Top 10 Bella Thorne ilman meikkiä Tyylit klo LIfe

Amerikkalainen näyttelijä, malli, kirjailija jne. Näyttää mielenkiintoiselta ilman meikkiä. Puhumme yhden ja ainoan Bella Thornen. Hän on myös iso TV-persoonallisuus ja hänet tunnetaan upeasta näytöksestään ainutlaatuisesta kauneudesta näytöillä. Bella tykkää pitää sen yksinkertaisena ja todellisena objektiivin takana ja joskus hänestä tulee hänen luonnollisen houkuttelevuutensa ja paljaat kasvot usein. Tämä artikkeli koskee kyseisiä hetkiä. Täällä voit tarjota joitain parhaita kuvia Bella, jossa hän urheilu nolla meikkiä hänen kasvonsa.

1. Ei-Makeup Selfie:

Bella Thorne Without Makeup

Tämä on yksi Bellan kauneimmista kuvista, joissa hän urheiluasi hänen nolla makeup-kasvonsa yhdessä hänen luonnollisen houkuttelevuutensa kanssa. Täällä Bella näyttää niin viattomalta ja kauniilta, että hänen houkuttelevuutensa tekee tästä yhden parhaimmasta Bella-valtaistuimesta ilman koskaan meikkiä kuvia.

2. Toinen No Makeup Selfie:

Bella Thorne Without Makeup 2

Tässä meillä on jälleen yksi upea selfie Bella kertoo hänen luonnollinen houkutteleva. Hän näyttää lähes samalta kuin hän näyttää, kun hän käyttää meikkiä. Hän voi mennä tapahtumaan tällä tavalla. Hän näyttää täysin hämmästyttävältä tässä kuvassa, jossa hän ei käytä lainkaan meikkiä.

3. Vanha kuva:

Bella Thorne Without Makeup 3

Varmista, että yksi asia voidaan sanoa varmasti, ettei Bella ole väärennös. Hän pitää luonnollisesta kauneudestaan ​​ja ei tarvitse tehdä sitä kauneudenhoitotuotteiden avulla houkuttelevammaksi. Hän saa tarpeeksi huomiota yksinkertaisesti näyttämällä pois hänen luonnollinen houkutus.

Katso lisää: Olivia Wilde ilman meikkiä

4. The 2014 Selfie:

Bella Thorne Without Makeup 4

Bella näytti tältä 2 vuotta sitten ja hänen kauneutensa näyttää kasvavan iän myötä. Hänen houkuttelevuutensa on melko ainutlaatuinen, eikä sitä voi verrata mihinkään. Bella näyttää mahtavalta meikkiä varmasti. Mutta ihmisten pitäisi etsiä enemmän luonnon kauneutta kuvia Bella eikä vain etsivät Bella Throne meikki kuvia.

5. Rough Hair Selfie:

Bella Thorne Without Makeup 5

Tämä selfie on hieman erilainen kuin edelliset. Täällä hän näyttää paljon vaikuttavammalta ja viettelevältä ja tämä kuva riittää vaikuttamaan vihaansa ja ihmisiin, jotka eivät tunne häntä.

6. Adorable Facial Allure:

Bella Thorne Without Makeup 6

Bella rakastaa itsensä ilman itsemurhaa. Tämä on kuva, jossa Bella taas urheittaa luonnollista houkuttelevuuttaan ja mahtavaa hymyään. Kuvasta voidaan sanoa olevan yksi parhaiten arvostetuista Bella Tronista ilman kuvan kokoamista koskaan.

Katso lisää: Anna Kendrick ei meikkiä

7. Cutie:

Bella Thorne Without Makeup 7

Bella on varmasti cutie. Jos et tiennyt, niin tämä kuva saattaa paljastaa salaisuuden. Tätä kuvaa napsautettiin, kun Bella Throne nauttii smoothie ulkona. Tämä on luultavasti yksi parhaista Bella-kuvista ilman minkäänlaista kauneudenhoitotuotetta ja vielä varastamista.

8. Lentokentällä:

Bella Thorne Without Makeup 8

Tässä voimme olla erilainen ja paljon kypsempi versio Bella, jossa hän näyttää hänen luonnollisen houkuttelevuutensa yhdessä hänen mahtava hymy. Kuva on niin kaunis, että se voi helposti näyttää ihmisiä kaikkialla Internetissä.

9. Se Hairstyle Vaikka!

Bella Thorne Without Makeup 9

Tämä oli Bella kampausta muutama kuukausi sitten. Hän näyttää täysin erilaiselta täällä. Hairstyle tekee hänestä jotain kuin erilainen henkilö. Mutta kasvot ja kasvojen houkutus ovat samat. Tämä retro monimuotoinen moderni kampaus näyttää tunteneen sopivan täydellisesti.

Katso lisää: Lea Michele ilman meikkiä

10. Selkäkuva:

Bella Thorne Without Makeup 10

Tämä kuva on lähettänyt Bella Instagramissa. Bella: n makeup-kuva varmasti asettaa palkin korkealle. Naiset tarvitsevat paljon ruokaa ja kauneuttaan katsomaan näin. Mutta Bella, se tulee luonnollisesti.

Bella Thorne on melko kaunis ja näyttää lähes samalta ilman meikkiä. Tämä artikkeli oikeuttaa yllä olevan lausunnon. Varsinkin keskustelun jälkeen voidaan sanoa varmasti, että Bella on todennäköisesti todella ylpeä hänen luonnollisesta houkuttelustaan ​​ja siksi hän näyttää niin usein.

Kuvat Lähteet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

97 − 95 =