Top 10 Kuvia Cobie Smulders ilman meikkiä Tyylit elämässä

Jacoba Francisca Maria "Cobie" Smulders on kansan tyttö. Tämä kuuluisa kanadalainen näyttelijä on tunnettu suurista esityksistään joillakin parhaimmilla koskaan tuotetuilla elokuvilla, kuten "Avengers". Hän oli myös osa TV-sarjan legendaarinen valokuvake nimeltään "How I met Your Mother". 34-vuotiaana tämä nainen näyttää erittäin hyvältä näytöllä ja on luultavasti yksi parhaimmista näyttelijäistä koskaan. Hänellä on hieno luonnonkaunis kauneus kasvoilleen ja näyttää hyvältä vaikka hän ei urheiluta minkäänlaista meikkiä ollenkaan. Jos olet kiinnostunut joistakin Cobie Smuldersista ilman meikkikuvia, niin tämä artikkeli on täydellinen sinulle.

Ilman Makeup kuvia Cobie Smulders:

1. Ilman Makeup Look:

Cobie Smulders Without Makeup pictures

Tämä on yksi parhaista Cobie Smuldersista, joka ei koskaan korvaa kuvia. Täällä voimme nähdä hänen täysin luonnollisesti houkutteleva kasvonsa yhdessä hänen kaunis hymy. Tämän naisen kauneus on todella poikkeus.

2. Vanha napsautus:

Cobie Smulders Without Makeup 2

Tämä on nuori Cobie Smulders. Ei 30 + vanha versio. Hän näytti melko makealta takaisin. Nyt hänen ikäluokat ovat hieman näkyvissä. Mutta hän ei piilota sitä. Sen sijaan hän paljastaa luottamuksen.

3. Jumalallinen kauneus:

Cobie Smulders Without Makeup 3

Täällä voimme nähdä tämän nuoren naisen luonnollisen kauneuden. Hänellä oli kauniit silmät ja se käsi kädessä kasvojen kanssa. Tämä on luultavasti yksi parhaista Cobie Smulders -kuvista, joita ei koskaan ole.

4. Photo Shoot Snap:

Cobie Smulders Without Makeup 4

Nämä kuvat liittyvät kansanlehden valokuvakampanjaan. Hän näytti luonnolliset kasvonsa tuossa valokuvakuvassa ja näytti todella upealta. Hän luultavasti ei vaadi minkäänlaista kauneudenhoitoa, joka parantaa hänen houkuttelevuuttaan. Hän voi näyttää hyvältä.

5. Hymyilevä kauneus:

Cobie Smulders Without Makeup 5

Tämä Cobien hymyilevä kasvo vaikutti ihmisiin melko helposti. Hänen luonnollinen houkutus täydentää kasvonsa jumalallista kauneutta ja tuo luonnollisen hehkun, joka palautuu kasvoihin. Tämä kuva voidaan sanoa olevan yksi parhaista Cobie Smuldersista ilman meikki kuvia kaiken aikaa.

Katso lisää: Vanessa Hudgens ei meikkiä

6. A Premier:

Cobie Smulders Without Makeup 6

Cobie Smulders näytti luonnollisen kauneutensa elokuvassa, Iron Man 3: ssä. Hän oli upea sinä päivänä ja hänen kasvonsa näytti olevan melko houkutteleva.

7. Ei-makeup-hehku:

Cobie Smulders Without Makeup 7

Tämä Cobien kasvot hehkuvat luonnollisesti. Ei kauneustuotetta minkäänlaista panosta tähän loistoon tämän naisen kasvoihin. Hän näyttää hyvältä ilman meikkiä ja voi näyttää hyvältä, vaikka hän ei urheiluta minkäänlaisia ​​meikkiä kuin hän oli tekemässä siinä tapauksessa, kun näitä kuvia napsautettiin.

Katso lisää: Ciara ilman meikkiä

8. Adorable Beauty:

Cobie Smulders Without Makeup 8

Coibie Smuldersilla on ammattimaiset ja älykkäät kasvot. Mutta samalla, hän näyttää aivan ihastuttavan samoin. Hän on kuuluisa mahtavista ilmaisuistaan ​​How I Met Your Mother -sarjassa. Hän tekee samoja näissä kuvissa. Hän paljastaa synnynnäisen houkuttelunsa.

9. Nauraa se pois:

Cobie Smulders Without Makeup 9

Tämä kuva liittyy hetkiin, kun Cobie Smulders naurahti miellyttävää sydäntäsi hauskan haastattelun aikana, joka tehtiin kaduilla. Hän näytti äärimmäisen kauniilta sinä päivänä, eikä kasvoilla ollut mitään meikkiä.

Katso lisää: Julia Roberts ilman meikkiä

10. Se ainutlaatuinen hymy:

Top 10 Kuvia Cobie Smulders ilman meikkiä Tyylit elämässä

Cobie Smuldersilla on miljoonan dollarin hymy ja hän voi sulaa sydämensä siihen. Se on kryptoniitti heille, jotka ovat riippuvaisia ​​hänestä. Hän voi melko helposti vaikutella ihmisiin yhdistämällä hänen luonnon kauneutta ja hänen houkutteleva hymy eikä pientä kauneutta tuote vaaditaan saada että työ on tehty.

Yllä ovat olleet joitakin parhaita kuvia super-suosittu TV-persoonallisuus, näyttelijä, malli, jne. Cobie Smulders. Tämä nainen suurimman osan ajasta astuu ulos hänen luonnon kasvot ja välttää kauneudenhoitotuotteet mahdollisimman paljon. Häntä voidaan sanoa olevan yksi alan luonnollisimmista näyttelijöistä ja edellä esitetyt kuvat oikeuttavat tämän lausunnon.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 84 = 88