Talassemian oireet Tyylit elämässä

Thalassaemia on punasolujen tuhoutuminen pääasiassa lapsen kehossa olevalle henkilölle. Punasolujen tuhoaminen aiheuttaa sen, että henkilö kärsii anemiasta, joka jos ei hoideta välittömästi, johtaa verisyöpää ja kuolemaan. Anemia on erittäin vakava sairaus ja vaatimus käsitellä talassemiaa alkuvaiheissaan on erittäin korkea.

talassemia Symptoms

Thalassaemia voi johtua useista syistä, joista osaan liittyy geneettisiä oloja, jotka vaikuttavat hapen kuljettamiseen RBC: n kehossa ja periytyneissä olosuhteissa. Tämä tauti olisi voinut periä perheesi henkilöltä, jolla on verivirheitä tai joilla on ollut tämä sairaus aiemmin. Anemia on äärimmäisen tappava sairaus ja erittäin kallis hoitaa siten hoitoa talassemiaa ennen kuin se saavuttaa anemian on paras tapa pelastaa itsesi tappavasta sairaudesta. Seuraavassa on useita oireita anemiaa varten, jotta tiedät, ennen kuin se vaikuttaa sinuun.

Thalassemia Minor:

Ihmiset, jotka ovat periytyneet taudin perheenjäseneltä, ovat yleensä hyvin harvoja oireita, ehkä pienentyneet immuunitasot puutteellisten punasolujen vuoksi ovat kaikki tämän sairauden oireita. Ehkä vakava kuume tai jokin muu sairaus, joka johtuu alhaisista immuunitasoista, on oire, joka tällä merkittävällä sairaudella on.

Katso lisää: Mielenterveyden oireet

Ruokahalun menetys:

Anemian potilaat menettävät yleensä ruokahalunsa kokonaan, koska he herättävät kaiken, mitä syövät. Jos annat satunnaisesti minkälaista ruokaa haluat syödä, mutta silti ei ole nälkäinen, on olemassa suuri mahdollisuus, että sinulla on talassemia.

Vaikea anemia:

Jos yhtäkkiä tuntuu äärimmäisen sairaalta ja huomaat, että jatkuvasti sairastat jokaisesta syystä. Yksinkertainen aivastelu voi aiheuttaa kylmän kehossa tai kuumeen, joten on erittäin todennäköistä, että elimistösi vaikuttaa anemiaan ja tarvitset välitöntä hoitoa. Tämän sairauden aikana koko kehon immuunijärjestelmä tuhoutuu hitaasti, joten ole varovainen ja pysy turvassa.

Katso lisää: Syylliset sairaudet

Tumman värinen virtsa:

Tumma värillinen virtsa on tärkein merkki osoittamaan, että sinulla on talassemia. Ihmiset yleensä erehtyvät sairautensa, kun he huomaavat, että heillä on tumma värillinen virtsa, koska tumma värillinen virtsa on joskus sidoksissa kipuun sappitiehassa, mutta on turvallista ottaa talassemia testejä, jotta et kohtaisi ongelmia myöhemmin.

Heikot luut:

Veri antaa luistamme lujuuden ja kun itse veri on puutteellinen, on erittäin todennäköistä, että myös luut heikkenevät. Pieni määrä happea, jonka punasolutsi kantavat, aiheuttaa luut menettää koskemattomuutensa ja aiheuttaa heille heikkouden. Tämä aiheuttaa jatkuvaa väsymystä, kipua kehossa, on suuri riski rikkoa luusi, joten pysy turvassa ja ole valmis, jos sinulla on näitä oireita.

Viivästynyt kasvu ja puberty:

Lapselle anemia voi aiheuttaa viivästyneen kasvun, mikä saa heidät näyttämään ikäisiltä äärimmäisen pieniltä. Tämä voi tuntua vähäiseltä oireelta, mutta pitkällä aikavälillä, ellei sitä hoideta, lapsi saattaa kärsiä äärimmäisen haurailla luiden korkeuseroilla. Kasvun ohella anemiaa kärsivät lapset saattavat viivästyttää puberteettia, mikä aiheuttaa suurta ongelmaa kehon sykleille.

Katso lisää: Tennis kyynärnän oireet

keltaisuus:

Pienet immuunitasot aiheuttavat kehon alttiiksi sairauksille, varsinkin jotain tarttuvaa kuin keltaisuus. Keltaisuus heikentää edelleen potilasta ja tarvitsee välitöntä hoitoa ennen kuin se pahenee.

Leave A Comment

− 2 = 4