön. Varmista, ettei teräviä reunoja, pieniä osia tai osia, jotka rikkovat helposti ja myrkyttömät lelut. Lapset rakastavat leluja, vain varmistavat, että lelut ovat ikään sopivia, kiehtovaa ja tietenkin hauskaa ja turvallista pelata. Lelujen tulee olla kasvatuksellisia ja luovaa.

1. Helistelut:

lelut for Baby Girls-Rattles

Rottaus on yksi vauvojen tytöistä. Äänen stimulaation tunnistaminen on yksi varhaisimmista vauvan kehityksen merkkeistä. Erityisesti tytöille tehdyt helistimet sisältävät eläinten helistimiä, tavallisia värikkäitä helistimiä ja myös eri muotoisia helistimiä.

2. Musiikkilohkot:

lelut for Baby Girls-Musical Blocks

Kun on vaikea hiljentää häiriintynyt tai kammottava vauva, musiikki usein tekee tempun. Siksi joukko musiikkikappaleita on yksi tyttövauvan sopivista leluista. Kun hän asettaa kortin paikalleen, soitetaan musiikkikappale ja meluisa vauva hiljaa hetken.

Katso lisää: Taapero leluja pojille

3. Doll House:

Lelut-for-Baby-Girls-Doll-talo

Useimmat tytöt rakastavat leikkiä nukkeilla ja nukkekodeilla, äitisi ja täti sopivat. Nukkien pukeutuminen, kertominen elämästä ja uskomuksesta on hyvin yleinen skenaario kasvavien lasten keskuudessa. Useissa osastoissa, joissa näkyy talon eri huoneet, nukkekodit tarjoavat useita artikkeleita, joita vauva voi nauttia ja pitää hänet tuottavasti kiireisenä.

4. Kuntosali:

ylin 9 Toys for Baby Girls- Activity Gym

Liikunta-kuntosali tai vauvan kuntosali on kaari, jolle on ripustettu leluja. Vauva on mukava pehmeässä ja värikkäässä vauvan matossa ja voi käyttää erilaisia ​​leluja, jotka riippuvat kaaresta. Kun vauva yrittää koskettaa ja tavoittaa näitä esineitä, hän kehittää visuaalisia ja motorisia taitojaan.

5. Keittiön sarja:

lelut for Baby Girls-Kitchen Set

Se on yksi parhaista tyttövauvan leluista. Vauva tyttö usein emuloi äitinsä ja kun hän näkee äitinsä ruoanlaittoon ja työskentelyyn keittiössä, hän usein haluaa tehdä samoin. Ilmeisesti on mahdotonta antaa vauvan tyttöä jopa keksimään keittiössä fyysisten vaarojen vuoksi. Tästä syystä keittiön sarja on paras kaikkien tyttövauvan leluista. Muovisten ruokailuvälineiden ja keittiötarvikkeiden avulla lapsi on tyytyväinen siihen ja samalla oppii tehokkaasti roolimalleja.

Katso lisää: Uudet vauvojen lelut

6. Teether:

ylin 9 Toys for Baby Girls-Teether

Kun vauva tyttö alkaa kasvaa ja kehittää hampaita, ärsytys ikenissä saa aikaan, että hän laittaa mitään suuhun rauhoittamaan sitä. Sellaisena tytöille tehdään erilaisia ​​hampaita varmistaakseen turvallisen ratkaisun hammaslääketieteellisiin ongelmiin. Ne tulevat erilaisiin muotoihin, kuten avaimen muotoihin tai kauniisiin jousiin ja kukoihin.

7. Palapelit:

ylin 9 Toys for Baby Girls-Colour Puzzles

Kasvava vauva on tärkeää löytää oikeat vauvan tyttöjen lelut. Värilliset palapelit ovat tärkeässä asemassa kognitiivisessa kehityksessä. Vauvan täytyy vain täyttää puuttuvat osat tietyssä kuvassa tunnistamalla oikeat värit ja asettamalla ne aukkoihin. Nämä ovat söpöjä tyttövauvan leluja.

8. Hämmentävät artikkelit:

ylin 9 Toys for Baby Girls-Dangling Articles

Nuoremmille lapsille vauvojen tyttöjen leluihin kuuluu heiluttavia esineitä, jotka voidaan kiinnittää vauvan pinnalle, lastenvaunuun ja perambulaattoriin tai jopa seinälle. He tulevat erilaisiin vaihtoehtoihin, jotkut ovat värikkäitä ja musikaaleja, kun taas jotkut tekevät vinkuvaa ääntä aina kun heidät kosketetaan.

