Top 10 vinkkejä päivittäiseen rutiinia hehkuva iho Tyylit elämässä

Useimmat naiset kärsivät iho-ongelmista. Sitten ihmiset ottavat kliinisiä istuntoja, kun tavalliset voiteet tai muut korjaustoimenpiteet eivät auta tai ihmiset eivät saa aikaa käyttää näitä ja noudattavat mainittuja voiteiden tai lotion pulloissa. Vaikka ongelma ei riitä riittävästi vettä päivittäin, se voi aiheuttaa tämän ongelman. Siksi ihmisten tulisi yrittää säätää kehoa sopivan määrän juomavettä pitääkseen pinnan hydratoituneena ja kosteutetuksi. Joidenkin tuotteiden säännöllinen käyttö tai rutiinihuolto voivat auttaa ongelmia.

Päivittäin routine tips

Päivittäinen rutiini hehkuvaan:

Seuraavassa on päivittäinen rutiini, jonka henkilön on seurattava hehkuvan ihon.

1. Kuorinta:

Tämä erottuu hajoavista soluista ylemmistä kerroksista. Tämä on siis erittäin tarpeellinen asia, jota pitäisi tehdä säännöllisesti. Tämä voidaan tehdä säännöllisesti kodin ainesosat keittiöstä, kuten täysjyvä jauhoja tai grammaa jauhoja. Myös hienojakoista riisijauhoa voidaan käyttää. Tähän voidaan lisätä ripaus kurkumaa, jotta tämä voisivat helpommin uudistaa. Markkinatuotteet voivat myös olla hyödyllisiä ja ne olisi ostettava henkilön vaatimusten mukaisesti. Se on parasta päivittäistä rutiinia hehkuvalle iholle.

Katso lisää: Ubtan on hehkuva ja valoisa iho

2. Puhdistus Lika:

Tämä on erittäin tärkeää, koska näinä päivinä, kun henkilö lähtee ulos talosta, pilaantuminen ja pölyhiukkaset ilmassa voivat juuttua pinnan öljyeritteisiin. Ne tukkeutuvat huokosiin ja aiheuttavat näin pintaan tylsää. Tämä voidaan välttää pitämällä puhdistusvaahtoa tai kosteutta päivittäiseen käyttöön.

3. Väriaine:

Tämä on erittäin tärkeää erityisesti niille, joilla on pimples ongelmia ne pitäisi käyttää neem toner. Tämä voidaan tehdä myös markkinatuotteilla tai luonnollisilla ainesosilla. Tuoreita väriaineita voi myös tehdä, jos ne eivät ärsytä henkilöä. Tämä voidaan puristaa mehua tomaatti tai jopa perunoita. Henkilö voi myös jyrkätä teetä ja käyttää vettä.

Katso lisää: Baba Ramdev Jooga hehkuva iho

4. Kosteuttava:

Tämä on erittäin tärkeä askel, jota henkilön on seurattava säännöllisesti. Tämä antaa paremman verenkierron ja pitää ryppyjä tekemästä henkilöä katsomaan iästä. Siksi voidaan käyttää hyvä kermaa, joka soveltuu henkilöön. Tämä voidaan tehdä myös oliiviöljyllä tai manteliöljyllä.

vihjeitä for daily routine glow

5. Teepussit tai silmäripset:

Silmäpaloja voi ostaa markkinoilta tai teepussit voidaan käyttää jäähdyttämällä nämä öljyjen jälkeen. Perunalastuja tai kurkkua voidaan käyttää myös korjausten poistamiseen. Se on yksi parhaista vihjeistä päivittäisestä rutiinista hehkuvaan ihoon.

6. Kasvopakkausten käyttäminen:

Tämä voidaan tehdä kodin ainesosien avulla, jolloin pinta saa nuorentumisen. Peruspakkaus voidaan valmistaa riisinjauholla, täysjyvällä, maitojauholla ja kurkumilla. Niille, joilla on kuivuus, voi käyttää maitoa veden sijasta tämän tekemiseksi tahnaksi. Myös markkinoiden saatavilla olevia pakkauksia voidaan käyttää.

7. poistaminen Makeup:

Tämä on erittäin tärkeä ennen nukkumaanmenoa, henkilön on poistettava kaikki jäljet ​​likaa ja meikkiä, koska nämä voivat tukkia huokoset ja antaa akne, joka voi jättää jälkiä.

8. Juominen tarpeeksi vettä:

Kehon hydratoituminen on erittäin hyödyllinen, koska tämä ei anna pinnan kuivua. Jos se kuivuu, saattaa olla ongelmia ikääntymisessä ja tylsistyksessä. Tämä on parasta päivittäistä rutiinia hehkuvalle iholle.

Katso lisää: Vesihoito hehkuvalle iholle

9. Ottaa hyvää ruokavaliota:

On aina tärkeää sisällyttää vihreät lehtivihannekset ja muut proteiinit ruokavaliossa. Tämä antaa keholle välttämättömät vitamiinit ja myös proteiinit, joita tarvitaan kudosten rakentamiseen.

10. Ei-komedogeenisten meikkien käyttö:

Olisi käytettävä öljyä, joka ei sisällä öljyä. Tämä voi tukkia huokoset. Siksi tulisi käyttää meikkiä, joka ei tukko huokosia.

Leave A Comment

88 − = 78