Katso lisää: Pehmeät lelut vauvan tytölle

9. Musiikki-puhelimet:

ylin 9 Toys for Baby Girls-Musical Phones

Teknologian myötä puhelimista on tullut väistämätön osa päivittäistä elämää. Samaa laittamista vauvoille ilman haitallista säteilyä musiikkipuhelimet ovat sopivia leluja tyttövauva. He antavat vauvan kokeilla numeroita ja kuunnella sellaisia ​​kappaleita, jotka ovat kaikkien kaltaisia.

10. Makeup / Beauty Set:

Top 11 leluja vauvojen tytöille Tyyli elämässä

Anna pikkutyttösi mielikuvituksen villi. Tämän kauneuden avulla pikku prinsessasi voi viettää tuntikausia teeskentelyä varten, joka on erityisesti suunniteltu. Tämä on erittäin söpö ja innovatiivinen tapa harjoittaa luovuutesi ja motoristen taitojasi tytölle.

11. Nuket:

Top 11 leluja vauvojen tytöille Tyyli elämässä

Nuket ovat tyttöjen ensimmäinen rakkaus. Voit aina vaikuttaa pieniin tyttöihin ja vauvojen tytöihin nukkeilla riippumatta siitä, kuinka vanha he ovat. Vauvan nuket ovat erityisen hitti vauvojen kanssa ja Barbie-nukkeja ja prinsessa-nukkeja ovat hyvin yleisiä vanhempien tyttöjen keskuudessa.

Olemme toistaiseksi keskustelleet lapsille sopivia leluja; Katsotaanpa nyt muutamia aktiviteetteja, joita voit ottaa pienellä lapsellasi.

1. Splash Splash teidän Baby Girl:

Pienet tytöt rakastavat kylpyyn aikaa. Tee tällä kertaa mielenkiintoisempi ottamalla käyttöön uusia leluja ja sieniä. Voit myös lisätä pieniä välineitä, jotka voivat saada hänet täyttämään ne vedellä ja kaataa. Tämä auttaa häntä oppimaan, kuinka hän voi täyttää alukset nesteillä.

2. Väri, väri ja väri?

Esittelyssä sinulle taapero väreihin on erittäin tärkeä. Lapset rakastavat nähdä värejä, koska se lisää ympäröivän maailman visuaalista houkuttelevuutta. Aseta värikkäitä leluja hänen ympärilleen ja auttakaa lajittelemaan värit sävyjen mukaan. Tämän toiminnan kautta he varmasti oppivat lisää väreistä.

3. Bubbles, bubbles:

Lapset rakastavat kuplia. He seuraavat heitä yrittäessään ponnahtaa heidät. Tämä peli on varmasti kiehtova teidän pikku tytöt, jotka ovat innoissaan katsella kuplat lentävät. Hän varmasti kulkee takanaan kiinni.

4. Tee maraca:

Täytä pullo riisin tai pulssin kanssa ja sulje pullo. Kun vauva itkee ja ravistelee, hän kuuntelee erilaista ääntä. Tämä on ensimmäinen askel pikkutyttön tuomisessa musiikin maailmaan.

Valintojemme lahjat vaikuttavat suuresti yhteiskuntaan ja ympäristöön. Varmista, ettei teräviä reunoja, pieniä osia tai osia, jotka rikkovat helposti ja myrkyttömät lelut. Lapset rakastavat leluja, vain varmistavat, että lelut ovat ikään sopivia, kiehtovaa ja tietenkin hauskaa ja turvallista pelata. Lelujen tulee olla kasvatuksellisia ja luovaa.

Tarjolla on joukko mielenkiintoisia leluja markkinoilla, sekä verkossa että vähittäismyymälöissä, joten huoltajat voivat valita sellaiset, joilla on jonkinlainen koulutusarvo, ovat turvallisia ja kustannuksia. Näin ollen vauvan tyttöjen lelujen valitsemisen on oltava tietoon perustuvaa valintaa eikä pelkästään whims ja mielikuvitusten perusteella. Useimmat lelut, kuten leikkimökit, nukke-talot, värikynät, sormien maalaus antavat heille mahdollisuuden käyttää luovuuttaan ja myös opettaa heitä pelaamaan muiden kanssa.

Varmista, että ostat leluja, jotka ovat tarttuvia ja täysin turvallisia. Hyvää lahjaa!

Leave A Comment

+ 75 = 79